Питане Газ HELP
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
"Е,аз си сложих газ на М50 за ужас на многа хора и си карам като пич колкото си искам.
Който е много отворен да си кара на бензин и да си прави сметка откаде да мине или с кой да раздели бензина
[/quote]"
Аз не си правя сметка с кой да си разделям бензина, така че не си прави твоите сметки с моите, аз се радвам на ускорение и сила

Който е много отворен да си кара на бензин и да си прави сметка откаде да мине или с кой да раздели бензина

Аз не си правя сметка с кой да си разделям бензина, така че не си прави твоите сметки с моите, аз се радвам на ускорение и сила

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
става газ на М50 ,ама тряа да е газов инжекцион .. при тези цени на газта и бензина ще се избие след около 30к км ,което не е чак толкова много .. аз лично газ на моя М50 никога няма да сложа ,щото го уважавам.
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Re: Питане Газ HELP
X-citer написа:
0887 118 140 - Станислав.
Имаше същия двигател и го направи на газ.Колата работеше доста добре и цената беше много прилична. Има газ сервиз, звънни му и кажи, че Любо те праща.
абе къде е тоя газ сервиз да питам за мойта кола, че тя си е с метален колектор, ама имало некви гумени пръстени в колектора дето било проблемно с тях, и при детонация можело да ми преебе дебитомера...
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
един познат има 525 М50 автоматик на газ и не се е оплаквал. На брат ми колата (535 от подписа) като я взехме пукаше често но я пооправих че кутията за филтара не беше много наред и после я закарахме да я настроят и от тогава не е пукала. Моята газова си я сложих преди 1 седмица сал сам и няма проблем за сега само трябва да я закарам и нея да я настроят на газ анализатор. Много е важно да се настрои точно а на такива големи мотори да се остави малко по отворена имам пред вид по богата смес защото гърмят от бедна смес!! За това не се пипат кранчетата. Някой като ги стегне и си мисли че ще харчи по малко ама не е така.
Онова дето ви казах 525 харчи 18 градско а на брат ми около 20 ама са автомати и двете!
Нещо много важно- изхвърлете си автоматичните ключета. Голям шит са. Слагаш обикновенно и готово. Аз сложих автоматично и на третия ден го махнах и си сложих обикновенно с 2 положения и нулево по средата. Сутрин палиш на бенз минаваш 1 км. минаваш на газ в движение и после цял ден си палиш само на газ без проблем.
Онова дето ви казах 525 харчи 18 градско а на брат ми около 20 ама са автомати и двете!
Нещо много важно- изхвърлете си автоматичните ключета. Голям шит са. Слагаш обикновенно и готово. Аз сложих автоматично и на третия ден го махнах и си сложих обикновенно с 2 положения и нулево по средата. Сутрин палиш на бенз минаваш 1 км. минаваш на газ в движение и после цял ден си палиш само на газ без проблем.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Rado1 написа:Благодаря на всички дето си казахте мнението
Направих я на гас и не се оплаквам варви доста прилично а и разхода е около 14/15 на 100 което ме остроива
Благодаря на всички
koлко ти излезе?
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Rado1 написа:Благодаря на всички дето си казахте мнението
Направих я на гас и не се оплаквам варви доста прилично а и разхода е около 14/15 на 100 което ме остроива
Благодаря на всички
Обикновена ли сложи или газов инжекцион
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2