ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- jikata0202
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 530D
- Мечтае да кара: BMВ M5
Re: ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
Колегата е прав смени шарнирните втулки отзад,и ще се оправи.Вчера смених моите от това е, 

- fat3
- Потребител
-
- Кара: 520i E39
- Мечтае да кара: ракета
ОК. Ама са сменени заедно с горните носа4и и една биалета отзад и пак е така поднася. със 15 цола зимните ми се усе6та по слабо .в добрич двама я пипаха. и не я оправиха.мисля си че е амортисьори.Mad_Presley кажи при кои в дч да отида .всичко казаха че е здраво отзад и нямал обяснение.частите са от ауто плюс лемфьордер.кайи че ве4е ми писна
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
fat3 написа:...всичко казаха че е здраво отзад и нямал обяснение.частите са от ауто плюс лемфьордер.кайи че ве4е ми писна
Да, наистина всичко изглежда здраво, но въщност не е (ако се търсят луфтове по обичайните начини), просто трябва малко повече познание по марката и е нормално майстори, които не са се занимавали много с BMW да не знаят за какво става въпрос.
@ivanov 530d е твоят човек, но след като вече разбра от къде ти идва проблема можеш да си го решиш където сметнеш за добре, стига хората да знаят как се сменят тези втулки, защото и там си има чалъмчета, които ако не се знаят, може да стане по-голяма беля

- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
fat3 написа:ОК. Ама са сменени заедно с горните носа4и и една биалета отзад и пак е така поднася. със 15 цола зимните ми се усе6та по слабо .в добрич двама я пипаха. и не я оправиха.мисля си че е амортисьори.Mad_Presley кажи при кои в дч да отида .всичко казаха че е здраво отзад и нямал обяснение.частите са от ауто плюс лемфьордер.кайи че ве4е ми писна
Колега ако четеш внимателно форума ще разбереш,че в Добрич има доста добри майстори за БМВ, според мен доста компетентни отговори за нашите проблеми идват точно от Добрич и Варна. Лично аз при по-сериозен проблем бих дошъл до там, за да го отстраня.
- The_lord76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таратайка 97 година
- Мечтае да кара: бял кон с млада булка :)
здравейте колеги, в петък тръгнах , от мом4илград за варна и днес се прибрах обратно, минах 932 км с 86лв. газ, поне това ми беше нормалноо засичане - пари / км, и вече съм доволен от газовата,а това 4е колегата му гори 15 бенз сори, ама аз ако смъ с тая петица заминава в коша, между другото в петък си поръчах четирите 7777 надявам се да не чакам много все пак ми взеха куките 1000 кинта такса )
със здраве , дано някой път с колеги от варна да пием по едно като идвам за някой сапан изпит
със здраве , дано някой път с колеги от варна да пием по едно като идвам за някой сапан изпит
Ivanoff
- jikata0202
- кандидат ентусиаст
-
emil_shumanov написа:fat3 написа:ОК. Ама са сменени заедно с горните носа4и и една биалета отзад и пак е така поднася. със 15 цола зимните ми се усе6та по слабо .в добрич двама я пипаха. и не я оправиха.мисля си че е амортисьори.Mad_Presley кажи при кои в дч да отида .всичко казаха че е здраво отзад и нямал обяснение.частите са от ауто плюс лемфьордер.кайи че ве4е ми писна
Колега ако четеш внимателно форума ще разбереш,че в Добрич има доста добри майстори за БМВ, според мен доста компетентни отговори за нашите проблеми идват точно от Добрич и Варна. Лично аз при по-сериозен проблем бих дошъл до там, за да го отстраня.
Колега защо shumanov?Питам защото таке е моята фамилия,може да сме брачеди.

- jikata0202
- кандидат ентусиаст
-
The_lord76 написа:здравейте колеги, в петък тръгнах , от мом4илград за варна и днес се прибрах обратно, минах 932 км с 86лв. газ, поне това ми беше нормалноо засичане - пари / км, и вече съм доволен от газовата,а това 4е колегата му гори 15 бенз сори, ама аз ако смъ с тая петица заминава в коша, между другото в петък си поръчах четирите 7777 надявам се да не чакам много все пак ми взеха куките 1000 кинта такса )
Колега ти от Момчилград ли си?
- The_lord76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таратайка 97 година
- Мечтае да кара: бял кон с млада булка :)
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3