Кабрио проблеми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Кабрио проблеми
Привет колеги! 
Поразгледах в важните теми,обаче не намерих инфото което търсяяя ...
Колата е 318-ка кабрио 96-97 като година,а проблемът се състои в това че самият таван не иска да се вдигне!
Колата е на мой познат,пратих го при Явор,и според него и още 2-3 компетентни хора модулът за управлението на покрива е за смяна! Проблемът е и че с новият модул не иска да го прави(нов оригинален),но когато се подавало ток на самите клеми се задействал покривът!
Момчето ми обясняваше че имало някакви пинизи преди това!Да се натиснело спирачката и т.н.,т.е. има нещо като процедура за обучаване на модула ....
Дали някой може да помогне по този въпрос !?!?!
Много ще съм благодарен за всякакво инфо и т.н.

Поразгледах в важните теми,обаче не намерих инфото което търсяяя ...
Колата е 318-ка кабрио 96-97 като година,а проблемът се състои в това че самият таван не иска да се вдигне!
Колата е на мой познат,пратих го при Явор,и според него и още 2-3 компетентни хора модулът за управлението на покрива е за смяна! Проблемът е и че с новият модул не иска да го прави(нов оригинален),но когато се подавало ток на самите клеми се задействал покривът!
Момчето ми обясняваше че имало някакви пинизи преди това!Да се натиснело спирачката и т.н.,т.е. има нещо като процедура за обучаване на модула ....
Дали някой може да помогне по този въпрос !?!?!
Много ще съм благодарен за всякакво инфо и т.н.

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- mario_atanasov
- Потребител
-
- Кара: BMW 320 i 95-ta
- Мечтае да кара: Trabant :)
Re: Кабрио проблеми
Неприятно!!!Дано да успееш да го оправиш!Аз пък катастофирах с кабрио 320 и не мога да си прибера предпазителите коите изкачат зад задните седалки,при евентуално обръщане .И аз имам нужда от HELP

Има запознаване, но до колкото знам е пипкава работа. И по добре да се отиде някъде на сигурно. Даще има и синхронизация на мототрите на капака и тавана (колко играчка е пък това нема да ви разправям).
- thefastest
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.5xi
Имах същият проблем и ми се наложи да смуня модула който управлява тавана и при мен не работеше чисто нов го купих от м-КАР решението ти е следното отиваш в официален сервиз н BMW като Дару кар М кар или незнам от кой град си официалният сервиз и хората там ще ти го направят , на мен тази услуга поставяне и програмиране " по думите на приемчика в сервиза" ми струваше 58лв . Решението на проблема те е само и единствено в официален сервез. Дано съм те бил полезен колега

- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
колега играхме си със същия проблем.. купихме нов модул и не искаше да тръгва гюрука... излезна че модула иска програмиране преди да заработи.. естествено трябва в представител на БМВ за да може да си платиш и там ... а отделно и на колко места можеш да имаш проблеми с някоя от защитите които са мноого.. абе взимаш модула и отиваш в Дару или М Кар и стоиш там и гледаш кво правят...

0889149545 - Златан
- STOPSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Нещо между 320-ка и М3
- Мечтае да кара: S62B50
Колега и аз така бих те посаветвал да си идиш при някоее представителство на BMW чиста работа поне
да знааеш, че ще стани като хората
да знааеш, че ще стани като хората
6 мнения
• Страница 1 от 1