Анкета ЗИМНИ ГУМИ - Марка?
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Анкета ЗИМНИ ГУМИ - Марка?
Колеги, предлагам тук да коментираме предпочитаните от Вас марка ЗИМНИ гуми.
...нека да споделим мнения коя гума е добра, по-добра и най-добра според цена/качества!
Като за начало предлагам да се спрем на споменатите марки зимни гуми, може да добавите и други от които имате впечатление.
...споделете мнения от опит и препоръчайте, мисля че ще е полезно за всички които ще купуват нови зимни гуми!
Аз лично се колебая между Vredestein и Pirelli, като се замислям и за Dunlop. Предстои ми избор и после ще споделя.
Благодаря Ви предварително.
...нека да споделим мнения коя гума е добра, по-добра и най-добра според цена/качества!
Като за начало предлагам да се спрем на споменатите марки зимни гуми, може да добавите и други от които имате впечатление.
...споделете мнения от опит и препоръчайте, мисля че ще е полезно за всички които ще купуват нови зимни гуми!
Аз лично се колебая между Vredestein и Pirelli, като се замислям и за Dunlop. Предстои ми избор и после ще споделя.

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Анкета ЗИМНИ ГУМИ - Марка?
Аз чакам да докарат Goddyear в желания от мен размер и обувам колицата с нови Ultra Grip 7+
Ако не намеря ще взема Dunlop 3D и така
Ако не намеря ще взема Dunlop 3D и така

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

moni76 написа:Колеги, предлагам тук да коментираме предпочитаните от Вас марка ЗИМНИ гуми.
Колега, ти само премуим марки си "цъкнал" тука бре .......................... иначе аз съм Sava Eskimo S3 - перфектни гуми на много добра цена!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Колкото потребители влязат тук, толкова мнения ще чуеш. Избора на гуми е силно субекривен и всеки се води от различни мотиви и за него марката, която е избрал е най-добра 

- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
Aз пък съм изключително доволен от една марка, която я няма в списъка, а е и на много достъпна цена - Gislaved! 
Много се чудих и четох като ги вземах и в крайна сметка миналата зима бяха пушка, а за големите марки съм чувал какво ли не, така че тези може и на 2 сезона да ги сменяте и пак ще излиза по-евтино от прехвалените според мен Мишелини и Гудиърки..

Много се чудих и четох като ги вземах и в крайна сметка миналата зима бяха пушка, а за големите марки съм чувал какво ли не, така че тези може и на 2 сезона да ги сменяте и пак ще излиза по-евтино от прехвалените според мен Мишелини и Гудиърки..
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Наистина избора на зимни гуми е доста субективно нещо.
В интерес на истината, май , колкото е по-скъпа гумата, толкова е по-добра.
В общи линии всеки сам си избира според това колко пари мисли да отдели за гуми.
На джипа ще съм втора зима с Нокиан и мога д кажа, че миналата година не съм имал никъде проблеми - но това е на кола с 4х4 задвижване.
Мислех да слагам на БМВто тази зима същите нокиан (от които само добри отзиви съм чул), но ми предложиха на приемлива цена Дънлоп 3д и мисля такива да сложа .
А и анкетата е доста не пълна, защото наистина са само премиум марките тука.
А доста хора залагат на Дебика, Сава, Джиславед, Фулда и т.н. Примерно аз карах 2 зими с Дебика Фриго 2 и мненията ми бяха малко противоречиви, но може би от не до там големия ми опит със задно предаване в голЕм сняг. А други колеги са нямали проблем с такива гуми.... Така, че мнения много, марки гуми много и т.н.
Според мен най-важното е гумите да са нови и да са съхранявани правилно и сменяни навреме
В интерес на истината, май , колкото е по-скъпа гумата, толкова е по-добра.
В общи линии всеки сам си избира според това колко пари мисли да отдели за гуми.
На джипа ще съм втора зима с Нокиан и мога д кажа, че миналата година не съм имал никъде проблеми - но това е на кола с 4х4 задвижване.
Мислех да слагам на БМВто тази зима същите нокиан (от които само добри отзиви съм чул), но ми предложиха на приемлива цена Дънлоп 3д и мисля такива да сложа .
А и анкетата е доста не пълна, защото наистина са само премиум марките тука.
А доста хора залагат на Дебика, Сава, Джиславед, Фулда и т.н. Примерно аз карах 2 зими с Дебика Фриго 2 и мненията ми бяха малко противоречиви, но може би от не до там големия ми опит със задно предаване в голЕм сняг. А други колеги са нямали проблем с такива гуми.... Така, че мнения много, марки гуми много и т.н.
Според мен най-важното е гумите да са нови и да са съхранявани правилно и сменяни навреме

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- zorobg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20
- Детайли за колата: Е36 М50Б20
коя гума е добра, по-добра и най-добра според цена/качества!
Както вече и други писаха с тези марки от "лъв" нагоре някак си това най-добра цена/качества , се губи
. Според мен има доста други марки, които са мнооого добри зимни гуми, не отстъпват по нищо, или почти по нищо на големите , и цената им е почти на половината на изброените в анкетата марки. И виж, в този случай мисля, че моье да се говори за компромис цена/качество.
Успех в избора
Както вече и други писаха с тези марки от "лъв" нагоре някак си това най-добра цена/качества , се губи

Успех в избора

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
2 години карах 3ката с Debica frigo, после 3 години 5цата с sava escimo 3, че с такива я бях взел. Сега най-накрая дойде момента да си вземам нови гуми и обух continental ts830.
Общо взето мисля че е най-добре нова пред каквато и да е стара. С предните евтини модели нямах проблем, надявам се и с новите да е така.
Общо взето мисля че е най-добре нова пред каквато и да е стара. С предните евтини модели нямах проблем, надявам се и с новите да е така.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
Dunlop SP Winter Sport M3 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
GoodYear Ultragrip 7,Fulda Crysral Montero,Firestone WinterHawk,Kumho-само хубави неща мога да кажа за тях но най-важното е да са нови 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Къде са Nokian, къде са gislaved - също изключително добри зимни гуми
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Един глас за Мишелина.
В камионджийските среди много ги хвалят
В камионджийските среди много ги хвалят

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Втора зима ще съм с GoodYear Ultragrip 7, доволен съм, но колегата по-горе е казал: най-добрата гума е новата гума!
F**k them all!
- Miloshov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Touring & X-series E70
За мен най добрите гуми са 1 Dunlop, 2 Vredestein, 3 Good Year и други модели от мо евтините марки. От личен опит. Лятото карам с Dunlop Direzza (100% японски) уникална гума за първа година на БГ пазара.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ