СВИЩОВ - седмични сбирки... Всеки Вторник в 20:30ч.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Re: СВИЩОВ - седмични сбирки... Всеки Четвъртък в 22ч.

Мнение от Kambe » 16 Окт 2009, 17:34

BT9028BA написа:
33k написа:Абе вие много сериозна група сте били.. трябва да ви посетим някой ден ако има навити от Търново :bchug: :bchug:

Аз съм навит :ok:

много ще се радваме да ви посрещнем колеги :) :bchug:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: СВИЩОВ - седмични сбирки... Всеки Четвъртък в 22ч.

Мнение от Kambe » 16 Окт 2009, 17:47

Значи вече сбирката ще се провежда пак в Четвъртък, но от 21:00 пред стадион "АКАДЕМИК" нека испанеца поправи заглавието на темата когато седне на компа :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: СВИЩОВ - седмични сбирки... Всеки Четвъртък в 21ч.

Мнение от uCnaHeTcA » 16 Окт 2009, 21:42

Първия път си беше първи път :yes: Няма да го забравя :bowdown: Тоя път се събрахме много повече (почти двойно) коли, но първия път беше много по-готин и хубав :yes: Лично мнение :yes: Тоя път много "НеБеемвисти" имаше , а и проблеми с полицаите и... така :yes: Надявам се по-хубаво да става, но квото и да става, там сме :yes:
П.С. Камбе , оправих заглавието :yes:
П.С.2 Лаптопа ми нещо даде фира и не се знае кога ще мога да кача снимките, че ми трябва Кард Рийдър, а на жената лаптопа няма, пък кабела на апарата си е намерил крака и е избягал от мене :mhihi: Тей де, то като гледам и снимките са почти еднакви и с на останалите колеги :yes: На Камбе снимките, едната, на която е снимал отзад е станала нЪмбЪр уАн :mhihi: :yes: Бравос :yes:
П.С.3 Задължително ли е да пием кафе близо до мястото, където се събираме първоначално (всмисъл било то Стадиона или Гарата...) :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530 D e39
Мечтае да кара: M5 и B10

Мнение от nestta » 16 Окт 2009, 21:54

[quote="uCnaHeTcA"]
П.С.3 Задължително ли е да пием кафе близо до мястото, където се събираме първоначално (всмисъл било то Стадиона или Гарата...) :dunno:[/quote
Според мен не задължително,може като се саберем да отидем на кафе някаде или пак дане ходим това според мен на място може даго уточняваме

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 16 Окт 2009, 22:30

:wave: Ееее,Камбе що не сигнализираш :?: Flymen сега ми прати темата,ще идвам и аз когато мога...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 16 Окт 2009, 22:39

~Мишо~ написа::wave: Ееее,Камбе що не сигнализираш :?: Flymen сега ми прати темата,ще идвам и аз когато мога...

аа не съм аз виновен :mhihi: просто вие не следите форума редовно :D всеки четвъртък, чакаме ви :yes:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530 D e39
Мечтае да кара: M5 и B10

Мнение от nestta » 17 Окт 2009, 11:06

Колеги дайте да да видим даси поръчаме при братов някви лепенки.Мойто предложение е BMW TEAM SVISHTOV

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 17 Окт 2009, 12:36

аз други лепенки не искам да слагам, стикерите на клуба са ми достатъчни но вие ако искате си заявете :yes: искам да предупредя тези от вас, които си държат колите навън, наглеждайтеги защото вчера и днес при мен дойдоха 8-9 човека, чиито коли бяха надраскани с остър предмет. Много неприятно, наглеждайте колите си !!!
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Окт 2009, 13:56

Kambe написа:аз други лепенки не искам да слагам, стикерите на клуба са ми достатъчни но вие ако искате си заявете :yes: искам да предупредя тези от вас, които си държат колите навън, наглеждайтеги защото вчера и днес при мен дойдоха 8-9 човека, чиито коли бяха надраскани с остър предмет. Много неприятно, наглеждайте колите си !!!

:confused: :confused: :confused: Много гадно :confused:
Колкото до лепенките... Няма да ми отиват на номера :mhihi: Или трябва на задния "БМВ Тийм Свищов" , а на предния "БМВ Тийм Русе" :mhihi: А на калниците - "дрифтинг-бг.ком" :mhihi: И то стана еднооооо.... мазалооо... :mhihi: :winky:
П.С. Камбе, пиши едно ЛС да ми обясниш горе-долу за местоположението на Таксиметровите фирми , че като гледам скоро няма да съм в скайп, че лаптопа даде фира :confused: :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 17 Окт 2009, 14:01

ще взема някои номера и като дойдеш ще се видим да ти ги кажа да звъниш на шефовете ако искаш
Изображение
Изображение

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 17 Окт 2009, 14:08

Момчета, съжалявам че не можах да дойда в четвъртък, но просто нямах възможност :oops: . Ще напрявя всичко възможно за следващата сбирка.

ПС: На колега от форума ли е червеното Е36 до читалището? Вече за 4ти пореден ден го виждам и е мноооо арно ;)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Окт 2009, 14:45

booovd написа:ПС: На колега от форума ли е червеното Е36 до читалището? Вече за 4ти пореден ден го виждам и е мноооо арно ;)

Ю.Г. написа:А тя колата ми ще я виждате пред Читалището докато се върна , че съм я оставил на баща ми докато ме няма и той да се порадва на марката БМВ :bowdown: :driving:

:yes:
П.С. Абе много фенове имало в Свищов :shock: Скоро никой паркинг няма да ни събере :mhihi:

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 17 Окт 2009, 14:53

uCnaHeTcA написа:...

:yes:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 17 Окт 2009, 15:21

ей сега се прибирам и видях на светофара едно Е36 купе с ТХ регистрация с CCFL, нека ако чете форума да заповяда на сбирката :) казах и на едно момче (Генади) с Е36 кабрио, ще е с нас следващия четвъртък :lalala:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Окт 2009, 15:29

Абе много оспамихме тая тема ние :mhihi: Нека някой разчисти малко, че стана еднааа... :mhihi:
И за да не е само спам мнението ми... имам 1 въпрос:
:arrow: Нека някой да ми препоръча добър компютърен сервиз в Свищов :confused: Че в Русе няма кога да го занеса :confused: :roll: Ама не да каже само името, а да обясни къде се намира, че не го познавам много много града още :mhihi: :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия