8-ми кръг-Тайм Атак - Награда - БМВ 325
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Blondster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90' E30 335
Re: 8-ми кръг-Тайм Атак - Награда - БМВ 325
GRINGO написа:Нищо против нямам вас момчета даже ви свалям шапка, защото единствено вие правите
нещо свястно.
Честно казано очаквах в този форум коментарите да са най-положителни, тъй като колата е БМВ, но се изненадвам, че единствено тук чета отрицателни коментари
Точно затова се почувствах излъган сякаш от свой хора.
Ако съм засегнал някой се извинявам![]()
Успех в начинанието.
нито пък аз съм обидил някого - просто на миналото мероприятие с нощния дрифт - толкова бях ентусиазиран , че ... до няма и къде . Нямам нищо против никого - и знайте , че винаги съм ЗА такива мироприятия - и винаги съм ги посещавал даже и с последните ми пари за бензин . Така ,че не се нахвърляйте толкова бързо - все едно съм казал нещо толкова обидно ! Такъв тип мироприятие е нямало даже и на последните БМВ събори - просто нямам думи . А пък на теб Дифчо - съм ти голям фен , за което си мисля , че няма смисъл да пишим излишни коментари - но все пак 10 000 си е 10 000 - дано да ги има тези хора - пък може и да се падне и на мен - знае ли човек !
Ако съм засегнал някого се извинявам

Успех и ще ви гледам как ги сучите тези задници

Blondster написа:GRINGO написа:Нищо против нямам вас момчета даже ви свалям шапка, защото единствено вие правите
нещо свястно.
Честно казано очаквах в този форум коментарите да са най-положителни, тъй като колата е БМВ, но се изненадвам, че единствено тук чета отрицателни коментари
Точно затова се почувствах излъган сякаш от свой хора.
Ако съм засегнал някой се извинявам![]()
Успех в начинанието.
нито пък аз съм обидил някого - просто на миналото мероприятие с нощния дрифт - толкова бях ентусиазиран , че ... до няма и къде . Нямам нищо против никого - и знайте , че винаги съм ЗА такива мироприятия - и винаги съм ги посещавал даже и с последните ми пари за бензин . Така ,че не се нахвърляйте толкова бързо - все едно съм казал нещо толкова обидно ! Такъв тип мироприятие е нямало даже и на последните БМВ събори - просто нямам думи . А пък на теб Дифчо - съм ти голям фен , за което си мисля , че няма смисъл да пишим излишни коментари - но все пак 10 000 си е 10 000 - дано да ги има тези хора - пък може и да се падне и на мен - знае ли човек !
Ако съм засегнал някого се извинявам!
Успех и ще ви гледам как ги сучите тези задници

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
DanielzZz написа:Каква е цената на 1 билет?
DanielzZz написа:DanielzZz написа:Каква е цената на 1 билет?
5 лв колега

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
на място се купуват билетите нали
Prekysvach написа:на място се купуват билетите нали
Може и предварително на телефон 0889 622 755 поръчваш и се изпраща с куриер. Колкото по-рано си купиш билет, толкова повече възможности имаш да спечелиш някоя от наградите

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Че те без пари бре !
Ще си поръчам !
Ще си поръчам !
- katanateam
- Потребител
-
Днес стана ясно, че графика за провеждане на последният кръг за 2009 г. „Тайм Атак & Дрифт Шоу”, ще претърпи леки промени. Това се налага след като стана ясно, че тази събота и неделя се преминава към зимното часово време, а не както бе оповестено в един информационен сайт, че това ще се случи в дните на предвиденото мероприятие. Промените касаят само съботният ден – 31 октомври и се състоят в следното:
Свободната тренировка, която започва в 10:00, ще приключи в 12:00. С нейното приключване започва първата квалификация (предварително бе обявено 12:30 часа). Тя продължава до 14:00 часа (предварително бе обявено 15:00 часа), когато започва „Шоу пауза” с много игри и награди за публиката, както и еротична атомивка по монокини. В 15:30 ч. (предварително бе обявено 16:30 ч.) започва втората квалификация и продължава до 18:00 часа (предварително бе обявено 19:00 ч.), след което започва нощното дрифт шоу.
„Дрифт Клуб България” се извинява за причиненото неудобство на всички участници и зрители!
Актуалната програма можете да видите тук -->> http://www.driftclubbulgaria.com/adobe% ... 2031-1.pdf
Свободната тренировка, която започва в 10:00, ще приключи в 12:00. С нейното приключване започва първата квалификация (предварително бе обявено 12:30 часа). Тя продължава до 14:00 часа (предварително бе обявено 15:00 часа), когато започва „Шоу пауза” с много игри и награди за публиката, както и еротична атомивка по монокини. В 15:30 ч. (предварително бе обявено 16:30 ч.) започва втората квалификация и продължава до 18:00 часа (предварително бе обявено 19:00 ч.), след което започва нощното дрифт шоу.
„Дрифт Клуб България” се извинява за причиненото неудобство на всички участници и зрители!
Актуалната програма можете да видите тук -->> http://www.driftclubbulgaria.com/adobe% ... 2031-1.pdf

Списък с участниците -->> http://www.driftclubbulgaria.com/Zaqvki ... t-noem.htm

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
ако има колеги около шумен (русе, варна търговище и т.н.) със свободни места да свиркат набивам кинти за бензин .... , нямам доверие на траби-то 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
difcho написа:Списък с участниците -->> http://www.driftclubbulgaria.com/Zaqvki ... t-noem.htm
Клас А:
1. Дилян Пенчев - Хонда CRX

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Утре съм на Калояново! Ще позяпам.. да се надъхам още повече, и живот и здраве за новия сезон и аз да съм на линия... 

- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
Останах много доволен, имаше изпълнения
жалко че не подариха БМВ-то на някой от публиката.

51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4