Помощ колеги - мигачи не работят, фарове, табло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
Помощ колеги - мигачи не работят, фарове, табло
Днес се случи нещо интересно. Качвам се аз в колата тръгвам пускам фаровете и в един момент се наложи да пусна мигач и се оказа, че те неработят изобщо нито на таблото отчита че свети нито одвън светят и самото табло неще да свети, а най-интересното е, че без да пускам фаровете светят късите, но без габарит. Кажете какво може да е. Аз се съмнявам за ключа на фаровете или LID модула да не се е прецакал нещо.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- pinkoml
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 М54B22
- Мечтае да кара: m6
Re: Помощ колеги - мигачи не работят, фарове, табло
Колега в момента се боря със същия проблем,най вероятно ЛСМ модула намира се долу в дясно на пасажерското място.Махаш тази извитата лайсна и отваряш леко кората за да му видиш номера и търсиш втора употреба.Във форума има много инфо за този проблем чети и ще разбереш 

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
Re: Помощ колеги - мигачи не работят, фарове, табло
m_ski написа:Колега в момента се боря със същия проблем,най вероятно ЛСМ модула намира се долу в дясно на пасажерското място.Махаш тази извитата лайсна и отваряш леко кората за да му видиш номера и търсиш втора употреба.Във форума има много инфо за този проблем чети и ще разбереш
Колега и аз си мисля за този модул. Преди време имах една Е39 с подобен проблем и се оказа точно този модул. Ходих при момчето което ми ремоттира модула обсъдихме сегашния проблем и на първо четене каза, че не е ЛСМ модула. В понеделник ще я оставя ако е модола е добре с-у 90лв. за ремонт и се излекува.
5 мнения
• Страница 1 от 1