Спират ме със скорост от 52км/ч!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Спират ме със скорост от 52км/ч!!!

Мнение от boywalking » 27 Окт 2009, 15:15

Ще карам възможно най-кратко и опростено, и ще се старая да ме разберете...
та преди 2 седмици - считано от днешна дата... аааам 27-ми - ахам...
съм във Ботевград - студентствам там и понеже имам очни та съм си взел квартирка за 10 дена. В помежду другото по това време си пиша с една мацка от Плевен, ама си пишеме от да речеме 2 седмици, тя съфорумничка - голема фенка, ама още нема БМВ... всичко с времето си.... една наточена е30-ка и пожелавам :mhihi: - имена не се поменават поради съображения за сигурност....
Та омайвам аз въпросната госпожица да ми дойде на гости някой ден, еййй така да се видиме и да пиеме кафенце... та след 1001 убеждения един ден когато нямам лекции и тя е свободна, си хваща тя автобусчето (сряда се пада) и иде късният следобед около 5 без нещо, а аз предварително грижливо запалил баварката и бия път 1.5 км до гарата да разузная кога има бусче за наопаки.... уви, бусче за наопаки само томороул морнинг сабалем у 7:30.... а нашия човек си има работа тогава, уговорки незнам си кво и нема начин, обаче продавачката на билети открехва как се процедира в такива екстремни ситуации... звъни на неква си фирма от София която пътува за Плевен уговарят се там нещо къде да спре, таксува билет на мацката и на Отбивката на магистралата за Ботевград Автобусо спира и качва който си е поръчал билет, ама без да чака - който там - катери се и заминава....
И уж рейсове имало в 17:30..... 19:30..... 23:00.... нещо такова, няма значение! А лелчето на касата вика "Бачкам до 19:00 билети може да се заявят от София до 19 без 15 после системата нещо ебавала, спирала, блокирала, дреме ми ку*о незнам си к'во..."
Та каката идва, отиваме да пиеме кафенце... лафче много здраво и се отплесваме с времето и от 5 без нещо то станало 7 без малко... хоп сметката, скачай у колата и към гарата като бесни... само, че сме закъснели неможе да поръчаме билет, обаче лелчето на касата се оказа повече от печена и взе да върти некви телефони в офисите в София и да иска телефоните на шофьорите на автобусите и се почва "добър ден колега, от офис Ботевград се обаждам, тука едно момиче закъсало неможе да се прибере, за Плевен пътува.... и т.н." и какво се случва... 1ви автобус който е от 17:30 около ботевград е към 18:30 - той отдавна е заминал...
2-ри бил тръгнал току що, пълен ли бил незнам си какво отказал,...
3-ти вика "аааа, аз без билет не качвам никой", а наща нямало как да издаде...
Оставаме на варианта спи вкъщи и сутрин рано на гарата или перкай са до Плевен,... а мацката си има работа сутринта и никъв шанс да не е там, беше готова пеша да тръгне.....
А най-интересното беше, че аз съм заминал без зарядно и през 2 деня намера някой колега да му ползвам тока докат сме в някое кафе и след 2 дена пак така.... мацката и тя без батерия дошла... пара колкото за билета наопаки....
аз пара колкото за цигари за 2 дена и за кафета...(защото като ден е сряда, а мен аванса ми превеждаха в петък) у квартирата манджаре яко...бе студентска работа..... ама требе да сипеме бензин,,, ебати клошарщината, добре, че в колата имаше едно поне 10-тина литра за разходки по градчето, та сипахме още 20 кинта... демек 10 литра и малко и знаеме, че Ботевград - Плевен - 90км!!! наопаки толкоз и ей ги 180-190км общо - перфектно, добре, че останаха кинти за цигари, че иначе щеше да се умира...
Тръгваме ние, само, че аз си знам пътя за София през Зелин-вилната зона и съм направо на магистралата посока София и съм спестил едно 10км.... обаче през другия край на града си официалният път за магистралата и от там се минава ако искаш да пернеш посока Плевен, Русе, Варна.... аз от там съм минавал един единствен път преди 3 години когато идвах да записвам и малко ми е сложнотия с ориентацията.... та тръгваме уж,.... УЖ натам, качваме се по някаква отбивка, уж магистрала ама нещо като посока София мязаше, та на един участък където посредата няма мантинела - широко - отбиваме, няма коли светлини (то тъмно вече към 20:30) правиме обратен и вътрешният ми компас вика това е нашата посокаа...., ама НЕ ! Бре, гледам мантинели, хубав асфалт ама само 2 ленти на пътя и си викам "тука сигурно стеснен участък от пътя :lol: " (Да поясня, работа из БГ в тая посока не съм имал и затова така а е тъмно и студено!!!)
караме си ние, пътя нещо почва да се наебава мн яко, нема хубав асфалт, нема мантинели, 1 лента у едната посока, 1 у другата..... гледам навъртели сме около 30-40км... и гледам табелка "Новачене".... абе как Новачене бе - т'ва е у другата посока :banghead: :ranting: :censored: нерви яко, пуши се жестоко.... това защото бензина е дефицит - не за друго.... айде наопаки хайде към Ботевград пак, питахме на къде сме, опътиха ни - качихме се вече на магистралата като бели хора.... бах гледам 3 ленти само за нас + аварийното - друго си е това.... тамън тръгваме за Плевен, а сме навъртели вече около 80-90км.... ма нема значение, поне знаеме къде отиваме вече.... то са радости, музика, лафче, стигаме малко преди Луковит ли беше,... както и да е... гледам няква патрулка, ма спирам малко преди нея да пикая... дигам ципа и потегляме.... вънка клинч, аз облегчен паля една цигара отварям малко джама да тръскам вънка и карам бавно за да не дуе много вятър и да се одървиме от студ... бавно, бавно по инерция - сигурно няма и 50км в час... подминаваме патрулката..... караме си бавно.... 20 метра по-надолу - защо мамка му - още една патрулка, ама там шефчето излезна и размаха палката.... аз един такъв свеж тип всичко ми е изрядно, даже карах смешно бавно (сигурно за това са ме спрели...) идва полийсмен-а и вика Сержант някой си, гр. Луковит.... документите за проверка и защо карахте с превишена скорост? :shock: Аз нещо неадекватно гледам и се чудя, дали се базика с мене и питам с колко съм превишил ???
Органът на реда! - Еми карахте с 52 км в час при ограничение 40 в населено място!
Аз гражданина! - Ааа господин полицаи, не е верно, карах с по-малко, щото тамън бях тръгнал и по инерцийка си карах...
Органът на реда! - Елате до патрулката да видите на радара....
Отиваме гледам радара пък пише 54км.... ма нема значение, да не издребняваме :lol:
вика тоя на колега, че документите са наред ама треа акт да ми пишат... и вади тоя кочана с актовете и вика - Акт или фиш ?
Аз естествено първо викам фиш - няма актове - много скъпи и точки взимат...
и вади нашия кочана с фишовете и се засилва да пише... Аз от там, като опарен скачам и почвам ама буквално да мрънкам и ръкомахам... ------------- "Господин полицай, не можете да ми пишете фиш, пъвро защото не съм карал с толкова, защото малко по-нагоре при вашите колеги спрях да пикам, след това запалих една цигара, и като отворих прозореца стана студено и карах супер бавно за да не измръзне момичето, щото не си е взело яке, а и за превишена скорост глобата е 50лв. и такса превод у банката като сложиме още 3-4-5 лева, ама айде за мене няма такса, защото съм банков служител, ама 50лв са много, а и знаете колко пари се взимат по банките, а и съм студент тука в Ботевград, квартира плащам сега за очните, учебници трябва да купувам, после да пътувам за изпити, Вие знаете ли колко много пари са за мене 50лв... а момичето в колата е приятелка от Плевен, дойде да се запознаеме и да пиеме кафе и си изпусна автобуса за наопаки, без пари е останала вече, и аз така, последните пари отидоха за бензин,... ако щете ми вярвайте останал съм с 4 лв за следващите 2 дена,... има храна в квартирата за 2 седмици.... аванса ми е след 2 дена... това са ми за цигари и кафе утре.... за кафе нема да има, ама без цигари неможе... ама фиш няма да пишеме"
----------------------------------------------------
Това цялото го изръсвам на 1 дъх за около 1 минута сигурно...
а полицайте и двамата ме гледат така :shock: по-старшият нещо се усмихва и ми вика "а ти що работиш у банка а не у театъра ?"....... аз гледам едно такова пребозало и се чудя, какво ли има в предвид, да не би да си прави неква гавра с мене.... и отговарям "не ви разбрах г-н полицай"..... и тоя вече се нахилва ама много яко и вика "тебе ако те беше чул Тодор Колев веднага те взима у Сълза и Смях, к'ва банка работиш.... ти си за сцената!" и ми връща документите и вика "Аййййде лека вечер и умната с мацката"
Обичам историйте с HAPPY END особено ако се случват на мен...
Последна промяна boywalking на 05 Ное 2009, 14:46, променена общо 1 път
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

ентусиаст
Аватар

Re: Спират ме с превишена скорост от 52км/ч!!!

Мнение от Eva* » 27 Окт 2009, 16:02

нееее, като стигнах до табелата "Новачене" и няма такъв смях просто. Не ми се сърди. :bchug: Така се увлякох в разказа ти, че на надписа на табелата избухнах в смях.
Поне всичко е свършило с хепиенд. :clap:
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 27 Окт 2009, 16:35

баси цирка е било..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Ангелинов
Аватар

Мнение от Ангелинов » 27 Окт 2009, 16:46

:mhihi: Много яка историйка !
Увлекателно разказана.

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 27 Окт 2009, 16:47

Смех голем е било с ушковците :mhihi: И по между другото сме коуеги, аз съм 1ва година МИО в Ботевградъ, задочник :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x3
Мечтае да кара: m5 e60; x6

Мнение от xdriver » 27 Окт 2009, 16:50

Готина история :) Много забавна и оптимистична :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 27 Окт 2009, 16:57

хахаха, ти се кефи, че си минал метър...в крайна сметка какво стана след това? Стигна ли бенза? :roll: Ти като форумец свърши ли работа с форумката :mhihi:
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от boywalking » 27 Окт 2009, 17:19

vectra написа:хахаха, ти се кефи, че си минал метър...в крайна сметка какво стана след това? Стигна ли бенза? :roll: Ти като форумец свърши ли работа с форумката :mhihi:

За щастие стигна бензина, даже и остана малко... а за форумката... това е друга история... която тука едва ли ще се постне :winky:

А относно "Новачене"-то..... мислите ли, че на мене ми е било смешно в предвид ограниченият ресурс от гориво...
в крайна сметка навъртях около 280км
при предвидени макс 200..... здраве да е, вкарахме се у приключение, кеф си беше

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 27 Окт 2009, 17:30

Фиша е 30лв, взеха ми 1,50лв за превода. За 13км горница :|
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 27 Окт 2009, 18:43

Яко, добре пишеш, колега. Кефиш :D
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от boywalking » 27 Окт 2009, 20:29

UBAH5 написа:Фиша е 30лв, взеха ми 1,50лв за превода. За 13км горница :|

колега смятам от прочетеното разбра, че тия работи са ми пределно ясни а и мене таксите не ме греят... и куките го знаят... обаче 50лв звучи повече и в бързото говорене не им оставих време да асимилират, камо ли да реагират... хахаххахаха

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 27 Окт 2009, 23:43

boywalking написа:А относно "Новачене"-то..... мислите ли, че на мене ми е било смешно в предвид ограниченият ресурс от гориво...
в крайна сметка навъртях около 280км
при предвидени макс 200..... здраве да е, вкарахме се у приключение, кеф си беше

Сигурна съм, че не ти е било, ама никак забавно, и се надявам, да приемеш извиненията ми. Но, какво пък, още 80 километра си бил с мацката... :winky: макар и на ръба на бензина.
Наистина разказваш много увлекателно. Успех ти желая на пътя и в живота. :) И пак да разкажеш така увлекателно някоя друга случка.
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Окт 2009, 23:47

Аз ....нямам думи....тази история ме разтърси :mhihi:
Е няма такъв смях! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 27 Окт 2009, 23:50

boywalking написа: ...

Едно време като ти говорихме,че 100 лв за подарък са много,ти не слуша !! Да беше заделил тогава да спесиш малко нерви... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти си ми кумир,евала е тва е страхотна история :winky: :mrgreen:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Окт 2009, 23:53

Между другото какво се случи там с оня подарък, дето го купува? :roll:

Следваща

Назад към Страхотни истории