Таблото ми гасне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Таблото ми гасне
Имам проблем с таблото - както си карам, ако мина през някоя неравност таблото гасне и спира да работи. Спира дори километража, оборотомера и т.н. И това го прави главно като карам на фарове. Ако не са пуснати не ми прави такъв проблем или поне не съм забелязал.
- Shubret0069
- кандидат ентусиаст
-
Каде се намира тая букса. И на мен ми гасне. Бях пуснал абсюлю същата тема и ми казаха че ми е лошо замасяването на таблото (масата която свързва тези уреди който гаснат ) Свалих таблото но там нещата изглеждат по различно от колкото си го представях и не можах да разбера каде ми е проблема. Сега си карам така. Ако успееш да го оправиш или ти го направят в някои сервиз напиши за какво става въпрос.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Момчета, тия букси са две снопчета от кабели които са в заднача част на самото талбо (километража).Захващат се по един спицифичен начин с еди пласмасови крачета ако мога така да ги нарека - на принципа на райбера!И ако са се разхлабили може това да ни е проблема!Но имайте в предвид че самия колометра се вади доста трудно, особено при тези които нямат регулиране на влана по височина и трябва да въртите волана според ситуацията, но тук идва другата спънка, когато сваляте таблото клуча не трябва да е е в гнеждото си защото ще прецакате самото табло (има вече много такива случай), а нали се сештате как се върти волан със серво при изгасена кола пък и при липса на ключ веднага се заключва!Тоес всяко действие трябва да е доста добре обмислено то ваша страна!А з доста се узорих - свалях си таблото за да си сменям крушките!
Това е което мога да ви кажа - но запомнете най-важното е да не слага те ключа в гнеждото, докато работите по таблото защото после ще ви се реве!!!
Това е което мога да ви кажа - но запомнете най-важното е да не слага те ключа в гнеждото, докато работите по таблото защото после ще ви се реве!!!
::: vankata™ :::
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ми моя ключ през цялото време беше в гнездото и нищо не стана.А ако
откачиш акумулатора пък,тогава е сигурно,че нищо няма да стане.
откачиш акумулатора пък,тогава е сигурно,че нищо няма да стане.
7 мнения
• Страница 1 от 1