Да споделя мъката си....

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Да споделя мъката си....

Мнение от gogoto » 22 Окт 2009, 22:14

Е да знам,че евтиното излиза скъпо,но аз си мислех,че ще намеря всичките глезотийки за макс. 1500лв....а то само м тех-а казвате излиза 2к а даже и не знам откъде може да се купи...единственното,което ме успокоява,че откъм купе е здрава...мотора така или иначе ще бъде м52 след време.....но някак си ми стана кофти като видях 25-цата за 5к с м тех,който винага съм си мечтаел,още от преди да купя е30-ката....

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 22 Окт 2009, 22:17

бате преглъщаш и продължаваш и аз кат тебе са можех да си взема м-ка е36 ма не е там въпроса..не ги мисли парите те са минало
Изображение

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 22 Окт 2009, 22:18

А защо не си вземеш,някой M-tech от стъклоплас хем няма да ти е толкова скъпо,тука мисля колеги ще могат да ти помогнат с това откъде можеш да го купиш или пък някой като Явор да предложи цена за оригинален :bchug: Главата горе и само напред :)
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

Потребител
Аватар

Мнение от gogoto » 22 Окт 2009, 22:21

На мен не ми е толкова за парите,колкото за това,че не знам кога ще има край тази бездънна яма...днес искам да има визия,утре искам и да върви...накрая осъзнаваш,че си дал 15к+ примерно и имаш една 20 годишна кола,която нито върви толкова много,нито е толкова хубава....и като се замисляш си казваш,защо не си купих едно е36 или е46 и просто да си се возех като нормален човек....

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 22 Окт 2009, 22:23

Аз бих ти казал само едно - Кефа,цена няма! ;)
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 22 Окт 2009, 23:36

gogoto написа:На мен не ми е толкова за парите,колкото за това,че не знам кога ще има край тази бездънна яма...днес искам да има визия,утре искам и да върви...накрая осъзнаваш,че си дал 15к+ примерно и имаш една 20 годишна кола,която нито върви толкова много,нито е толкова хубава....и като се замисляш си казваш,защо не си купих едно е36 или е46 и просто да си се возех като нормален човек....

Аз бих добавил към тези размисли, че така както си ги мислиш обръщаш се и какво да видиш вече си собственик на 3 Е30-ки, не се притеснявай нормален си :yes:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 23 Окт 2009, 0:54

За мен решението е - взимаш си едно дизелче или газаджийка за евридейка, докато си спретнеш е30-ката по твой вкус и осмотрение и така .. за момента работи.. в смисъл, взех си дизел :mhihi: т'ва след третото е30 :mhihi: един вид и аз вече си имам собствен паметник :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Потребител
Аватар
Кара: 324 D

Мнение от coyota » 23 Окт 2009, 9:51

Колега и аз имам сащия проблем.......за последната година като смятам съм хварлил по моята около 2к и това не е за да изглежда по добре ами постоянно нещо се чупи и вече взе да ми писва защото нито има толкова добра визия нито варви толкова много :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 23 Окт 2009, 10:12

Дилян беше нахвърлял култуви разсъждения в една тема за маняците.
No time like the present.

Потребител
Аватар

Мнение от gogoto » 23 Окт 2009, 10:30

2shae написа:Дилян беше нахвърлял култуви разсъждения в една тема за маняците.

Твоята бяла пуканка е в дъното на моето страдание ;(

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i m52

Мнение от niki0007 » 23 Окт 2009, 10:38

не си само ти колега
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 23 Окт 2009, 11:19

gogoto написа:накрая осъзнаваш,че си дал 15к+ примерно и имаш една 20 годишна кола,която нито върви толкова много,нито е толкова хубава....и като се замисляш си казваш,защо не си купих едно е36 или е46 и просто да си се возех като нормален човек....
...и вече сам се товариш,че може би не си истински Е30 фен и това не е твоята кола...

Виж,парите са си пари,всеобща болка е разбери.Но се замисли,комшията ли те накара с такъв хъс,средства и лишения да набиваш в този автомобил?Аз не мисля,че е било така...правил си го защото ти харесва :winky:

Не се коси,чувал съм че веднъж се живее,нека се радваме и на малкото което имаме в този труден живот.

целуФки хиляди,бат Милен :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от gogoto » 23 Окт 2009, 13:58

mnh написа:Виж,парите са си пари,всеобща болка е разбери.Но се замисли,комшията ли те накара с такъв хъс,средства и лишения да набиваш в този автомобил?Аз не мисля,че е било така...правил си го защото ти харесва :winky:

Не се коси,чувал съм че веднъж се живее,нека се радваме и на малкото което имаме в този труден живот.

целуФки хиляди,бат Милен :mhihi:

Истината е,че колата я взех да си запълвам времето и си мислех,че срещу макс 1-2000лв ще може да придобие хубав външен вид....или срещу 2-3000 ще може да върви достатъчно много за да ходя по дрифтове....е факт нито едното нито другото...само една 20 годишна кола и хиляди нерви,загубено време и пари :kuku:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 23 Окт 2009, 14:02

бий си един хероин и започни на ново както аз направих,но всичко вече беше преценено и имам ревзултат,сега и се кефя много защото всичко аз съм сменил по колата и знам че е бетон,даже и возия има :shock:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gogoto » 23 Окт 2009, 14:08

KIM написа:бий си един хероин и започни на ново както аз направих,но всичко вече беше преценено и имам ревзултат,сега и се кефя много защото всичко аз съм сменил по колата и знам че е бетон,даже и возия има :shock:

какво искаш да ми кажеш с това :help: :help:

ПредишнаСледваща

Назад към E30