Intravee II - MP3 решение със CD Text
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
- skp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535D 2012
Intravee II - MP3 решение със CD Text
Знам, че доста се е писало по въпроса за възможните МП3 решения в автомобила, но бих искал да ви споделя мнение и за Intravee II. Притежавам го от около 2 месеца и съм страшно доволен. Препоръчвам го на всички, които искат МП3 звук със CD Text. Ефекта е най-голям за тези, които са с навигация. Изписват се имената на песните, албума и изпълнителя. Самото устройство е само преходник така да се каже и само по себе си не може да свири МП3-ки. трябва ви CD changer Alpine или iPod. Аз лично съм със CD changer. Признавам, че купувайки changer и Intravee II излиза малко солено, но за тези, които вече си имат iPod, не е тaкова набутване. Хубавото е, че управлението от волана си работи и за разлика от другите преходници, работи бързо. Просто всички други преходници, които съм виждал досега не поддържат CD Text и работят с бавната М-Bus. Този ползва бързата Ai-Net шина и конвертира до I-Bus на BMW.
И най-накрая ще спомена, че има една много приятна екстра за тези, които са с навигация. Часовника на колата се синхронизира постоянно с часовника на сателитите. В резултат, на което е супер точен.
За повече информация http://www.intravention.co.uk/
P.S. Искам да спомена, че не съм разпространител на устройството и по никакъв начин нямам финансова изгода от реализацията му на пазара.
И най-накрая ще спомена, че има една много приятна екстра за тези, които са с навигация. Часовника на колата се синхронизира постоянно с часовника на сателитите. В резултат, на което е супер точен.
За повече информация http://www.intravention.co.uk/
P.S. Искам да спомена, че не съм разпространител на устройството и по никакъв начин нямам финансова изгода от реализацията му на пазара.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Re: Intravee II - MP3 решение със CD Text
Аз да ви открехна само на малката подробност която включва използването това устройство и iPod / iPhone каквито и да са от 2008 година нагоре!
Ще останете разочаровани когато ви се изпише на екрана Charging is not supported by this device
Ще останете разочаровани когато ви се изпише на екрана Charging is not supported by this device

- skp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535D 2012
Re: Intravee II - MP3 решение със CD Text
Е това е нормално, просто Apple промениха устройствата. Купува се един адаптер за зареждане за 20-30лв и готово.
3 мнения
• Страница 1 от 1