Поблем с турбина на тдс
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Поблем с турбина на тдс
presko79 написа:Zubcho написа:И все пак иди да ти центроват помпата някъде. Може да ти е много аванса сега, и не е хубаво това.
Мда пукар се бренерчета и греем повечко

by ''kompleksa''
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
ivan. написа:presko79 написа:Zubcho написа:И все пак иди да ти центроват помпата някъде. Може да ти е много аванса сега, и не е хубаво това.
![]()
бренер това да не пушка от втората световна,друго е форт камера или индидиректно впръскване,както и да е ............но се чудя как ли от това грее повече
Гледам че бая разбираш колега,защо задаваш вьпрос? Порови почети ,парзглоби няколко моторчета дето са били на повече аванс и ще разбереш
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Той колегата сам си прави колата и експериментира на нея. Оправи си скоростите сам (автомат). После и главата си оправя сам. Сам си зацепи веригите. Даже почна един проект за би турбо ТДС ама взе, че замина на гурбет и май няма да се осъществи този проект.
Честно казано това е един от хората, които са в час с ТДС. Най-добре да разгледаш какви теми и отговори е пускал предишните пъти.
Поздрави
Честно казано това е един от хората, които са в час с ТДС. Най-добре да разгледаш какви теми и отговори е пускал предишните пъти.
Поздрави

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Zubcho написа:Даже почна един проект за би турбо ТДС ама взе, че замина на гурбет и май няма да се осъществи този проект.
Поздрави
По-скоро си купи бензиново BMW

- mitko525tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525TDS///E38 728IA
- Мечтае да кара: E34 M5
Ех ти бензиновия маниак със 730i кораба майка
,айде идвай в неделя отдавна не сме виждали кораба майка

Колега извинявай ако съм те засегнал с нещо-просто думата ''бренер'' ми говори нещо съвсем друго.presko79 написа:ivan. написа:presko79 написа:Zubcho написа:И все пак иди да ти центроват помпата някъде. Може да ти е много аванса сега, и не е хубаво това.
![]()
бренер това да не пушка от втората световна,друго е форт камера или индидиректно впръскване,както и да е ............но се чудя как ли от това грее повече
Гледам че бая разбираш колега,защо задаваш вьпрос? Порови почети ,парзглоби няколко моторчета дето са били на повече аванс и ще разбереш
Интересно ми е как така грее повече

При повече аванс горивото се впръсква по-рано и мие ризите,което не е хубаво,но греенето,незнам как ще се получи............не че е важно,но ми интересно.
Благодаря ти за вниманието все пак.
Поздрави

by ''kompleksa''
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2