Вал за турбо М20
Модератор: bum_bum
7 мнения
• Страница 1 от 1
Вал за турбо М20
Имам 2 варианта кой да взема :
280 degrees duration
112 peak timing
11.0mm valve lift
1.9mm valve opened at TDC
или
296 degrees duration
112 peak timing
12.25mm valve lift
3.20mm valve opened at TDC
280 degrees duration
112 peak timing
11.0mm valve lift
1.9mm valve opened at TDC
или
296 degrees duration
112 peak timing
12.25mm valve lift
3.20mm valve opened at TDC
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
ако взимаш само вала -първия вариант
ако сменяш и пружини ,клапани -втория
от тва което знам 296 с такива лифтове е доста агресивно за сток пружините ,а и клапаните може да стопиш...
другото е че горивната камера ще си е почти "проходна" повече от времето и турбото трябва да се монтира по-далече от огъня -иначе живота муи се скъсява драстично...
ако сменяш и пружини ,клапани -втория
от тва което знам 296 с такива лифтове е доста агресивно за сток пружините ,а и клапаните може да стопиш...
другото е че горивната камера ще си е почти "проходна" повече от времето и турбото трябва да се монтира по-далече от огъня -иначе живота муи се скъсява драстично...

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

Опа не ме разбрахте - тези валове са турбо гринд ! Ако искам да развъртя моето турбо ще ми трябва вал ...
Ония 2-те бмв-та на задни гуми които са на снимката в стреетрацерс са с малкия вал 280градуса
Почти няма турбо бмв в Швеция без турбо гринд вал - буталата може да са сток но вала ..... може би само Тикко е със сток ама кат глеам кви ?-си задава в форума май скоро ще го видим и него с помалкия вал
Ония 2-те бмв-та на задни гуми които са на снимката в стреетрацерс са с малкия вал 280градуса
Почти няма турбо бмв в Швеция без турбо гринд вал - буталата може да са сток но вала ..... може би само Тикко е със сток ама кат глеам кви ?-си задава в форума май скоро ще го видим и него с помалкия вал

[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
7 мнения
• Страница 1 от 1