много интересна добавкаи

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Влака

много интересна добавкаи

Мнение от animall » 24 Окт 2009, 11:35

здравейте колеги значи докато си се рових по нета открих нещо доста интересно и ако има и 20% вярно в това което са писали значи съществуват магически добавки .
давам ви линк погледнете и кажете какво ви е мнението вие слагали ли сте нещо такова аз сериозно мисля да го закупя и предполагам че дори да не помогне то поне няма да навреди. четох по български форуми за джипове и други марки автомобили и има доста доволни хора.
Ето и линка
http://www.forsanbg.com/about.php разгледаите го подробно мисля че има доста интересни работи. а и като цена е приемливо.
Бъдете здрави
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 525 TDSA
Мечтае да кара: E39 M5

Re: много интересна добавкаи

Мнение от monogamnia » 24 Окт 2009, 12:37

ако е така наистина би било много добре

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от animall » 24 Окт 2009, 13:17

ако е :) аз съвсем сериозно мисля да я пробвам и ще кажа след известно време дали има нещо такова нооо... питам някой ако я е пробвал да каже мнение или поне да е пробвал нещо подобно. има някакви подобни добавки на ОМВ дето струват по 100 лева...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 24 Окт 2009, 14:38

Аз не видях да пише нищо повече от обичайните неща за продукти от този род....следователно, за мен това са пълни глупости, без капка техническа обосновка.

Добавка за маслото, защото видиш ли, Кастрол са някаква смешна фирмичка и въобще не знаят какво е триене и не се занимават с такива работи...и защо да не си правят маслата с включени такива добавки, хем цената на добавката ще е пределно ниска, заради огромните продажби, хем Кастрол ще разбият конкуренцията в земята...струва си д асе помисли, нали!?

Добавка за тансмисии...същото като по-горе за двигателя.

Добавка за дизел.Тука нещата стават много интересни и ще обясня защо.Добавката чистела дюзи от нагар, следователно ще очисти съвсем лесно и полипите по резервоара, а тези полипи съответно ще отидат в дюзите...и кво чистим ли или задръстваме.
Намалявала нагара, добре, ама ако този нагар е перфектно почистен преди това и да се надяваш, че тази добавка ще предпазва от образуването на нов, защото в противен случай ми е много интересно, къде ще отиде досегашния нагар...ще си подскача в горивната камера, докато не се закачи на някой клапан ли...оле мале, какво става после.

Добавка за хидравлика.Тука пък какви добавки, след като повечето знаят, че хидрабликата е с най-непретенциозното масло и дори и олио да и сипеш, ще си върви безпроблемно.

И най-интересното твърдение, възстановяване на износените части...бах маа му, това прави някакво тайно наваряване сигурно.Това пък би прозвучало абсурдно, дори и ако го кажа пред първокласници :mhihi:

Та така, аз не съм някакъв учен, но въпросите ми са чисто логично-технически, а никъде не съм чел отговори на тези въпроси по брошурите за добавки.Правели нещо, но как го правят е някаква тайна свързана едва ли не със световната конспирация.

Това си е мое мнение де, всеки е свободен да си купува и сипва каквото иска и където иска :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '02
Мечтае да кара: 850i или M6

Мнение от Glamav » 24 Окт 2009, 14:52

Аз съм готов да вложа 100 лева в някой запорожец, да сипем добавка и после да го разработим и да махнем картера да видим какво ще стане.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 24 Окт 2009, 17:51

Мда ,интерсни неща пише ,половината да са вярно ще е много добре за двигатели над 300хиляди километра ,Пресо е е прав ,всеки преценя и действа :yes:
Нищо лично ,Просто бизнес !

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 24 Окт 2009, 18:38

Аз примерно съм ползвал това http://www.qmisx6000.com/index.php?content=prd#1 и резултата наистина беше мн.добър.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 24 Окт 2009, 18:59

Докато четях отговора на mad_presley си мислех за едни от текущите любими изрази на руснаците когато се обсъждат разни магически продукти - нанотехнологии и торсионни полета (в момента са популярни и киберпчелите :)). После посетих сайта и щях да падна от смях като разбрах, че става дума за руски продукт, разразботен с помощта на нанотехнологии :)
Търговската марка FORSAN е знак за уникалност и революционност на продуктите, които не са битовата химия продавана по бензиностанциите, а залог за проверени в практиката достижения на съвременните нанотехнологии.

Има доста глупости писани, но не мисля че си заслужават цитатите с последващи коментари.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 24 Окт 2009, 19:05

AGD написа: нанотехнологии и торсионни полета...руски продукт, разразботен с помощта на нанотехнологии :)

Сори, ама не се сдържах...руснаци и нанотехнология :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d 05
Мечтае да кара: F10 M550D

Мнение от dmxl » 24 Окт 2009, 20:39

много хвалби но май никой не е чувал за тази "магическа" фирма. Момчета с тия коли кадето ги караме изобщо не сме за експерименти. Особено с продукти MADE IN BG
DIESEL POWER
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 24 Окт 2009, 21:13

ами щом е руска, то си имат обширно опитно поле- москвич, волга, лада... може и някоя ,,победа,, да съживят :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 24 Окт 2009, 22:13

ivoo написа:Аз примерно съм ползвал това http://www.qmisx6000.com/index.php?content=prd#1 и резултата наистина беше мн.добър.

По-склонен съм да повярвам на тази фирма и дори се замислям дали да го пробвам! :kuku:
Колега какви бяха резултатите при теб, наистина ли деиства този продукт ?
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от animall » 25 Окт 2009, 17:13

колеги какво да ви кажа изчетох доста литература на тая тема и реших да пробвам. надявам се все пак ако не помогне поне да не вреди... ще дам резултат след известно време
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 25 Окт 2009, 17:20

mad_presley написа:
AGD написа: нанотехнологии и торсионни полета...руски продукт, разразботен с помощта на нанотехнологии :)

Сори, ама не се сдържах...руснаци и нанотехнология :mhihi:
Изображение

ХАХАХАХАХААХАХАХАХАХААХАХ баси нано-бота :lol: :lol: :lol:

На мен ми се струва, че дори някоя фирмичка по някакво щастливо стечение на обстоятелствата и посредством случаен експеримен открие някаква подобна добавка, ще бъде купена със задна дата от фирмите като кастрол, БП или някоя подобна :)

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 25 Окт 2009, 18:18

Аз не мога да разбера защо насила си чупите колите... ако се подръжа правилно, с качествени части и се експлоатира като бял човек резултата е следния http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... hlight=914
Така че все си мисля че и без добавки няма да имате проблем, стига да си сменяте маслото редовно и то с БМВ
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Следваща

Назад към E39