Странични огледала-Проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: Странични огледала-Проблем
Мерси колега бих го взел но при мен нещата са малко по сложни,защото в момента не съм в страната и става много увъртяно иначе къде се намира този модул
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
И да използвам темата на колегата (ако има нещо против ще си изтрия поста и ще пусна отделна тема) та питането ми е, как да разбера дали мойта има подгрев на огледалата - като натисна най долу в дясно бутончето което е за реотаните на задния прозорец или е отделно копче и някой ми е прибрал огледалото пред вкъщи та сега пласмасата се мърда спрямо стъкллото и седи много куцо та как да го хвана някаква идея?
The Ultimate Driving Machine
- bulletspeed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
- Мечтае да кара: m1
Здравей колега, минавало ли ти е през ума да пробваш дали ти работи самият джойстик за ел.огледалата. Питам те защото имах сходен проблем и мислех огледала чак да купувам. А това са си две торби с пари все пак!
Успех

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Мерси колега за съвета не съм пробвал самия джойстик ще го погледна и него.
Re:
DAEL написа:... Подгрева работи ли? ...
Подгряване на външните огледала на E39 (1997)
Подгряването на страничните огледала се контролира индивидуално за всяко от компютърни модули разположени в предните врати по програма използваща стойностите за външната температура подадени от OBC-то.
Мощността е разделена на 4 степени и осигурява 4 различни нива на подгряване.

Подгряването не подлежи на ръчно регулиране!
По същия начин се регулира подгряването на пръскалките за измиване на челното стъкло, но без степени (само вкл/изкл).
Те започват да нагряват когато външната температура падне под +3C (тогава се чува и сигнала от гонга) и се изключват при температури над +6C.
И двете функции на подгряване автоматично се изключват ако напрежението на акумулатора падне под 11.4 V и се включват отново когато акумулатора се зареди до напрежение над 12.2 V.
Забележка:
При повреден или откачен сензор за външната температура, когато OBC-то отчита т-ра от -40С подгрева на огледалата и пръскалките работи непрекъснато
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2