:::ПРИЗИВ::: Лято е! Карайте внимателно...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 21 Юни 2005, 14:31

Не съм напълно съгласен с теб! Не мислиш ли, че има и рацери,който са нормални хора, мислещи хора?! Всеки може да помогне стига да иска, да има желание! Но пак казвам-дано на никой не му се НАЛАГА да помага :idea:

Потребител
Аватар

Мнение от EBOR » 23 Юни 2005, 1:23

Искам да изкажа скромното си мнение, че сякаш не виждам много BMW-та по пътищата на България да правят дивотии. Не, че няма, но сякаш са по-малко от другите( не съм правил статистика:) Мисля, че хората каращи каквото и да е BMW не би трябвало да имат комплекси и да ги избиват на пътя. Присъединявам се към ICE и предлагам да се постараем това лято да бъде по-малко кърваво. Дали не можем да покажем на другите какво е толерантност и вместо да предприемаме рискове, просто да се поздравяваме на пътя към морето или обратно с примигване на фаровете, когато се разминем с колега каращ BMW:)
И нека оставим комплексарите да се доказват, ние нямаме нужда от това, нали ;) дано ги хване срам и това да спаси невинни хора :(

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Юни 2005, 2:13

EBOR напълно те подкрепям за премигването с фаровете .. даже една идея видите ли некой рацер в делечината с светлина скорот да се приближава премигваите му се едно има кукери пък дано му доиде акъла и да понамали .. така при всеки такъв жест ще знаете че сте спасили живот ... другия вариант е като видите такъв засичате го спирате го бой бой бой и не му казваите защо пък ако не се сети пак ... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 23 Юни 2005, 14:24

аз така ги виждам нещата:като карате,ми карайте си ама гледайте къде.по магистрали или извънградски пътища,карайте колкото си искате,ама като влезете в населено място спазвайте горе-долу знаците,за да не стане някой сакатлък.най-мразя карам си по извънградски път(пример Ст.Загора-Нова Загора)и по пътя някой ми се пъни отзад,не може да ме изпревари и като влезнем в града,аз си намалям,карам си с 50-60 и оня кат ме изпревари и си мисли,че е много як :evil: ей на такива ме е яд,в града всеки може да кара бързо,но като излезнат от града никви ги нема :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Юни 2005, 16:52

.
Последна промяна steeN на 01 Май 2021, 18:02, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 23 Юни 2005, 17:03

Определено тия без фарове в дъжд, мъгла, полутъмно ми се струват дори по опасни от тия дето напират да те минават а не им стига сила.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 24 Юни 2005, 9:12

Миналата събота ходих до морето и там най-лудите бяха шофьорите на джипове. По моите скромни наблюдения всички собственици на Volkswagen Touareg се мислят за недосегаеми. По безрасъдни изпреварвания досега не бях виждал. Най ме е страх от такива ненормалници по пътя.
И точно вечерта когато се прибрах в Сф, дадоха репортаж по телевизията че на пътя Бургас - Созопол (минах от там 1/2 час по рано) пак е станала тежка челна катастрофа между Golf 3 (с лети джанти естествено) и Лада....а познайте кой е бил в насрещното. Резултата е 2 загинали :(

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Юни 2005, 14:24

Escape .....

нали се сещаш как се хилиш като четеш изказванията на голфетките в тунинг форумите .. не падай до техното ниво бъди по добър и те са хора 1-2 като са черните офци не значи че всички са ... и аз имам голф ко праим ся ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 24 Юни 2005, 14:32

Ок :yes:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 27 Юни 2005, 1:40

Вчера ходихме с Пенчев от Слънчев Бряг до Златни Пясъци, ей така да се/му поразходим Е34-ката (щото не се бях возил в нея). На едно место видяхме в насрещното платно едно новичко Audi A6 обърнато по таван!!! :shock: Е, как стават тея работи...?
Добър ход ще е и ако всички с BMW-та караме винаги (както нощем-то е ясно, така и денем) с "пуснати" фарове (в някои страни това дори е задължително). Така се предполага, че ще се намалят инцидентите по не-внимание, не-довиждане, не-разбиране и т.н. 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nyky » 27 Юни 2005, 17:57

Хубава тема :yes: Ама мястото и е в форумите на ГОЛФОВЕТЕ и
ОРЛЕТАТА :!: Тия немат умора :!: :!: :!: И сами да сте на
светофар,пак ще спрат един метър пред теб на кестерме...

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 27 Юни 2005, 18:06

По скоро мястото и е във всички автомобилни форуми.
Айде трабант и варбург може да ги пропуснем :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от EBOR » 29 Юни 2005, 13:38

The Tiger написа:аз така ги виждам нещата:като карате,ми карайте си ама гледайте къде.по магистрали или извънградски пътища,карайте колкото си искате,ама като влезете в населено място спазвайте горе-долу знаците,за да не стане някой сакатлък.най-мразя карам си по извънградски път(пример Ст.Загора-Нова Загора)и по пътя някой ми се пъни отзад,не може да ме изпревари и като влезнем в града,аз си намалям,карам си с 50-60 и оня кат ме изпревари и си мисли,че е много як :evil: ей на такива ме е яд,в града всеки може да кара бързо,но като излезнат от града никви ги нема :evil:

The Tiger написа:и по пътя някой ми се пъни отзад,не може да ме изпревари и като влезнем в града,аз си намалям,карам си с 50-60 и оня кат ме изпревари и си мисли,че е много як :evil: ей на такива ме е яд

Разбирам те много добре :) Понеже тук има много емоции и не мога просто да кажа да не му обръщаш внимание ще ти кажа друго.
Значи, карам колата си и вътре има момиче. Тя е мнооого млада (позволено) и мнооого руса:) Та случва се много пъти да те задминат на място с ограничение на скоростта или непозволено изпреварване и т.н. и т.н. И какво ? Значи вкисвал съм се и аз, но я гледам, че пичката даже се кефи. И я питам - "не се ли нервираш"? А тя ми казва- "Ами оня го е яд! Няма какво друго да направи освен да наруши правилата и да получи удовлетворение". Тук си мисля аз "Бреййй, и на мен ми е ясно, но, чак пък руса девойка да ми го казва!!!" Значи русата девойка е 100 пъти по-умна от него щото му разбира мисленето на комплексаря :D Освен това тя е 1000 пъти по-умна щото иска да си закара (а и да върне) до морето хубавия задник и хубавите си крака здрави.
Между другото Голф е много хубава кола. Жена ми иска такъв, но аз я убеждавам да е Ауди А3. Е, има само един недостатък - значи,винаги се заглеждам с очакване да видя някоя готина мадама вътре, а се оказва, че виждам як, нахъсан и космат мъжага! Ей, хора, будя се нощем и имам кошмари след това! :help: Защо мацките напоследък карат джипове и всякакви разхитително ( за бюджета говоря) големи коли, а яките мъжаги се пънат в малолитражки и хвърчат по пътя като Аладин на вълшебното килимче? Въпроса е риторичен, не ми отговаряйте! Момичетата знаят защо ;)
Шегувам се! Поуката е : Хора уважавайте живота и не доказвайте очевидните неща. На блондинките им е ясно! Уважавайте и "мъжете" които минават покрай вас с над разрешената скорост. Пак казвам: " момичетата знаят защо;)
П.С. Искам да подчертая, че в поста си съм използвал "блондинка" по единствената причина, че се използва нашироко като анекдот.
Всички знаем, че без тях живота ще е черно-бял, а и са много по-умни от мургавите брюнети шофьори:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 29 Юни 2005, 15:18

nyky написа:Хубава тема :yes: Ама мястото и е в форумите на ГОЛФОВЕТЕ и
ОРЛЕТАТА :!: Тия немат умора :!: :!: :!: И сами да сте на
светофар,пак ще спрат един метър пред теб на кестерме...

Първо може да прочетеш това :roll:
http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_690908.php

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 29 Юни 2005, 23:45

nyky написа:Хубава тема :yes: Ама мястото и е в форумите на ГОЛФОВЕТЕ и
ОРЛЕТАТА...

boost написа:Първо може да прочетеш това :roll:
http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_690908.php

МИР братя!