не пали ПОМОЩ може да се ЗАКЛЮЧВА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: не пали ПОМОЩ
ludzadvolana написа:при мен не е от него маи сам ще си намеря проблема от 100 майстора никои неможа да каже от какво е
обаче аз мисля че напредвам и скоро ще знам точната диагноза
E , айде ... дано намериш проблема ...и после да кажеш какво е било ...(че много колеги се сещат след година примерно да споделят как са решили проблема , ако изобщо са ...)
и аз имам подобен проблем почти сащия с моята е36 318и м40 сутрен пали трудно а като загрее пали от втория пат ако научеш нещо сподели
- ludzadvolana
- Потребител
-
- Кара: E46
мисля че открих проблема 
сега трябва да проверя само.Бензинова помпа или релето, обаче трябва да видя от някои да взема да пробвам че да не се набутвам да копувам
като открия от какво е на 100% пак ще споделя

сега трябва да проверя само.Бензинова помпа или релето, обаче трябва да видя от някои да взема да пробвам че да не се набутвам да копувам
като открия от какво е на 100% пак ще споделя
добре колега аз утре отварям и щте 4истя дросел,стапков мотор и щте преглеждам всички чакуми ако намеря проблема щте сподея и аз
beco109 написа:На скоро едно приятелче имаше същия проблем и се оказа от датчика на коляновия вал.
при мен беше същото

на мен датчика на коляновия вал май ми е здрав колега мерих го с мултицета и после още два мерих и сащото показват
- ludzadvolana
- Потребител
-
- Кара: E46
излезе от хлабави букси на релетата и праваят каквото си искат 
мерси на всички

мерси на всички
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2