Да споделя мъката си....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Да споделя мъката си....
Е да знам,че евтиното излиза скъпо,но аз си мислех,че ще намеря всичките глезотийки за макс. 1500лв....а то само м тех-а казвате излиза 2к а даже и не знам откъде може да се купи...единственното,което ме успокоява,че откъм купе е здрава...мотора така или иначе ще бъде м52 след време.....но някак си ми стана кофти като видях 25-цата за 5к с м тех,който винага съм си мечтаел,още от преди да купя е30-ката....
бате преглъщаш и продължаваш и аз кат тебе са можех да си взема м-ка е36 ма не е там въпроса..не ги мисли парите те са минало
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
А защо не си вземеш,някой M-tech от стъклоплас хем няма да ти е толкова скъпо,тука мисля колеги ще могат да ти помогнат с това откъде можеш да го купиш или пък някой като Явор да предложи цена за оригинален
Главата горе и само напред 

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
На мен не ми е толкова за парите,колкото за това,че не знам кога ще има край тази бездънна яма...днес искам да има визия,утре искам и да върви...накрая осъзнаваш,че си дал 15к+ примерно и имаш една 20 годишна кола,която нито върви толкова много,нито е толкова хубава....и като се замисляш си казваш,защо не си купих едно е36 или е46 и просто да си се возех като нормален човек....
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Аз бих ти казал само едно - Кефа,цена няма! 

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
gogoto написа:На мен не ми е толкова за парите,колкото за това,че не знам кога ще има край тази бездънна яма...днес искам да има визия,утре искам и да върви...накрая осъзнаваш,че си дал 15к+ примерно и имаш една 20 годишна кола,която нито върви толкова много,нито е толкова хубава....и като се замисляш си казваш,защо не си купих едно е36 или е46 и просто да си се возех като нормален човек....
Аз бих добавил към тези размисли, че така както си ги мислиш обръщаш се и какво да видиш вече си собственик на 3 Е30-ки, не се притеснявай нормален си

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
За мен решението е - взимаш си едно дизелче или газаджийка за евридейка, докато си спретнеш е30-ката по твой вкус и осмотрение и така .. за момента работи.. в смисъл, взех си дизел
т'ва след третото е30
един вид и аз вече си имам собствен паметник 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Колега и аз имам сащия проблем.......за последната година като смятам съм хварлил по моята около 2к и това не е за да изглежда по добре ами постоянно нещо се чупи и вече взе да ми писва защото нито има толкова добра визия нито варви толкова много 

Дилян беше нахвърлял култуви разсъждения в една тема за маняците.
No time like the present.
2shae написа:Дилян беше нахвърлял култуви разсъждения в една тема за маняците.
Твоята бяла пуканка е в дъното на моето страдание ;(
- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
...и вече сам се товариш,че може би не си истински Е30 фен и това не е твоята кола...gogoto написа:накрая осъзнаваш,че си дал 15к+ примерно и имаш една 20 годишна кола,която нито върви толкова много,нито е толкова хубава....и като се замисляш си казваш,защо не си купих едно е36 или е46 и просто да си се возех като нормален човек....
Виж,парите са си пари,всеобща болка е разбери.Но се замисли,комшията ли те накара с такъв хъс,средства и лишения да набиваш в този автомобил?Аз не мисля,че е било така...правил си го защото ти харесва

Не се коси,чувал съм че веднъж се живее,нека се радваме и на малкото което имаме в този труден живот.
целуФки хиляди,бат Милен

mnh написа:Виж,парите са си пари,всеобща болка е разбери.Но се замисли,комшията ли те накара с такъв хъс,средства и лишения да набиваш в този автомобил?Аз не мисля,че е било така...правил си го защото ти харесва![]()
Не се коси,чувал съм че веднъж се живее,нека се радваме и на малкото което имаме в този труден живот.
целуФки хиляди,бат Милен
Истината е,че колата я взех да си запълвам времето и си мислех,че срещу макс 1-2000лв ще може да придобие хубав външен вид....или срещу 2-3000 ще може да върви достатъчно много за да ходя по дрифтове....е факт нито едното нито другото...само една 20 годишна кола и хиляди нерви,загубено време и пари

бий си един хероин и започни на ново както аз направих,но всичко вече беше преценено и имам ревзултат,сега и се кефя много защото всичко аз съм сменил по колата и знам че е бетон,даже и возия има 

KIM написа:бий си един хероин и започни на ново както аз направих,но всичко вече беше преценено и имам ревзултат,сега и се кефя много защото всичко аз съм сменил по колата и знам че е бетон,даже и возия има
какво искаш да ми кажеш с това

63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5