Относно БМВ 525 тдс
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Flying_bat
- Потребител
-
Относно БМВ 525 тдс
Та въпроса е че съм си фен на БМВ от когато се помня. Сега мисля да си купя и гледам че има БМВ-та 5 серия 92 - 94 г. в mobile.bg от 6000 до 7000 лв. Та се чудя дали си струва, тоест дали ще са добри според вас. А и също да питам дали да държа да има ABS и Бордови компютър или мога да ги пренебрегна.
за тия пари си е направо добре дръж на всичко ако питам мене
АБС е задължително това е най важната екстра , еъ-бега също то ти спасява живота .Не забравяй това е БМВ на него 200к не са проблем на теб обаче са такаче помисли. Като взимаш дизел чети тука много, научи се има кво да учиш .Тука има дисертации и сам си прецени.
Да си кажа чесно мен ме е яд малко че незнаех за тоя форум преди да си купя колата ,не че се оплаквам обаче друго щеше да е вервай ми.....
АБС е задължително това е най важната екстра , еъ-бега също то ти спасява живота .Не забравяй това е БМВ на него 200к не са проблем на теб обаче са такаче помисли. Като взимаш дизел чети тука много, научи се има кво да учиш .Тука има дисертации и сам си прецени.
Да си кажа чесно мен ме е яд малко че незнаех за тоя форум преди да си купя колата ,не че се оплаквам обаче друго щеше да е вервай ми.....

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Flying_bat
- Потребител
-
За абс-а като поразгледах наляво надясно се почуствах малко глупак ама нищо още имам бая да се ровя за БМВ-та че изчетох почти всичко в форума и се наточих още повече. Само дано не изчезнат всички обяви дето съм гледал, докато получа парите. 10х за подкрепата
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
Вярно ти казва човека, за тия пари си вземи бензинов мотор ще е по нова година и в добро състояние, вече нафтата и бензина няма голяма разлика в цената, а в подръжката на мотора бензин дизел си е доста голяма, дизелите са много добри, но идват на бая км от вън, 10-12 годишен дизел под 400 000 км не знам дали има... 

re
Каквот и да четеш ,каквото и да гледаш не вземаи Италиански ТДС-ще берещ ядове -100% гаранция.ТДС на 6000-7000лв масово влизат на платформи от Италия-Супер са на външен вид но ватре са дроб.Ако не знаеш -познават се по мигачите на предните калници.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
мойта е австрийска и също е с мигачи, не е 100% тфа...
ама тдс от италия верно не е оферта.
а за 6к тдс.. незнам как я мислите ама няма как да е читав.
някой ще ми обясни ли каква е разликата в цената на поддръжката на бенз и дизелов мотор... ?
ама тдс от италия верно не е оферта.
а за 6к тдс.. незнам как я мислите ама няма как да е читав.
някой ще ми обясни ли каква е разликата в цената на поддръжката на бенз и дизелов мотор... ?
8 мнения
• Страница 1 от 1