мени оборотите 525д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
мени оборотите 525д
искам да помоля ако някои се е сбласкал с този проблем да ми помогне
когато загрее колата и започва да мени оборотите и да гасне на скорост а тя е автоматик
запалвам я после пак мени оборотите и когато вклучя на директна огася като го направи това няколко пати и се оправя и след 5-10 мин започва да го прави пак
сменилсам понпата в резервоара и междинната която е по шофиорското място на диагностиката не показва грешки
когато загрее колата и започва да мени оборотите и да гасне на скорост а тя е автоматик
запалвам я после пак мени оборотите и когато вклучя на директна огася като го направи това няколко пати и се оправя и след 5-10 мин започва да го прави пак
сменилсам понпата в резервоара и междинната която е по шофиорското място на диагностиката не показва грешки

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: мени оборотите 525д
не може да няма грешки... да ти огледат всичко по ДДЕто + как ти работят дюзите, живи данни, с какво правят диагностика?
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
Ако е от дюза,на диагностика не го показва като грешка.
Трябва да се гледат дюзите като се пали колата дали "пишка(т)"
Трябва да се гледат дюзите като се пали колата дали "пишка(т)"
Когато полужението стане напечено,
оцелявят само печените.
оцелявят само печените.
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
bidonaipf написа:...... на диагностиката не показва грешки ....
С какво са ти правили диагностиката?И друго,когато включваш на директна или на задна колата тръгва ли леко във въпросната посока,без да подаваш газ?
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
LUCIFER'S написа:не може да няма грешки... да ти огледат всичко по ДДЕто + как ти работят дюзите, живи данни, с какво правят диагностика?
Да добавя ,че е вьзможно диагностика за прьв пьт да вижда комьн реил.Колега вижте налягане в реила
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
По-добре иди някъде, където да ти направят истинска диагностика
Така както го описваш са или дюзи или дебитомер, но докато не се види, никой нищо не може да твърди.

Така както го описваш са или дюзи или дебитомер, но докато не се види, никой нищо не може да твърди.
ами правиха ми диагностика в сервиза на маргел на ботевградцкото срещу карулката
а на вапроса да ли трагва леко когато включя на директна или задна да трагва си без гас норомално.лошото е че когато е на място само него прави а когато я покарам и загрее тогава .когато правихме диагностиката и забелязох че във маркучя които е след горивния филтар се появяват мехурчета с ваздух това мисля нее норомално дане би да идва от там проблема.сега сам я оставил в друг сервиз ама 2 дни вече немогат да открият повредата
мисля си дали да не я закарам в дару или камор
а на вапроса да ли трагва леко когато включя на директна или задна да трагва си без гас норомално.лошото е че когато е на място само него прави а когато я покарам и загрее тогава .когато правихме диагностиката и забелязох че във маркучя които е след горивния филтар се появяват мехурчета с ваздух това мисля нее норомално дане би да идва от там проблема.сега сам я оставил в друг сервиз ама 2 дни вече немогат да открият повредата
мисля си дали да не я закарам в дару или камор

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Сменяй горивния филтър ако не е сменян, и да ти прегледат помпите в резервара и тази отдолу купето, най вероятно ще излезе тази в резервара или и е запушена цедката
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Дюза е според мене 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
няма оправия момчета колата стои вече 5 дни в един сервиз и ништо на място работи като чясовник по 2-3 чяса без проблем а като започна да я карам и започват проблемите
да ли в камор ще могат да ми дадат точна диагноза
или ако някои знае добар маистор
благодая предварително
благодая предварително
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
НН Сервиз колега, и в камор не могат да ти дадат по добър резултат. 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
bidonaipf написа:няма оправия момчета колата стои вече 5 дни в един сервиз и ништо на място работи като чясовник по 2-3 чяса без проблем а като започна да я карам и започват проблемите
благодая предварително
А до сега провал ли си да изключиш дебитомера!?
- veigan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525
- Мечтае да кара: X6 M
- Детайли за колата: M-paket
Аз имах подобен проблем,седи си на обороти с часове и няма проблем. Тръгна и се почваше купона. Слабо място им е датчика на рейла.Първо пробвайте да напръскате буксата с контактен спрей,ако ли не пробваи да смениш самия датчик. Цената му е 250 лв.Пробваи да смениш с на някой колега.Сменя се за 1 час. Ако е от него купи си нов.
- kreatin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3-E83-3d, E61-530xd
въздуха в маркуча при филтъра е от помпата в резервоара
пробваи да напълниш резервоара до горе и не го оставяй да пада под половината и мисля че всичко ще е наред дори и гасненето ще изчезне
гасне от въздуха а помпата в резервоара е потопяема и явно не функционира както трябва
ИВО пробваи и кажи какъв е ефекта
пробваи да напълниш резервоара до горе и не го оставяй да пада под половината и мисля че всичко ще е наред дори и гасненето ще изчезне
гасне от въздуха а помпата в резервоара е потопяема и явно не функционира както трябва
ИВО пробваи и кажи какъв е ефекта
да не правим компромиси с колите си
добре ще пробвам благодаря на всички за мненията
днес ще отида до сервиза и ще видя до каде е стигнал маистора и ако няма още резултат направо я вземам и ще я карам докато спре белким тогава се види какво е
днес ще отида до сервиза и ще видя до каде е стигнал маистора и ако няма още резултат направо я вземам и ще я карам докато спре белким тогава се види какво е
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2