ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- The_lord76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таратайка 97 година
- Мечтае да кара: бял кон с млада булка :)
Re: ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
а разбирачите да дадат съвет за нитро?
както си сложих газ и ако си сложа нитро да не стане гаф?
Ivanoff
- jikata0202
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 530D
- Мечтае да кара: BMВ M5
На газ 9.5 извън града 12 градско 520 

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Малиии колега, какъв е тоя разход, да не са ти преработили мотора на efficient dynamics като са ти слагали уредбата. Аз се радвах като я закарах на 9.5 газ извънграда лятото при скорост 120 км/ч. Предполагам на бензин са възможни тия разходи, защото Е34 на магистралата ми даваше 8 бензин и то при здраво ръчкане 120-200. Дано това ти е наистина разхода, и при мен (нас) да е проблема, все пак на по 10г. коли караме и добрата настрйка на газовия инжекцион не е работа за всеки, и то при сложен автомобил като Е39. Относно консумацията на гориво(газ) според борд-а, на мен ми показва относително точно. При засичане с това какво отчита и какво съм допълнил ми даде отклонение около 0.2-0.3 л., което го отдавам на това, че все пак работи и на бензин - докато загрее, пали на бензин.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
The_lord76 написа:а разбирачите да дадат съвет за нитро?

- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
ivoo написа:Айдеее почна се. Мойта гори толкоЗ , нИможе твойта да гори по малко.
Абе момчета, Вие като си купувате Е39-ки , не сте ли запознати с разхода на гориво ?
Хем искате да сте ` Важни` и да ` Мутреете` , хем обсъждате некви маловажни неща като разхода на гориво. Понякога имам чувството се намирам ``У Форума на VW раздел ГоУф или Хлопел - Кадет: Вектра.
Колега направо страхотно ме расмиваш с тия глупости дето си изписал, ако си си купил Е39 да се правиш на важен ХА ХА ХА или на мутра или на незнам си какъв да знаеш, че си сбъркал много, НЕ КОЛАТА ТЕ ПРАВИ ВАЖЕН.За разхода съм писал защото ми се струва, че 9 литра градско е не реален а пък не виждам някой да се оплаква от разхода на гориво. Колега като четеш мисли малко за да не пишеш смехотворни неща.
- The_lord76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таратайка 97 година
- Мечтае да кара: бял кон с млада булка :)
КОЛЕГИ ИНТЕРЕСУВА МЕ НИТРО ОКСИГЕН СИСТЕМА,
ЩЕ ИМАМ ЛИ ПРОБЛЕМ С НИТРОТО АКО ГО СЛОЖА, ТЪЙ КАТО СЪМ С ГАЗ?
Ivanoff
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
The_lord76 написа:КОЛЕГИ ИНТЕРЕСУВА МЕ НИТРО ОКСИГЕН СИСТЕМА,
На теория не би трябвало да имаш... друг е въпросът защо ще слагаш газова, като искаш да караш с NOS и защо си избрал Е39 като модел за тази интервенция. Според мен си карай колата и не се занимавай с други глупости.
П.П. Тъй като никой не ти отговори и на въпроса много ли пари си дал за газовата... Не си дал много, обикновено вървят по 2200/2400, ако всички продукти са ти на BRC, ако ползваш латвийска електроника - към 1500.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- jikata0202
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 530D
- Мечтае да кара: BMВ M5
badsharki написа:Малиии колега, какъв е тоя разход, да не са ти преработили мотора на efficient dynamics като са ти слагали уредбата. Аз се радвах като я закарах на 9.5 газ извънграда лятото при скорост 120 км/ч. Предполагам на бензин са възможни тия разходи, защото Е34 на магистралата ми даваше 8 бензин и то при здраво ръчкане 120-200. Дано това ти е наистина разхода, и при мен (нас) да е проблема, все пак на по 10г. коли караме и добрата настрйка на газовия инжекцион не е работа за всеки, и то при сложен автомобил като Е39. Относно консумацията на гориво(газ) според борд-а, на мен ми показва относително точно. При засичане с това какво отчита и какво съм допълнил ми даде отклонение около 0.2-0.3 л., което го отдавам на това, че все пак работи и на бензин - докато загрее, пали на бензин.
Колега мойта дойде от Италия със газовиа инжекцион,сигурно има значение каде е слагана
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
Колега по въпроса ти какво масло да караш...аз мойта я карам с 10-40 вече над 50000км. и съм нямал проблем.
Всъщност единственият проблем е,че ми замина катализатора и го махнах.
Относно горенето:карам градско в повечето случай само в центъра и харчи пълно пълно 15/100,иначе по борд показва 12.8 и средна скорост 17-18 км/ч.,а извън градско от 9.5/100 с 120км/ч до 12.5/100 с 160-180 км/ч.
Всъщност единственият проблем е,че ми замина катализатора и го махнах.
Относно горенето:карам градско в повечето случай само в центъра и харчи пълно пълно 15/100,иначе по борд показва 12.8 и средна скорост 17-18 км/ч.,а извън градско от 9.5/100 с 120км/ч до 12.5/100 с 160-180 км/ч.
- fat3
- Потребител
-
- Кара: 520i E39
- Мечтае да кара: ракета
здравейте.аз рядко пиша из форума и сега като се за4етох ми стана интересно как го постигате тоя разход? аз карам Е39 520i автомат
градско бензин 16 на 100км газ 22 на 100км
извън.. 12 на 100км газ 14-15 на 100км.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
fat3 написа:здравейте.аз рядко пиша из форума и сега като се за4етох ми стана интересно как го постигате тоя разход? аз карам Е39 520i автомат
Иди някой да ти провери дебитомера.Ама не да търси грешки, а да го гледа на живи данни и да знае какви точно трябва да са нормалните показатели

99% съм сигурен, че не работи както трябва и от там ти идва този разход, а сигурно и ти се струва доста спъната колата.
- fat3
- Потребител
-
- Кара: 520i E39
- Мечтае да кара: ракета
мерси за сувета ама тук в нашия град (Добрич) само самоуки и неуки майстори! Сега имам друг проблем които е по важен от разхода аз му свикнах
.Занася ми задницата и незнам от какво е .майстора каза 4е е от гумите а било възможно и амортисьори .карам с 17 цола летни и на мокро време наи много се усеща а особено ако мина и през някоя шахта .Споделете от какво може да е моля

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
fat3 написа:мерси за сувета ама тук в нашия град (Добрич) само самоуки и неуки майстори!...
Сега вече ядоса някого

Аз пък знам майстор в Добрич, който знае от къде точно ти идват и двата проблема, с поднасянето на мокро и с разхода и на 100% може да ти ги оправи.
То не че и аз не ти казах от какво ти е разхода, но за поднасянето по маркировката и върху шахтите при мокро време си смени шарнирните втулки отзад и иди на реглаж на преден и заден мост във Варна Карс срещу 50лв и 50ст. и ще си готов

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
fat3 написа:мерси за сувета ама тук в нашия град (Добрич) само самоуки и неуки майстори! ................
ХАХАХАХАХААХАХ

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3