Какво да гледам при покупка на е34 520и 24В
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Какво да гледам при покупка на е34 520и 24В
Хвърлих тука око на една ми се подпалиха фитилите,много лачена 520 24В 93 година,кажете ми слаби места на колицата и какво да гледам да не бера ядове после 

/// 6>4

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: Какво да гледам при покупка на е34 520и 24В
Малии колко може да се изпише по тази тема - имаше една подобна преди 2-3 месеца и то не бяха спорове, то съвети... потърси, порови се... ако ли не ще почваме пак на ново... но едно ще кажа... "да те кефи" иначе от злато да е - "нема смисъл"... като запаля шестака и зареве прогорялото ми гърне (което няма да сменям
) - е нема такова удоволствие... покарай я, чуй дали тропа нещо, чуй двигателя, виж за ръжди и отдолу погледни как е... и ако цената е добра - вземай...
... ако не греша не вземах ли от теб огледала с подгряване и мъртва зона... не спомена ли нещо за е39?!... ениуей... класиката си е класика

... ако не греша не вземах ли от теб огледала с подгряване и мъртва зона... не спомена ли нещо за е39?!... ениуей... класиката си е класика

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
слабее маи тоя мотор на купето е-34. 525 нямали да радва повече,иначе ако може една компютьрна диагностика че те страдат от сонди ,датчици по валовете ,моторчета и какво ли още не.успех
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Аз пък не се сещам от нещо да страдат тея коли. От каране е нормално нещо тук там да стаде багажа но за слаби места или за недостатъци не може да се говори. Е освен че двайсковият мотор леко слабичък идва на купетоpresko79 написа:слабее маи тоя мотор на купето е-34. 525 нямали да радва повече,иначе ако може една компютьрна диагностика че те страдат от сонди ,датчици по валовете ,моторчета и какво ли още не.успех

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
slavianko написа:Аз пък не се сещам от нещо да страдат тея коли. От каране е нормално нещо тук там да стаде багажа но за слаби места или за недостатъци не може да се говори. Е освен че двайсковият мотор леко слабичък идва на купетоpresko79 написа:слабее маи тоя мотор на купето е-34. 525 нямали да радва повече,иначе ако може една компютьрна диагностика че те страдат от сонди ,датчици по валовете ,моторчета и какво ли още не.успех![]()
бе изобщо не са слабички,зависи от гледната точка,пасат 1,6,голф 1,4,мерцедес 124-200д,тва са слаби коли,е34 с ускорението си от 10,4 и максималната си скорост от 211 не е чак болка за умиране

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
slavianko написа:Аз пък не се сещам от нещо да страдат тея коли. От каране е нормално нещо тук там да стаде багажа но за слаби места или за недостатъци не може да се говори. Е освен че двайсковият мотор леко слабичък идва на купетоpresko79 написа:слабее маи тоя мотор на купето е-34. 525 нямали да радва повече,иначе ако може една компютьрна диагностика че те страдат от сонди ,датчици по валовете ,моторчета и какво ли още не.успех![]()
Ами ти Славянко може да не се сещаш ама аз за последните 4-5 м.сьм сменил 3 лан.сонди и 2 дебитомера на дваиски,деда знам това консуматив ли е ?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
presko79 написа:slavianko написа:Аз пък не се сещам от нещо да страдат тея коли. От каране е нормално нещо тук там да стаде багажа но за слаби места или за недостатъци не може да се говори. Е освен че двайсковият мотор леко слабичък идва на купетоpresko79 написа:слабее маи тоя мотор на купето е-34. 525 нямали да радва повече,иначе ако може една компютьрна диагностика че те страдат от сонди ,датчици по валовете ,моторчета и какво ли още не.успех![]()
Ами ти Славянко може да не се сещаш ама аз за последните 4-5 м.сьм сменил 3 лан.сонди и 2 дебитомера на дваиски,деда знам това консуматив ли е ?
еми то всяко едно от тия неща си има определен живот/ламбдата, до колкото знам е с 160к км/ та каот купуваш или китайски боклуци или втора ръка, нормано да смениш и 10 за 1 седмица

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
гледайте дали цъкат фрапантно клапаните, въпреки че ако е от автоморга... автокъща вероятно мотора ще е набухан с добавки и няма да цъкат...

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
пич не са на моя кола работя в едно мьнинко сервизче,всичко е на отделни коли,че и скоро една е-39 я влачили всяка сутрин за запали,а като смених датчика на разпр,вал я виж как пали ,и това ли е консуматив? китаиски боклуци както се изрази неподготвен изобщо не купувамVesoPesa написа:presko79 написа:slavianko написа:Аз пък не се сещам от нещо да страдат тея коли. От каране е нормално нещо тук там да стаде багажа но за слаби места или за недостатъци не може да се говори. Е освен че двайсковият мотор леко слабичък идва на купетоpresko79 написа:слабее маи тоя мотор на купето е-34. 525 нямали да радва повече,иначе ако може една компютьрна диагностика че те страдат от сонди ,датчици по валовете ,моторчета и какво ли още не.успех![]()
еми то всяко едно от тия неща си има определен живот/ламбдата, до колкото знам е с 160к км/ та каот купуваш или китайски боклуци или втора ръка, нормано да смениш и 10 за 1 седмица
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Kakто каза колегата по-горе - нямат слаби места. Коли на години са и си искат поддръжката! Много здрави купета, и много здрав мотор-особено без вануса. А дали си заслужава-зависи единствено от цената!
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
гледай за ръжда, особенно ако е с шибидах 

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
колега аз карам такава и много съм доволен, за една година по бг пътищата й навъртях 60000 и не ме е оставила 

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
И аз имам същата и е много - здрава, много съм доволен от нея , не ги слушаи другите тоя мотор си е супер за колата ,иначе може да погледнеш таблото дали всичко си му работи, успех с покупката
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
М50 от 93 е с ванос и той му е слабото място ,добре се ослушай за шумове от мотора при различни обороти ,студена и топла
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3