Аngel Eyes
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
Аngel Eyes
колеги понеже не намерих отговор в търсачката искам да ви споделя следния проблем. След последния дъжд левия фар ми се изпоти а след това ринговете спряха да светят и като пусна габаритите ми свети мигача на този фар и няма рингове,фара е оригинален Hella здрав е без удари и пукнатини,откаде се взе това изпотяване
Възможно ли е от влагата да са изгоряли габаритите и някои отварял ли е такъв фар че направо се побърквам като я гледам така защото докато преглеждах темите разбрах че по принцип тези фарове не се отваряли, а пък някакъв колега ги бил отварял и ги мил, как става това нещо ако може да споделите. Благодаря предварително

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
Re: Аngel Eyes
до колкото знам е много много трудно... дори и за теглене на застраховка е трудно чупенето.. но мсиля че ги нагряват с пистолет и махат стаклото.. псоле наново силикон и така
За потенето при мен а и при други хора гледах че помага с бургиика да продупчиш малка дупка във фара или няколко някъде от страни или отдолу за да не се вижда и да не влиза вода. Това е най-простото а и ако не стане винаги може да се запуши лесно с малко силикон. Напиши изпотяване фарове или конденз фарове мисля че имаше 2-3 теми. 

- dmxl
- младши ентусиаст
-
- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
Приятелю по принцип за пари всичко правим.така ако желаеш може да си го оправиш но трябва да знаеш какво правиш.Отваря се фара много трудно изсушава се хубаво,нанасяш тънък слой силикон и го затваряш и си готов.Но това с боргийката е нещо много грубичко.Представиси проливни дъждове и започваш да си отглеждаш жабчета от тинята която ще се събере вътре.Успех ако не се справиш ела при нас и ще ти го направим.Митко 0896863663,0878869663 RN Performance
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
mandorg написа:За потенето при мен а и при други хора гледах че помага с бургиика да продупчиш малка дупка във фара или няколко някъде от страни или отдолу за да не се вижда и да не влиза вода. Това е най-простото а и ако не стане винаги може да се запуши лесно с малко силикон. Напиши изпотяване фарове или конденз фарове мисля че имаше 2-3 теми.
Защо ще ги дупчиш, като те си имат отдушник!!!

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
За да се потят от вътре !! или крушката на Angel eyes-а не е легнала хубаво във фасунгата си или някъде е пукнат където не го виждаш !! Няма логика да се поти фара и да изгори тази крушка ..
Не дупчи фара ... тая чудесия за пръв път чувам .. и прилича на някаква топ идиотщина !!
Не дупчи фара ... тая чудесия за пръв път чувам .. и прилича на някаква топ идиотщина !!
- dmxl
- младши ентусиаст
-
колеги нищо няма да дупча, днес извадих крушката на ейнджъла наистина е изгоряла може би просто съвпадение със потенето на фара, даже сега фара малко се е поизчистил до половината някъде. обаче смених крушката но тази новата свети много по слабо пробвах с две различни 5w и 10w Philips Longlife халогенни почти едно и също много по слабо от другия фар явно трябва да се хади до камор или дару за оригинална,а оригиналната е 5w Longlife
Абе май сте прави за дупченето. Отдушник има че при мен даже и някво капаче което се отваря има обаче аз трябваше да дупча щото незнайно как (просто са боклуци фаровете) единия фар започна да се пълни юнашки с вода при един дъжд и единствения бърз начин да не стане аквариум беше да го продупча да изтече. И се отпоти също. За това казах
А RN Performance в кой квартал сте горе долу че май ще прибегна до ваши услуги за рeгулиране със счупени реглажи 

9 мнения
• Страница 1 от 1