СВИЩОВ - седмични сбирки... Всеки Вторник в 20:30ч.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: СВИЩОВ - седмични сбирки... Всеки Четвъртък в 21ч.

Мнение от bmwfena » 23 Окт 2009, 23:21

Kambe написа:направо отиваме на Паметниците, той самия каза "Като искате да се събирате вървете извън града, ей ви паметниците.." така че 20:30 Четвърък там :yes: пк за напролет ще му мислим :mrgreen:

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ЗАБРАНИ ДА СИ НАПРАВИТЕ КЛУБ
Писал съм в анкетата на колегата ви кво трябва.Сажелявам че не мога да ви пусна линк тука щото рискувам да чета само форума след това 8) 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530 D e39
Мечтае да кара: M5 и B10

Re: СВИЩОВ - седмични сбирки... Всеки Четвъртък в 20:30ч.

Мнение от nestta » 24 Окт 2009, 10:29

Колеги ако нестане така аз викам пак дасе сабираме няма дасе отказваме,оставим лисе дани тъпчат нищо добро нени чака вобще говоря не само за това.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 24 Окт 2009, 12:21

и аз така си мисля, че не трябва да се отказваме... най-добре др четвъртък като дойдат и да се разприказваме. Да покажат къде са видяли гонещи се БМВ-та или задръствания :dunno:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Окт 2009, 19:20

Kambe написа:и аз така си мисля, че не трябва да се отказваме... най-добре др четвъртък като дойдат и да се разприказваме. Да покажат къде са видяли гонещи се БМВ-та или задръствания :dunno:

То УбаУ да се разприказваме, ама едно свищовлийче ми разправя за некви гонки преди време на пътя до "Йоанна"-та (май за гарата ли, кво е , ддз) и единия кво му се изребчил на Терминатора и голЕм бой ял после в Районното :mhihi:
Та тей де... Ясна е програмата за тая седмица... без кУлони :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 24 Окт 2009, 20:41

Вальо никой не може да те вкара в районното без причина :) пък и пак питам ти гонки да си видял при нас ? Виж че си измислят "да не извикам ся сички полицаи, да ви проверяваме оборудването на всяка една кола" :mhihi: :mhihi: чуди са от де да се хване тоз ...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nestta » 24 Окт 2009, 21:25

Kambe написа:Вальо никой не може да те вкара в районното без причина :) пък и пак питам ти гонки да си видял при нас ? Виж че си измислят "да не извикам ся сички полицаи, да ви проверяваме оборудването на всяка една кола" :mhihi: :mhihi: чуди са от де да се хване тоз ...

Прав си но ако земат да проверяват за обурудване смятай че сички ще имат актове,аз немам нито триъгълник,аптечка,пожарогасител.По добрия вариянт е малчиш и си правиш квото си знаеш,че накрая дане зема да изданя гарнето и да бия прикасвачи пред нечий дом сяка вечер нема да казвам за кой дом говоря

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 25 Окт 2009, 22:29

Малко по нагоре от Джим Бийм в ляво пресечката, нали? :mhihi: Защо не си оправите "оборудването" и всичко друго да си е разрешено по закон и когато дойде и пак заплаши ' Ще проверяваме.. ' да провери и тогава да стои с пръст в уста
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nestta » 25 Окт 2009, 22:34

doomy525 написа:Малко по нагоре от Джим Бийм в ляво пресечката, нали? :mhihi: Защо не си оправите "оборудването" и всичко друго да си е разрешено по закон и когато дойде и пак заплаши ' Ще проверяваме.. ' да провери и тогава да стои с пръст в уста

Ти го каза това не аз :D Аз моето обурудване ше зема наистина даго оправя ама тва ще е след 2 седмици наи рано

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325is Motorsport International LE
Мечтае да кара: m50b32 :)
Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter

Мнение от Ю.Г. » 26 Окт 2009, 11:26

Колеги , дайте да се съберем в Четвъртък на Паметниците и ще се уточним , какво да правим за напред . Явно за да се събираме в града трябва да се учреди клуб . Нека Камбето да се поинтересува от другите колеги във форума , кое и как точно трябва да се направи , че ченгетата да не могат да кажат нищо , а до тогава да не създаваме излишно напрежение между нас и полицията . Нито има смисъл да се караме с тях , нито да се дразним . По-добре да останат с добро впечатление от нас и за напред да гледат с добро око на нас , отколкото да им ставаме трън в очите. Все пак сме сериозни хора , а не деца.
Кажете какво мислисте и да вземем вече да се уточним за Четвърък на Паметниците и там ще разискваме и ще разгледаме предложения и т.н.
That Which Does Not Kill Me , Makes Me Stronger!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 26 Окт 2009, 11:44

20:30 на Паркинга на паметниците :yes:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nestta » 26 Окт 2009, 11:51

аз съм там

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Convertible
Мечтае да кара: e 36 M3
Детайли за колата: golqma bega4ka e

Мнение от buko89 » 26 Окт 2009, 12:05

и аз съм за паметниците. и аз съм там
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 26 Окт 2009, 14:26

който иска да си носи кафе от тях :mhihi: и този път не закъснявайте много, че да не ни изяде някой мечка там :mrgreen:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36 1,8 i & DK E30
Мечтае да кара: e 30-ската си преобразена

Мнение от staevski » 26 Окт 2009, 14:57

Ю.Г. написа:Колеги , дайте да се съберем в Четвъртък на Паметниците и ще се уточним , какво да правим за напред . Явно за да се събираме в града трябва да се учреди клуб . Нека Камбето да се поинтересува от другите колеги във форума , кое и как точно трябва да се направи , че ченгетата да не могат да кажат нищо , а до тогава да не създаваме излишно напрежение между нас и полицията . Нито има смисъл да се караме с тях , нито да се дразним . По-добре да останат с добро впечатление от нас и за напред да гледат с добро око на нас , отколкото да им ставаме трън в очите. Все пак сме сериозни хора , а не деца.
Кажете какво мислисте и да вземем вече да се уточним за Четвърък на Паметниците и там ще разискваме и ще разгледаме предложения и т.н.

Приказка на място :yes: :clap: Няма смисъл да ни запомнят куките и да ни разцепват постоянно :nono:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 26 Окт 2009, 16:18

Аз когато мога през работно време ще ида до общината да видя кмета, да говоря с него за основаването на фен клуб. Нещо не ми се занимава с адвокати и т.н.... само проблема е че имам едни данъци неплатени. Да не стане проблем нещо....
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия