Не иска да варви...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Не иска да варви...
Ntalanov написа:Щом гърми имаш някоя бубина която не работи както трябва.Много трудно се хващат бубините.Диагностиката ги лови само ако напълно не работи някоя.
Колега и аз за бубина си мислех но как може да се прверят... Стария собственик често е сменял една и съща бобина но с някакви евтини и си мисля да не е пак това

BMW
неделчо янев написа:Градски провери налягането в горивната система.Най добре е по време на движение с манометър да се следи да няма спад в налягането и това да има връзска с мощноста на двигателя.Възможно е и да има неизсправност в запалителната система,или подпушени, износени и не добре впръскващи дюзи.Проверки му е майката тези от сервиза за какво са се цанели да правят коли като немогат да установят неизсправноста на колата особенно при наличие на техника за диагностика.
Колега кажи каде да ида да ми изчистят дюзите с ултразвук?
BMW
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
llazarr написа:Ntalanov написа:Щом гърми имаш някоя бубина която не работи както трябва.Много трудно се хващат бубините.Диагностиката ги лови само ако напълно не работи някоя.
Колега и аз за бубина си мислех но как може да се прверят... Стария собственик често е сменял една и съща бобина но с някакви евтини и си мисля да не е пак това
нещо развитие по въпроса?
инак ем кар са голяма сила на м50
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
не му е от бобините, с неговите разбрах че на моята проблема и е от бубината 

the project is ready....

Имам приятел с м50б25,който имаше подобен проблем,диагностиката нищо не ловеше,но майстора каза,че е от дюзите и препоръча добавка за чистене на дюзи "лики моли",колкото и да бяхме скептични,решихме да му се доверим,понеже не веднъж се беше доказал,че доста разбира.Има я на лукойлите мисля 11лв беше.Цялото шишенце беше за 60 литра по спомен.За да имало пълноценен ефект,майстора каза,че трябва да се кара поне 200-300км.След слагането(направо цялата сложихме в 60л) се усещаше осезаемо как колата върви по-малко.Но на следващия ден още,след изминаването на около 150км,проблема беше изчезнал.
Благодаря за инормацията колега мисля да пробвам с тази добавка и ще пиша дали има ефект 

BMW
- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
Провери лулите ако са нацепени ги сменяй ще осетиш голяма разлика във вървенето
и едни хубави свещи сложи
и едни хубави свещи сложи
- Dido_stz
- ботокс ефект
-