Поблем с турбина на тдс

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

Re: Поблем с турбина на тдс

Мнение от ivan. » 15 Окт 2009, 1:23

presko79 написа:
Zubcho написа:И все пак иди да ти центроват помпата някъде. Може да ти е много аванса сега, и не е хубаво това.

Мда пукар се бренерчета и греем повечко

:mhihi: :mhihi: бренер това да не пушка от втората световна,друго е форт камера или индидиректно впръскване,както и да е ............но се чудя как ли от това грее повече
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 15 Окт 2009, 19:32

ivan. написа:
presko79 написа:
Zubcho написа:И все пак иди да ти центроват помпата някъде. Може да ти е много аванса сега, и не е хубаво това.

:mhihi: :mhihi: бренер това да не пушка от втората световна,друго е форт камера или индидиректно впръскване,както и да е ............но се чудя как ли от това грее повече

Гледам че бая разбираш колега,защо задаваш вьпрос? Порови почети ,парзглоби няколко моторчета дето са били на повече аванс и ще разбереш
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 15 Окт 2009, 20:38

Той колегата сам си прави колата и експериментира на нея. Оправи си скоростите сам (автомат). После и главата си оправя сам. Сам си зацепи веригите. Даже почна един проект за би турбо ТДС ама взе, че замина на гурбет и май няма да се осъществи този проект.

Честно казано това е един от хората, които са в час с ТДС. Най-добре да разгледаш какви теми и отговори е пускал предишните пъти.

Поздрави :winky:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Окт 2009, 0:12

Zubcho написа:Даже почна един проект за би турбо ТДС ама взе, че замина на гурбет и май няма да се осъществи този проект.

Поздрави :winky:

По-скоро си купи бензиново BMW :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34 525TDS///E38 728IA
Мечтае да кара: E34 M5

Мнение от mitko525tds » 16 Окт 2009, 10:43

Ех ти бензиновия маниак със 730i кораба майка :D ,айде идвай в неделя отдавна не сме виждали кораба майка
Изображение
Внимание...имам нафта в кръвта ;)

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 16 Окт 2009, 12:05

presko79 написа:
ivan. написа:
presko79 написа:

Гледам че бая разбираш колега,защо задаваш вьпрос? Порови почети ,парзглоби няколко моторчета дето са били на повече аванс и ще разбереш
Колега извинявай ако съм те засегнал с нещо-просто думата ''бренер'' ми говори нещо съвсем друго.
Интересно ми е как така грее повече :roll:
При повече аванс горивото се впръсква по-рано и мие ризите,което не е хубаво,но греенето,незнам как ще се получи............не че е важно,но ми интересно.
Благодаря ти за вниманието все пак.
Поздрави
Изображение
by ''kompleksa''

Предишна

Назад към E34