Здравейте на всички!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- NikiFoto
- Потребител
-
- Кара: -----
- Мечтае да кара: 635CSI
- Детайли за колата: _____-------_____-------
Здравейте на всички!

- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Re: Здравейте на всички!
Колега, темата "Детски болести" прочети.
Двигател - този както и дизеловия 525 са си малки са това купе така че не очаквай да е бегачка.
Возия - повече от добре. Най-общо това мога да ти кажа. Като изчетеш темата ще се запознаеш и с повечето "проблеми" на автомобила.
Двигател - този както и дизеловия 525 са си малки са това купе така че не очаквай да е бегачка.
Возия - повече от добре. Най-общо това мога да ти кажа. Като изчетеш темата ще се запознаеш и с повечето "проблеми" на автомобила.
Последна промяна twake на 08 Окт 2009, 22:17, променена общо 1 път
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Здравей колега вярно нов си но ползваи търсачката все пак тя знае много
Не за друго но ще се почне пак една
Не за друго но ще се почне пак една

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- NikiFoto
- Потребител
-
Мерси за съветите.Не искам дизел.
NikiFoto написа:Мерси за съветите.Не искам дизел.
Това че не искаш дизел е добре - даже много добре.
Аааааааа , и един съвет: Не чети :Детските болести : при Е39 ,защото никога няма си купиш.
Ходи гледай , и ако ти хареса взимай. Така е със употребяваните автомобили ---Като котка в чувал
Всичко е късмет.

- Dark_Prince
- Потребител
-
- Кара: E39 520i 1997
ivoo написа:NikiFoto написа:Мерси за съветите.Не искам дизел.
Това че не искаш дизел е добре - даже много добре.
Аааааааа , и един съвет: Не чети :Детските болести : при Е39 ,защото никога няма си купиш.
Ходи гледай , и ако ти хареса взимай. Така е със употребяваните автомобили ---Като котка в чувал
Всичко е късмет.
Хаха, абсолютно Верно!

p.s. И огледалата са важни, ако нещо е счупено и не работи, огледало с машинка(подгряване и тн) струва около 500-600 лева, така че да не ти разправя, "ама то за 50 лева ще си го оправиш"! Ако така ти каже, Шибни му един зад врата на тоя автоджамбазин и му кажи, ОК -600 лева от цената!

Успех!

Смелите умират веднъж, Страхливците - Хиляди пъти.
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
NikiFoto написа::bchug: Нов съм тука.Смятам за закупувам БМВ 520 Е39,ще бъда благодарен на съвети и мнения за този модел.Марката ми е любима отдавна и вече смятам да се порадвам на произведнията и.Мерси на всички предварително
Дано случиш на читав модел иначе никога повече няма да мислиш за БМВ

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега много добър избор - 520 и то бензин, гледаи да не е с двоиния ванус мотора (да не е с мотор м52б20ту) , а да си е само с единия ванус, двоиния е по проблемен и по редък ако ти трябва някоя част :Р
не знам с какви пари разполагаш, но ако може да вземеш и некои кон отгоре като 523 или 528 наи добре, разхода за последното е по малак и от на 520
ако кажеш до какви пари разполагаш за 520, може би ще излезне някоя оферта и от човек във форума
не знам с какви пари разполагаш, но ако може да вземеш и некои кон отгоре като 523 или 528 наи добре, разхода за последното е по малак и от на 520
ако кажеш до какви пари разполагаш за 520, може би ще излезне някоя оферта и от човек във форума
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Колега,мисля, че много добре си се насочил към 520 и то бензин. Малко тромави са 520, но на мен ми харесва. Каквото и да гледаш все нещо може да пропуснеш, слушай да работи чисто мотора и да не тропа като каруца в движение. Всичко е до късмет на каква кола ще случиш. Ако можеш изчакай до догодина да видиш какво ще стане с акцизите, защото лично аз смятам, че 530i е по-добрия вариант, но все още е акцизна. Аз мойта изобщо не съм я оглеждал, но извадих голям късмет, всичко е перфектно, смених само масло, даже и гумите бяха чисто нови. Успех и дано да случиш на добра машина.
Аз също съм с 20ска и ми се струва малко тромава.Иначе съм доволен.Те колегите изброиха доста неща аз кво да ти кажа мотора трябва да е много тих като е затворен капака почти не се чува.Виж как и е ходовата част че не са и евтини частите.Гледай да има повечко екстри.Успех в покупката! 

- NikiFoto
- Потребител
-
Мерси за съветите,по принцип ще взимам догодина като гледам може на 523 да се спра но ако паднат акцизите защо не 530.Може и да е малко тромава но нали ще е БМВ а пък то за късмета си е късмет с каквато и да е марка. 

- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
NikiFoto написа:Мерси за съветите,по принцип ще взимам догодина като гледам може на 523 да се спра но ако паднат акцизите защо не 530.Може и да е малко тромава но нали ще е БМВ а пък то за късмета си е късмет с каквато и да е марка.
Така е за късмето но не и за марката едно е да правиш бмв друго е опел (примерно )
12 мнения
• Страница 1 от 1