Спират ме със скорост от 52км/ч!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Спират ме със скорост от 52км/ч!!!
Ще карам възможно най-кратко и опростено, и ще се старая да ме разберете...
та преди 2 седмици - считано от днешна дата... аааам 27-ми - ахам...
съм във Ботевград - студентствам там и понеже имам очни та съм си взел квартирка за 10 дена. В помежду другото по това време си пиша с една мацка от Плевен, ама си пишеме от да речеме 2 седмици, тя съфорумничка - голема фенка, ама още нема БМВ... всичко с времето си.... една наточена е30-ка и пожелавам
- имена не се поменават поради съображения за сигурност....
Та омайвам аз въпросната госпожица да ми дойде на гости някой ден, еййй така да се видиме и да пиеме кафенце... та след 1001 убеждения един ден когато нямам лекции и тя е свободна, си хваща тя автобусчето (сряда се пада) и иде късният следобед около 5 без нещо, а аз предварително грижливо запалил баварката и бия път 1.5 км до гарата да разузная кога има бусче за наопаки.... уви, бусче за наопаки само томороул морнинг сабалем у 7:30.... а нашия човек си има работа тогава, уговорки незнам си кво и нема начин, обаче продавачката на билети открехва как се процедира в такива екстремни ситуации... звъни на неква си фирма от София която пътува за Плевен уговарят се там нещо къде да спре, таксува билет на мацката и на Отбивката на магистралата за Ботевград Автобусо спира и качва който си е поръчал билет, ама без да чака - който там - катери се и заминава....
И уж рейсове имало в 17:30..... 19:30..... 23:00.... нещо такова, няма значение! А лелчето на касата вика "Бачкам до 19:00 билети може да се заявят от София до 19 без 15 после системата нещо ебавала, спирала, блокирала, дреме ми ку*о незнам си к'во..."
Та каката идва, отиваме да пиеме кафенце... лафче много здраво и се отплесваме с времето и от 5 без нещо то станало 7 без малко... хоп сметката, скачай у колата и към гарата като бесни... само, че сме закъснели неможе да поръчаме билет, обаче лелчето на касата се оказа повече от печена и взе да върти некви телефони в офисите в София и да иска телефоните на шофьорите на автобусите и се почва "добър ден колега, от офис Ботевград се обаждам, тука едно момиче закъсало неможе да се прибере, за Плевен пътува.... и т.н." и какво се случва... 1ви автобус който е от 17:30 около ботевград е към 18:30 - той отдавна е заминал...
2-ри бил тръгнал току що, пълен ли бил незнам си какво отказал,...
3-ти вика "аааа, аз без билет не качвам никой", а наща нямало как да издаде...
Оставаме на варианта спи вкъщи и сутрин рано на гарата или перкай са до Плевен,... а мацката си има работа сутринта и никъв шанс да не е там, беше готова пеша да тръгне.....
А най-интересното беше, че аз съм заминал без зарядно и през 2 деня намера някой колега да му ползвам тока докат сме в някое кафе и след 2 дена пак така.... мацката и тя без батерия дошла... пара колкото за билета наопаки....
аз пара колкото за цигари за 2 дена и за кафета...(защото като ден е сряда, а мен аванса ми превеждаха в петък) у квартирата манджаре яко...бе студентска работа..... ама требе да сипеме бензин,,, ебати клошарщината, добре, че в колата имаше едно поне 10-тина литра за разходки по градчето, та сипахме още 20 кинта... демек 10 литра и малко и знаеме, че Ботевград - Плевен - 90км!!! наопаки толкоз и ей ги 180-190км общо - перфектно, добре, че останаха кинти за цигари, че иначе щеше да се умира...
Тръгваме ние, само, че аз си знам пътя за София през Зелин-вилната зона и съм направо на магистралата посока София и съм спестил едно 10км.... обаче през другия край на града си официалният път за магистралата и от там се минава ако искаш да пернеш посока Плевен, Русе, Варна.... аз от там съм минавал един единствен път преди 3 години когато идвах да записвам и малко ми е сложнотия с ориентацията.... та тръгваме уж,.... УЖ натам, качваме се по някаква отбивка, уж магистрала ама нещо като посока София мязаше, та на един участък където посредата няма мантинела - широко - отбиваме, няма коли светлини (то тъмно вече към 20:30) правиме обратен и вътрешният ми компас вика това е нашата посокаа...., ама НЕ ! Бре, гледам мантинели, хубав асфалт ама само 2 ленти на пътя и си викам "тука сигурно стеснен участък от пътя
" (Да поясня, работа из БГ в тая посока не съм имал и затова така а е тъмно и студено!!!)
караме си ние, пътя нещо почва да се наебава мн яко, нема хубав асфалт, нема мантинели, 1 лента у едната посока, 1 у другата..... гледам навъртели сме около 30-40км... и гледам табелка "Новачене".... абе как Новачене бе - т'ва е у другата посока
нерви яко, пуши се жестоко.... това защото бензина е дефицит - не за друго.... айде наопаки хайде към Ботевград пак, питахме на къде сме, опътиха ни - качихме се вече на магистралата като бели хора.... бах гледам 3 ленти само за нас + аварийното - друго си е това.... тамън тръгваме за Плевен, а сме навъртели вече около 80-90км.... ма нема значение, поне знаеме къде отиваме вече.... то са радости, музика, лафче, стигаме малко преди Луковит ли беше,... както и да е... гледам няква патрулка, ма спирам малко преди нея да пикая... дигам ципа и потегляме.... вънка клинч, аз облегчен паля една цигара отварям малко джама да тръскам вънка и карам бавно за да не дуе много вятър и да се одървиме от студ... бавно, бавно по инерция - сигурно няма и 50км в час... подминаваме патрулката..... караме си бавно.... 20 метра по-надолу - защо мамка му - още една патрулка, ама там шефчето излезна и размаха палката.... аз един такъв свеж тип всичко ми е изрядно, даже карах смешно бавно (сигурно за това са ме спрели...) идва полийсмен-а и вика Сержант някой си, гр. Луковит.... документите за проверка и защо карахте с превишена скорост?
Аз нещо неадекватно гледам и се чудя, дали се базика с мене и питам с колко съм превишил ???
Органът на реда! - Еми карахте с 52 км в час при ограничение 40 в населено място!
Аз гражданина! - Ааа господин полицаи, не е верно, карах с по-малко, щото тамън бях тръгнал и по инерцийка си карах...
Органът на реда! - Елате до патрулката да видите на радара....
Отиваме гледам радара пък пише 54км.... ма нема значение, да не издребняваме
вика тоя на колега, че документите са наред ама треа акт да ми пишат... и вади тоя кочана с актовете и вика - Акт или фиш ?
Аз естествено първо викам фиш - няма актове - много скъпи и точки взимат...
и вади нашия кочана с фишовете и се засилва да пише... Аз от там, като опарен скачам и почвам ама буквално да мрънкам и ръкомахам... ------------- "Господин полицай, не можете да ми пишете фиш, пъвро защото не съм карал с толкова, защото малко по-нагоре при вашите колеги спрях да пикам, след това запалих една цигара, и като отворих прозореца стана студено и карах супер бавно за да не измръзне момичето, щото не си е взело яке, а и за превишена скорост глобата е 50лв. и такса превод у банката като сложиме още 3-4-5 лева, ама айде за мене няма такса, защото съм банков служител, ама 50лв са много, а и знаете колко пари се взимат по банките, а и съм студент тука в Ботевград, квартира плащам сега за очните, учебници трябва да купувам, после да пътувам за изпити, Вие знаете ли колко много пари са за мене 50лв... а момичето в колата е приятелка от Плевен, дойде да се запознаеме и да пиеме кафе и си изпусна автобуса за наопаки, без пари е останала вече, и аз така, последните пари отидоха за бензин,... ако щете ми вярвайте останал съм с 4 лв за следващите 2 дена,... има храна в квартирата за 2 седмици.... аванса ми е след 2 дена... това са ми за цигари и кафе утре.... за кафе нема да има, ама без цигари неможе... ама фиш няма да пишеме"
----------------------------------------------------
Това цялото го изръсвам на 1 дъх за около 1 минута сигурно...
а полицайте и двамата ме гледат така
по-старшият нещо се усмихва и ми вика "а ти що работиш у банка а не у театъра ?"....... аз гледам едно такова пребозало и се чудя, какво ли има в предвид, да не би да си прави неква гавра с мене.... и отговарям "не ви разбрах г-н полицай"..... и тоя вече се нахилва ама много яко и вика "тебе ако те беше чул Тодор Колев веднага те взима у Сълза и Смях, к'ва банка работиш.... ти си за сцената!" и ми връща документите и вика "Аййййде лека вечер и умната с мацката"
Обичам историйте с HAPPY END особено ако се случват на мен...
та преди 2 седмици - считано от днешна дата... аааам 27-ми - ахам...
съм във Ботевград - студентствам там и понеже имам очни та съм си взел квартирка за 10 дена. В помежду другото по това време си пиша с една мацка от Плевен, ама си пишеме от да речеме 2 седмици, тя съфорумничка - голема фенка, ама още нема БМВ... всичко с времето си.... една наточена е30-ка и пожелавам

Та омайвам аз въпросната госпожица да ми дойде на гости някой ден, еййй така да се видиме и да пиеме кафенце... та след 1001 убеждения един ден когато нямам лекции и тя е свободна, си хваща тя автобусчето (сряда се пада) и иде късният следобед около 5 без нещо, а аз предварително грижливо запалил баварката и бия път 1.5 км до гарата да разузная кога има бусче за наопаки.... уви, бусче за наопаки само томороул морнинг сабалем у 7:30.... а нашия човек си има работа тогава, уговорки незнам си кво и нема начин, обаче продавачката на билети открехва как се процедира в такива екстремни ситуации... звъни на неква си фирма от София която пътува за Плевен уговарят се там нещо къде да спре, таксува билет на мацката и на Отбивката на магистралата за Ботевград Автобусо спира и качва който си е поръчал билет, ама без да чака - който там - катери се и заминава....
И уж рейсове имало в 17:30..... 19:30..... 23:00.... нещо такова, няма значение! А лелчето на касата вика "Бачкам до 19:00 билети може да се заявят от София до 19 без 15 после системата нещо ебавала, спирала, блокирала, дреме ми ку*о незнам си к'во..."
Та каката идва, отиваме да пиеме кафенце... лафче много здраво и се отплесваме с времето и от 5 без нещо то станало 7 без малко... хоп сметката, скачай у колата и към гарата като бесни... само, че сме закъснели неможе да поръчаме билет, обаче лелчето на касата се оказа повече от печена и взе да върти некви телефони в офисите в София и да иска телефоните на шофьорите на автобусите и се почва "добър ден колега, от офис Ботевград се обаждам, тука едно момиче закъсало неможе да се прибере, за Плевен пътува.... и т.н." и какво се случва... 1ви автобус който е от 17:30 около ботевград е към 18:30 - той отдавна е заминал...
2-ри бил тръгнал току що, пълен ли бил незнам си какво отказал,...
3-ти вика "аааа, аз без билет не качвам никой", а наща нямало как да издаде...
Оставаме на варианта спи вкъщи и сутрин рано на гарата или перкай са до Плевен,... а мацката си има работа сутринта и никъв шанс да не е там, беше готова пеша да тръгне.....
А най-интересното беше, че аз съм заминал без зарядно и през 2 деня намера някой колега да му ползвам тока докат сме в някое кафе и след 2 дена пак така.... мацката и тя без батерия дошла... пара колкото за билета наопаки....
аз пара колкото за цигари за 2 дена и за кафета...(защото като ден е сряда, а мен аванса ми превеждаха в петък) у квартирата манджаре яко...бе студентска работа..... ама требе да сипеме бензин,,, ебати клошарщината, добре, че в колата имаше едно поне 10-тина литра за разходки по градчето, та сипахме още 20 кинта... демек 10 литра и малко и знаеме, че Ботевград - Плевен - 90км!!! наопаки толкоз и ей ги 180-190км общо - перфектно, добре, че останаха кинти за цигари, че иначе щеше да се умира...
Тръгваме ние, само, че аз си знам пътя за София през Зелин-вилната зона и съм направо на магистралата посока София и съм спестил едно 10км.... обаче през другия край на града си официалният път за магистралата и от там се минава ако искаш да пернеш посока Плевен, Русе, Варна.... аз от там съм минавал един единствен път преди 3 години когато идвах да записвам и малко ми е сложнотия с ориентацията.... та тръгваме уж,.... УЖ натам, качваме се по някаква отбивка, уж магистрала ама нещо като посока София мязаше, та на един участък където посредата няма мантинела - широко - отбиваме, няма коли светлини (то тъмно вече към 20:30) правиме обратен и вътрешният ми компас вика това е нашата посокаа...., ама НЕ ! Бре, гледам мантинели, хубав асфалт ама само 2 ленти на пътя и си викам "тука сигурно стеснен участък от пътя

караме си ние, пътя нещо почва да се наебава мн яко, нема хубав асфалт, нема мантинели, 1 лента у едната посока, 1 у другата..... гледам навъртели сме около 30-40км... и гледам табелка "Новачене".... абе как Новачене бе - т'ва е у другата посока

Органът на реда! - Еми карахте с 52 км в час при ограничение 40 в населено място!
Аз гражданина! - Ааа господин полицаи, не е верно, карах с по-малко, щото тамън бях тръгнал и по инерцийка си карах...
Органът на реда! - Елате до патрулката да видите на радара....
Отиваме гледам радара пък пише 54км.... ма нема значение, да не издребняваме

вика тоя на колега, че документите са наред ама треа акт да ми пишат... и вади тоя кочана с актовете и вика - Акт или фиш ?
Аз естествено първо викам фиш - няма актове - много скъпи и точки взимат...
и вади нашия кочана с фишовете и се засилва да пише... Аз от там, като опарен скачам и почвам ама буквално да мрънкам и ръкомахам... ------------- "Господин полицай, не можете да ми пишете фиш, пъвро защото не съм карал с толкова, защото малко по-нагоре при вашите колеги спрях да пикам, след това запалих една цигара, и като отворих прозореца стана студено и карах супер бавно за да не измръзне момичето, щото не си е взело яке, а и за превишена скорост глобата е 50лв. и такса превод у банката като сложиме още 3-4-5 лева, ама айде за мене няма такса, защото съм банков служител, ама 50лв са много, а и знаете колко пари се взимат по банките, а и съм студент тука в Ботевград, квартира плащам сега за очните, учебници трябва да купувам, после да пътувам за изпити, Вие знаете ли колко много пари са за мене 50лв... а момичето в колата е приятелка от Плевен, дойде да се запознаеме и да пиеме кафе и си изпусна автобуса за наопаки, без пари е останала вече, и аз така, последните пари отидоха за бензин,... ако щете ми вярвайте останал съм с 4 лв за следващите 2 дена,... има храна в квартирата за 2 седмици.... аванса ми е след 2 дена... това са ми за цигари и кафе утре.... за кафе нема да има, ама без цигари неможе... ама фиш няма да пишеме"
----------------------------------------------------
Това цялото го изръсвам на 1 дъх за около 1 минута сигурно...
а полицайте и двамата ме гледат така

Обичам историйте с HAPPY END особено ако се случват на мен...
Последна промяна boywalking на 05 Ное 2009, 14:46, променена общо 1 път
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
Re: Спират ме с превишена скорост от 52км/ч!!!
нееее, като стигнах до табелата "Новачене" и няма такъв смях просто. Не ми се сърди.
Така се увлякох в разказа ти, че на надписа на табелата избухнах в смях.
Поне всичко е свършило с хепиенд.

Поне всичко е свършило с хепиенд.

Да караш Peugeot е страст!
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
баси цирка е било.....

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Ангелинов
-

Увлекателно разказана.
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Смех голем е било с ушковците
И по между другото сме коуеги, аз съм 1ва година МИО в Ботевградъ, задочник 

- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
Готина история
Много забавна и оптимистична 

- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
хахаха, ти се кефи, че си минал метър...в крайна сметка какво стана след това? Стигна ли бенза?
Ти като форумец свърши ли работа с форумката 

Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- boywalking
- младши ентусиаст
-
vectra написа:хахаха, ти се кефи, че си минал метър...в крайна сметка какво стана след това? Стигна ли бенза?Ти като форумец свърши ли работа с форумката
За щастие стигна бензина, даже и остана малко... а за форумката... това е друга история... която тука едва ли ще се постне

А относно "Новачене"-то..... мислите ли, че на мене ми е било смешно в предвид ограниченият ресурс от гориво...
в крайна сметка навъртях около 280км
при предвидени макс 200..... здраве да е, вкарахме се у приключение, кеф си беше
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Фиша е 30лв, взеха ми 1,50лв за превода. За 13км горница 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Яко, добре пишеш, колега. Кефиш 

Si non confectus, non reficiat.
- boywalking
- младши ентусиаст
-
UBAH5 написа:Фиша е 30лв, взеха ми 1,50лв за превода. За 13км горница
колега смятам от прочетеното разбра, че тия работи са ми пределно ясни а и мене таксите не ме греят... и куките го знаят... обаче 50лв звучи повече и в бързото говорене не им оставих време да асимилират, камо ли да реагират... хахаххахаха
boywalking написа:А относно "Новачене"-то..... мислите ли, че на мене ми е било смешно в предвид ограниченият ресурс от гориво...
в крайна сметка навъртях около 280км
при предвидени макс 200..... здраве да е, вкарахме се у приключение, кеф си беше
Сигурна съм, че не ти е било, ама никак забавно, и се надявам, да приемеш извиненията ми. Но, какво пък, още 80 километра си бил с мацката...

Наистина разказваш много увлекателно. Успех ти желая на пътя и в живота.

Да караш Peugeot е страст!
Аз ....нямам думи....тази история ме разтърси
Е няма такъв смях!

Е няма такъв смях!

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
boywalking написа: ...
Едно време като ти говорихме,че 100 лв за подарък са много,ти не слуша !! Да беше заделил тогава да спесиш малко нерви...

Ти си ми кумир,евала е тва е страхотна история

Между другото какво се случи там с оня подарък, дето го купува? 

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3