ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- The_lord76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таратайка 97 година
- Мечтае да кара: бял кон с млада булка :)
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
здравейте колеги,
вчера си сложих на моята е-39 ка - 6 цилиндров автомобил Sequent Plug & Drive BRC инжектори мощност до 140 kW - за 1800 лева, нормална ли е цената или са ме одрали?
с какво масло трябва да карам сега като съм с газ,
и прецаква ли се машината с газ, в момента гори 9-9.5 газ в града, извънрадско 8.5, върви пефректно няма разлика газ - бензин
вчера си сложих на моята е-39 ка - 6 цилиндров автомобил Sequent Plug & Drive BRC инжектори мощност до 140 kW - за 1800 лева, нормална ли е цената или са ме одрали?
и прецаква ли се машината с газ, в момента гори 9-9.5 газ в града, извънрадско 8.5, върви пефректно няма разлика газ - бензин
Ivanoff
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Re: ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
Стига бе да не я буташ тази кола за да имаш 9 разход в града 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Lucky написа:Стига бе да не я буташ тази кола за да имаш 9 разход в града
тои колегата не е от софия брато , нормално ;Р
- The_lord76
- кандидат ентусиаст
-
по принцип съм сериозен човек и не мисля да лъжа, поне така ми показва компютъра и на газстанция като дозаредих изчислих и ми даде същия раход който съм питал, номера едали трябва да си сменя маслото?
Ivanoff
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
слагаи си само оригинално БМВ масло 10х40 или 5х40 и си караи колата спокоино, добър разход ти дава и няма за какво да се притесняваш
нека колегата мад_пресли да ти каже, че и тои имаше 520 на газ, тои може да ти даде наи добри съвети, очакваи неговото включване
нека колегата мад_пресли да ти каже, че и тои имаше 520 на газ, тои може да ти даде наи добри съвети, очакваи неговото включване

- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Като сте подхванали темата за ГИ да попитам и аз : дали работи нормално борд-компа на газ и показва ли наистина реалния разход. При мен горе долу показва вярно, с леки отклонения. Не съм много наясно с принципа на измерване на разхода и ми е интересно дали може да се разчита на тези показания при каране на газ.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Борда би показвал само приблизителни изчисления за средния разход, защото той смята като взима за параметри дължината на импулсите към инжекторите, обема на инжекторите, скоростта на колата и смята за оборот на мотора колко mg гориво са впръскани в горивните камери. Газовия инжекцион взима импулсите към бензиновите инжектори и управлява газовите инжектори, но там вече компютъра на АГУ-то наглася количеството газ с промяна в дължината на импулса, така че стойностите не са идентични, но вероятно близки и с малки отклонения.
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Gemar написа:Борда би показвал само приблизителни изчисления за средния разход, защото той смята като взима за параметри дължината на импулсите към инжекторите, обема на инжекторите, скоростта на колата и смята за оборот на мотора колко mg гориво са впръскани в горивните камери. Газовия инжекцион взима импулсите към бензиновите инжектори и управлява газовите инжектори, но там вече компютъра на АГУ-то наглася количеството газ с промяна в дължината на импулса, така че стойностите не са идентични, но вероятно близки и с малки отклонения.
Благодаря за изчерпателното обяснение колега.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- The_lord76
- кандидат ентусиаст
-
мислех скоро да си слагам Нитро оксиген, ще ми пречи ли нитрото ако карам на газ, д ане взема да гръмна в движение ако се смесят газ и нитро, ?
Ivanoff
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Колега не казвам, че лъжеш за разхода обаче ми се струва малко невероятно 9 литра и то газ. Аз също не живея в София а разхода ми е много различен от 9 в града а съм и без газ. Градско ми гори в най добрия случай 12 много пъти и нагоре, може да оказва влияние това, че мойта е комби.На мои познати разхода им също на бензин е около моя.
Айдеее почна се. Мойта гори толкоЗ , нИможе твойта да гори по малко.
Абе момчета, Вие като си купувате Е39-ки , не сте ли запознати с разхода на гориво ?
Хем искате да сте ` Важни` и да ` Мутреете` , хем обсъждате некви маловажни неща като разхода на гориво. Понякога имам чувството се намирам ``У Форума на VW раздел ГоУф или Хлопел - Кадет: Вектра.
Абе момчета, Вие като си купувате Е39-ки , не сте ли запознати с разхода на гориво ?
Хем искате да сте ` Важни` и да ` Мутреете` , хем обсъждате некви маловажни неща като разхода на гориво. Понякога имам чувството се намирам ``У Форума на VW раздел ГоУф или Хлопел - Кадет: Вектра.

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Айде пак се почнаха баровските изказвания за газта и БМВ
На всеки му дреме за разхода на гориво колега
на някой повече, особено ако искат да си карат колата всеки ден а не само събота и неделя. Просто хората ценят труда и парите които изкарват не лесно. И италиянците ли да се най-големите мизерница като са направили най-хубавите газови уредби и ги шляпат на секви коли
Айде със здраве

На всеки му дреме за разхода на гориво колега

Айде със здраве

The_lord76 написа:здравейте колеги,
как ги карате тези коли да харчат 9 газ незнам моята е с 2ния ванос и под 10 на 100 не сваля в града и то на бензин ама то май ше трябва и аз да мятам некоя газова та може и на 8 да падне а за на дълго не ми се мисли ще почне да харчи като 3 цилиндрово дизелово поло

PLAY GOLF DON'T DRIVE IT
ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!
ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!
- steel_petrov
- Потребител
-
- Кара: Е39 523, Е46 330 xi
- Мечтае да кара: М5, M3
....и аз искам да сложа газ, но си мисля, че с моето каране, което е около десетина хиляди километра на година, уредба за две хиляди трябва да я избивам ...... три години.....единственото което ме блазни е, че мои познати на газ споделят, че колите вървят доста повече, макра и с кило две отгоре разход....Има ли нещо вярно в това.. 

- sigman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 96г 520i M52 Б20
steel_petrov написа:единственото което ме блазни е, че мои познати на газ споделят, че колите вървят доста повече, макра и с кило две отгоре разход....Има ли нещо вярно в това..

Bayerische Motoren Werke
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3