LCM-полудя-решено
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
LCM-полудя-решено
Колеги професията ми е такава че отсъствах от страната шест месеца.На заминаване прибрах автомобила и разкачих акумулатора.Сега колата си работи както преди но ми светнаха двете дълги светлини.Работи само осветлението на купето всичко друго сварзано с модула отказа мигачи,халогени,габарити.Реших отново да ресетна и откачих тоците наново за няколко часа.Като включих всичко тръгна както трябва фаровете изгаснаха мигачите доидоха но след няколко минути светна бутона за авариини и двата дълги фара.Прочетох за тези транзистори във форума но ако бяха изгорели не би трябвало според мен ра проработят даже и за малко.Това се случи когато присветнах на познат с фаровете.Някои да има идея освен това което е вече написано ще бъда благодарен. 

Последна промяна m_ski на 20 Окт 2009, 16:43, променена общо 2 пъти
Re: LCM-полудя-(засега без решение)
Аиде бе колеги никой не обелва и дума,прочетох ве4е няколко пъти всичко изписано за този ЛСМ и не знам какво да правя.Днес купих ЛСМ -3 това успях да намеря и ништо не се получи късите светлини заработиха но пък сега няма дълги и наи важното пак без мигачи.Колата на практика е неизползваема така най много да ме отнесе някой като зил цинкова кофа.Ходих и в сервиза на BMW най вероятно ЛСМ ама можело и да е друго.Търсих и тези транзистори но в Бургас няма.Ако някои колега има познат който да се занимава с ремонт на този модул кажете каде мога да го изпратя.Модула е ЛСМ -2 BMW 61.35-8372 875 HW 1.0 SW 3.2. Toзи които купих е от автомобил 2001 ЛСМ -3 mit man.LWR BMW 61.35-8 386 209 HW C1 SW 41 Аko na на някои му трябябва готов сам на замянка.
Последна промяна m_ski на 16 Окт 2009, 21:43, променена общо 1 път
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: LCM-полудя-(засега без решение)
m_ski написа:Днес купих ЛСМ -3 това успях да намеря и ништо не се получи късите светлини заработиха но пък сега няма дълги и наи важното пак без мигачи.
Купил си си LCM кодиран за фейслифт кола и за това не ти работят дългите и мигачите.
Като се сменя LCM задължително трябва да се прекодира за твоята кола, за да ти работи всичко коректно

Прекодирай си новия и ще си пушка.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: LCM-полудя-(засега без решение) айде бе колеги
Този който си купил ще върши работа,само трябва да се прекодира за твоята кола 

Ако отида за това в сервиза на BMW,а те ми предложиха да го купя от тях познайте как ще ме праснат 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
Ми ако ти се разхожда до Варна или Добрич ...... 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
Твърде вероятно е 

Проблема е решен с подмяната на ЛСМ-модула и помоща на колегата ivanov 530d за което му благодаря. 

9 мнения
• Страница 1 от 1