лош ..живот
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
лош ..живот
Тамън се връщам от фитнес
тхе blood rushes into my veins
та се чувствам хубаво.
първото нещо, което правя като пусна мозилата е да цъкна на тоя форум.. инстинктивно (странен ще да е тоя инстинкт) първосигнално.. не знам, но го правя.
несъзнателно.
и биде фейсбуук и е*ба майката на всичко
за друго исках. оставяме настрана несъдържателните, изпълнените със спам, анкетите от адаша ми по сини очи, темите, тия за бойлери, бройлери и въобще неавтомобилни думи.
та за последните.. хубаво е хората да умират (са ще ми сипят с големия манастирски черпак) принципно.. тва е най-сигурното, ама няма да го дъвча
простите ми познания от няколко матетически гимназии, в които старателни даскали са успели да вкарат в главата ми предвид усърдния отказ на цялото ми същество, са някакви изконни правила в тая проста и не толкова точна наука, каквато се опитват да я изкарат математиката ми блесна една 45ватова крушка като на анимационен герой от работилницата на уорнър брос и ми даде следната идея
към 2-3-4-5-6 дори теми от 5 в тоя раздел се пише за хора, които абстрактно са умрели.
фиктивно още. щото не са умрели на практика. те са лирически герои. и са много готини и пичове. карат лъскави коли или съскащи лами, живеят в гората някъде из необятна шир на простора, заключен между четири или повече стени. но умират. щото тва им е идеята. да са лирически герои и да умрат, карайки по някво дефиле обикновено.
хубавото на проповедниците е, че никой не ги задължава да вярват в това, което проповядват. едно време, когато дори съм нямал драйвър лиценз за употреба на мпс със запален двигател из тоя форум се пишеше повече научно-техническа практика.
някаква случка, обикновено нелепа или крайно невероятна, но истинна. споделена бе от някой с много думи или участниците в нея се надпреварваха да я доразкажат. имаше и фикция. тоя литературен термин значи измислица.
фикциите завършваха обикновено с "и ми беше меко и топло и като се поразбудих клавиатура ми беше мокра" .. все за някакви летящи легенди, надпревари я с време, я с някоя японска чикия, или френски клозет (абе дали клозет е френска дума?) или върл ауди фен
оплюваха се абстрактно едни, издиган бе култа към Мюнхен. малко сол и пипер имаше, но не беше зле. никаква толерантност ще кажат. и никакво равенство. много фанатизъм.
абстракно .. задето същите на живо страшно уважаваха другите всеки според заслугите.
..и дефиле не значеше теоритична пространствена категория на абстрактно умиращи хора, там беше гот
и мамка му да умреш не е толкова лесно.
не знам кое е по-безотговорно- да си заобграден отвсякъде със смърт и да свикнеш с мисълта, че това се случва или да си мислиш, че може да избегнеш нелепата участ на брилянтен пилот, който не заслужава да умре, особено в корсика през 1986, някъде и ти из тесните урви на известен планински проход. (поклон !)
ще продължи..
та се чувствам хубаво.
първото нещо, което правя като пусна мозилата е да цъкна на тоя форум.. инстинктивно (странен ще да е тоя инстинкт) първосигнално.. не знам, но го правя.
несъзнателно.
и биде фейсбуук и е*ба майката на всичко

за друго исках. оставяме настрана несъдържателните, изпълнените със спам, анкетите от адаша ми по сини очи, темите, тия за бойлери, бройлери и въобще неавтомобилни думи.
та за последните.. хубаво е хората да умират (са ще ми сипят с големия манастирски черпак) принципно.. тва е най-сигурното, ама няма да го дъвча
простите ми познания от няколко матетически гимназии, в които старателни даскали са успели да вкарат в главата ми предвид усърдния отказ на цялото ми същество, са някакви изконни правила в тая проста и не толкова точна наука, каквато се опитват да я изкарат математиката ми блесна една 45ватова крушка като на анимационен герой от работилницата на уорнър брос и ми даде следната идея
към 2-3-4-5-6 дори теми от 5 в тоя раздел се пише за хора, които абстрактно са умрели.
фиктивно още. щото не са умрели на практика. те са лирически герои. и са много готини и пичове. карат лъскави коли или съскащи лами, живеят в гората някъде из необятна шир на простора, заключен между четири или повече стени. но умират. щото тва им е идеята. да са лирически герои и да умрат, карайки по някво дефиле обикновено.
хубавото на проповедниците е, че никой не ги задължава да вярват в това, което проповядват. едно време, когато дори съм нямал драйвър лиценз за употреба на мпс със запален двигател из тоя форум се пишеше повече научно-техническа практика.
някаква случка, обикновено нелепа или крайно невероятна, но истинна. споделена бе от някой с много думи или участниците в нея се надпреварваха да я доразкажат. имаше и фикция. тоя литературен термин значи измислица.
фикциите завършваха обикновено с "и ми беше меко и топло и като се поразбудих клавиатура ми беше мокра" .. все за някакви летящи легенди, надпревари я с време, я с някоя японска чикия, или френски клозет (абе дали клозет е френска дума?) или върл ауди фен
оплюваха се абстрактно едни, издиган бе култа към Мюнхен. малко сол и пипер имаше, но не беше зле. никаква толерантност ще кажат. и никакво равенство. много фанатизъм.
абстракно .. задето същите на живо страшно уважаваха другите всеки според заслугите.
..и дефиле не значеше теоритична пространствена категория на абстрактно умиращи хора, там беше гот

не знам кое е по-безотговорно- да си заобграден отвсякъде със смърт и да свикнеш с мисълта, че това се случва или да си мислиш, че може да избегнеш нелепата участ на брилянтен пилот, който не заслужава да умре, особено в корсика през 1986, някъде и ти из тесните урви на известен планински проход. (поклон !)
ще продължи..
what a helluva ride
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: лош ..живот
pasadena написа:Честно ти казвам нищо не разбрах, да оставим тва че няма една главна буква...
Има-първата

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Браво колега историята ти е страхотна
,който не е разбрал ,първо трябва да отиде на фитнес и след това отново да я прочете 

лошрайдър написа:Тамън се връщам от фитнес
та се чувствам хубаво.
несъзнателно.
и биде фейсбуук и е*ба майката на всичко![]()
ще продължи..
Но защо точно Хималаите? Верно е, че Йохан Кройф даде много на Стоичков като играч, но все пак ми е жал за оня агент от Дискавъри ченъл Стив Ъруин, че се бори със всякакви крокодили, а накрая умря правейки се на водолаз. Не бива да се забравя мнението, че общото население на София, Варна, Русе и Плевен е около 40 милиона. Което не е вярно. Може би икономиката на страните от югоизточна Азия ще подмине по БВП Южноафриканската република, която мисля, че се казваше Родезия докато беше Английска или Френска колония и имаше намерение да окупира планетата Марс. Но аз все пак не разбирам защо точно Хималаите. Във Франция не е много изгодно да си закупиш лек автомобил, но те май паднаха от Нова Зеландия на ръгби, което беше истинска катастрофа за индийските букмейкъри.
Като цяло мога да обобщя, че трябва да се внимава с майсторите от ромски произход, които предприемат ремонти на банята ви, не по собствено усмотрение, защото Република България поддържа база в Антарктида, за която годишно отиват около 40 000 евро за заплати на санитарния труд и висшето образование в страните от централна Америка и Близкия Изток.
Лош, внимавай какво пиеш след тренировка

- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Както и една колежка написа малко по- нагоре трябва да се чете по-скоро между редовете...
Колегата пуснал темата описва един период от време безвъзвратно изгубил се измежду хилядите нови теми и потребители
До тук ми стигна умствения багаж
Колегата пуснал темата описва един период от време безвъзвратно изгубил се измежду хилядите нови теми и потребители

До тук ми стигна умствения багаж

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Колегата живее в един свободен свят в който избира какво да чете и какво не и по-скоро търси медийно внимание върху скромната си фитнес особа.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
Мисля, че е време колегата да напише какво е искал да каже, за да не остане неразбран. По принцип ми харесва начина на построяване на изреченията, но нещo идеята ми бяга.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Колегата си е изложил гледната точка по отношение на сериозните количества измислени истории с фатално-автомобилен завършек. При това по достатъчно ясен начин. А че толкова хора не са разбрали какво е казал... е леко притеснително.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
kulov написа:...
както ме е хванала някаква кашлица, не мога да спра да се хиля... ще ме умориш.

Feanor написа:Колегата си е изложил гледната точка по отношение на сериозните количества измислени истории с фатално-автомобилен завършек. При това по достатъчно ясен начин. А че толкова хора не са разбрали какво е казал... е леко притеснително.
Леко е меко казано....
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2