Поредният Алкохолик - Убиец!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Поредният Алкохолик - Убиец!!!

Мнение от CuMo » 09 Окт 2009, 10:25

Моето разминаване с трите промила е описано тук:

http://hardwarebg.com/forum/showpost.ph ... tcount=693

http://hardwarebg.com/forum/showpost.ph ... tcount=695

Сега си мисля, че трябваше, да му изкъртя поне един зъб на бай-мангал, защото КАТ-аджиите освен, че му взеха документите, друго не му направиха. Пратиха го по живо по здраво да си ходи у дома. :dunno:
Просто :dunno:

А чувството да се разминеш с челен сблъсък на косъм е просто адреналинка. Мхм. Още помня как ми се тресеше телефона в дланта докато набирах 166.

Като няма самоконтрол, трябва да има контрол.
Когато стане масова практика пияните олигофрени да не излизат от затвора с години, тогава ще спре и пияното каране. :dummy:

Съжалявам за случилото се. Много е грозно. Наистина... :cry:
:smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x3
Мечтае да кара: m5 e60; x6

Мнение от xdriver » 09 Окт 2009, 11:34

icog написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=412322

Наскоро в подфорум Е60 едно меркантилно същество ми обесняваше, че всеки можел да си кара както си иска, че тия коли не сме ги били купували за да караме като баби. Че имал голяма и умна глава и можел да носи отговорност за постъпките си. Като каране с 280 по околовръстното.

Заради такива петна със самочувствие на дядо Господ и някой лев в джоба, БМВ в България се превърна в марка на убийците.

Поредния самоуверен пиян гъзар остави дете сираче. Най-вероятно ще е ИНВАЛИД от 2 годишно, няма да види Живот и няма да знае защо изобщо е родено. Няма да познава майка си, нея снощи я убиха.

Кой ще е следващия, за който ще четем в пресата и ще гледаме в новините? И след месец отново ще срещнем на пътя?

Колега, спомням си спора ти с онзи палячо, и напълно те подкрепям! Не мисля, че има две мнения по въпроса, а който се мисли за велик, рано или късно ще съжалява стократно, но ще е твърде късно. Нямам какво повече да кажа по темата, освен че ми е ужасно гадно, когато чуя за подобни инциденти, което няма особено значение, защото на никой не помагам по този начин - просто ми става кофти.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x3
Мечтае да кара: m5 e60; x6

Мнение от xdriver » 09 Окт 2009, 11:36

turieca написа:снощи сс жената минахме от там минути след удара гледката беше ужасяваща
тоя самонадеян джибрик ги е измлатил като билярдна топка не можах да позная ударената кола сутринта разбрах че е пасат имаше стъкла и неща от колите разпилени поне 50 метра по асфалта
тея коли не трябва да ги вдигат поне по една седмица след произшествията като минаваме да ни се свиват стомасите като на мен снощи и да се замисляме
Бог да прости момичето и да даде сили на бащата и детето да се преборят за живота си и да могат да продължат напред
а за пияния убиец нищо не мога да кажа жалко че се погубват животи по този нелеп начин

+1

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Мнение от eMotion » 09 Окт 2009, 13:14

xdriver написа:
icog написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=412322

Наскоро в подфорум Е60 едно меркантилно същество ми обесняваше, че всеки можел да си кара както си иска, че тия коли не сме ги били купували за да караме като баби. Че имал голяма и умна глава и можел да носи отговорност за постъпките си. Като каране с 280 по околовръстното.

Заради такива петна със самочувствие на дядо Господ и някой лев в джоба, БМВ в България се превърна в марка на убийците.

Поредния самоуверен пиян гъзар остави дете сираче. Най-вероятно ще е ИНВАЛИД от 2 годишно, няма да види Живот и няма да знае защо изобщо е родено. Няма да познава майка си, нея снощи я убиха.

Кой ще е следващия, за който ще четем в пресата и ще гледаме в новините? И след месец отново ще срещнем на пътя?

Колега, спомням си спора ти с онзи палячо, и напълно те подкрепям! Не мисля, че има две мнения по въпроса, а който се мисли за велик, рано или късно ще съжалява стократно, но ще е твърде късно. Нямам какво повече да кажа по темата, освен че ми е ужасно гадно, когато чуя за подобни инциденти, което няма особено значение, защото на никой не помагам по този начин - просто ми става кофти.

Много го нахранихте човека, колеги :D . Той тъкмо се опита да избие някой комплекс с 280 км/ч и вие директно с чарпака :mhihi:
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 09 Окт 2009, 15:34

твоето трупане на постове е :no:

Моето ли е трупане на постове бе батка старши ? Нямам намерение да ставам админ , така че си прави изводите .

Ама разбира се, 3 промила в кръвта са просто случайни. :kuku:

Като гледам ти не правиш разликата от човек който се е напил и АЛКОХОЛИК !

Да се качиш пиян на кирка зад волана и да убиеш някого е ... случайно??? :kuku:

Кажи ми като се е качил тоя герой на БМВ-то си дали е имал умисъл да убие някой ?

И последно да не си помислиш че го защитавам тоя , не не е така ! Тоя си е точно за затвора !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Окт 2009, 16:00

Не е имал умисъл да убие някого. Не трябва обаче да се разглежда като "непредпазливост". Първо, той е карал с много, ама много висока скорост. Това само по себе си е предпоставка за ПТП. Второ, този човек е с три промила в кръвта. Това също е предпоставка за ПТП. А за тези колеги, които си мислят, че са безсмъртни, не са! Имаше едно мнение, оф-топик в една страхотна история, голямо впечатление ми направи. По спомен беше нещо такова: "И аз карах вчера по Цариградско с 280. Все пак тези коли не сме ги взели, за да караме с 50 в града и 70 извън него." Ми добре бе, не си ги взел за да караш с толкова, ми какво си мислиш, купуваш си хубава кола и няма блъскане ли? Има! И съм виждал коли, ударени с 200. Също така имаше наскоро в Хасковско едно голф-че, усукано на завой с малко пясък, с висока скорост, на две части го взеха. Също така, една вечер се прибирам, и виждам една 5-тичка, нова и много лъскава, без номера беше. Аз нямах много време да я видя, защото караше с много над 100 в града, явно си помисли, че правата продължава, и така се пльосна в едно дърво, че си счупи носа в еър-бега. Не беше пил, не беше и с момиче. Баща му купил колата, а той трябвало да я закара до Варна.

ПС: Баварката беше 535д или нещо от сорта, отзад нямаше означение, не беше с много голям двигател. Ако някой иска, мога да постна и снимки, за да видят хората какво става, като си по-голям от законите на физиката.

Потребител
Аватар
Кара: На изпереня

Мнение от Anny_Drift » 09 Окт 2009, 16:16

Марката на колата не е от такова значение факт е че шофиора е убил дори и да не е искъл и е оставил едно дете без майка за цял живот :cry:
Магията продължава само докато гори желанието!!!
БМВ не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не е и най-красивата, Тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 09 Окт 2009, 22:51

best_buy написа:Като гледам ти не правиш разликата от човек който се е напил и АЛКОХОЛИК !

Колега, благодаря ти, че ми показа разликата. Взех си бележка, би ли спрял да го натякваш на всяка страница? Настрана оставям факта, че си нямаш идея дали тоя не е бил АЛКОХОЛИК и по неизвестни за мен причини продължаваш да ръчкаш в опит да доказваш някаква правота там, където никой не те обвинява за нищо!

Темата е ГАДНА и не му е тук мястото да я разводняваш. Аз лично се радвам, че има хора, които разсъждават отговорно и разбират от един прочит. И се надявам, че все на някой ще му трепне нещо и ще спре/намали глупостите, за които никога не се е замислял до какво могат да доведат.

По-добре да не даваме на подпийналите си приятелчета да се мятат в автомобилите си. Или не искаме да ги виждаме повече? Не е трудно да свиеш ключа ебаси, това няма да те направи бъзльо! Най-много утре да не ревеш докато гледаш как вадят смачкан познат изпод нагънатите ламарини...

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 10 Окт 2009, 0:44

За жалост всеки който прочита тая тема си го премества от единия крачол в другия, казва си, че на него не може да му се случи това и затваря страницата.
Аз макар и със доста ограничен шофьорски стаж, дори и да не карам се запитвам себе си, какво ли ще стане ако блъсна човек и още повече го убия? Дали си струва на първо място да живея с тая мисъл, щото имам някакво самосъзнание и ще ми тежи цял живот, дали си струва да прекарам живота си в затвора... и това само заради това "че ми се карало малко по-бързо". Майната му, има писти бе хора, макар и в БГ да не стават.
Равностойна ли е цената според вас, на това да начешеш егото си като изцепиш бегачката си или не до толкова бегачката си с цената на човешкия живот. Дори и да не убиеш човек, ти вече си му отнел половината живот по един или друг начин...
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 10 Окт 2009, 1:14

icog написа:Настрана оставям факта, че си нямаш идея дали тоя не е бил АЛКОХОЛИК

А ти защо мислиш че си нямам на идея дали е бил алкохолик или не . Но както и да е , всеки си е прав за себе си дай да не спорим за простотий.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Opel
Мечтае да кара: BMW 525

Мнение от VNM » 11 Окт 2009, 16:16

best_buy написа:Прекалено си пресилил заглавието колега ! Знаеш ли какво е значението на думата АКОЛОХОЛИК и УБИЕЦ ?! За мен АЛКОХОЛИК означава човек който не може да живее без алкохол а УБИЕЦ значи човек който убива нарочно с умисъл . Не оправдавам шофьора на БМВ-то защото си е за затвор , но ти познаваш ли го за да пишеш така за него ?! Знаеш ли какво точно е снатало ?

И ,изобщо не виждам какво търси тая тема при "СТРАХОТНИТЕ ИСТОРИИ" !

МУХАМЛИИИИ МАЙКО.ПРАВ СИ ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЛАТА АМА В БГ БМВ И ТО 530 С ДАНЪК НАД 400 ЛЕВА СИ КОПУВАТ СМАО БАРОВЦИ И КОЛЕГАТА КОЙТО Е ПОСТНАЛ СТАИЯТА Е ПРАВ ДО БОЛКА.МНОГО ТАКИВА ИМА КАТО ТОЗИ С БМВ ИМА ТАКИВА С МЕРЦ С ОПЕЛ С ВОЛКСЛАГЕН С ВСИЧКИ МАРКИ КОЛИ НО В СЛУЧАЯ ТОЗИ Е БИЛ ПИЯН И Е ОТНЕЛ ВОЛНО ЖИВОТА НА ЖЕНАТА И ВОЛНО НЕ ЗАЩОТО НАРОЧНО СЕ Е УДАРИЛ А ЗАЩОТО Е ПРЕСКОЧИЛ ЗАКОНА И ТО ВОЛНО И ВОЛНО СПОКОЙНО ОТ БЕЗНАКАЗАНОСТ СЕ Е КАЧИЛ В КОЛАТА СИ ПИЯН С НАД 2 ПРОМИЛА АЛКОХОЛ.АБЕ (МАЛОУМНИК)КОЙ СИ ТИ БЕ ДА ОТЕМЕШ ЖИВОТА И ДА СЪЗДАДЕШ МЪКА НА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА И ТО ВОЛНО НЕ МИ ПРЕВОЛНО.МНОГО ХОРА КАРАТ ПИЯНИ И ТОЗИ Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ НЕ ТРЯБВА.АКО НЕ СЕ Е БИЛО СЛУЧИЛА ТАЗИ ТРАГЕДИЯ ТОЗ ЩЕШЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПИЕ И ДА КАРА И ТАКА БЕЗНАКАЗАНО.АХ ВСИЧКО ПРИЕМАМ АМА ДА ПИЕШ,ДРУСАШ И НЕДОСПИВАШ ИД АСЕ МИСЛИШ ЗА МАШИНА И ДА КАРАШ НЕ.ЕТО ЗА ТОВА ИМА КАТАСТРОФИ ЗАЩОТО ВСЕКИ СИ МИСЛИ,ЧЕ ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ ПО НЯКАКЪВ ТЪП НАЧИН КАТО Е ПО БЪРЗ ПО ПИЯН ПО ПРОСТ И ПО.....ОТ ДРУГИТЕ.В ДНЕШНО ВРЕМЕ НЕ КОЛИТЕ А ЗАДКОРМИЛНИТЕ УСТРОЙСТВА СА СЛАБАТА ЧАСТ.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: самолет с педали
Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43

Мнение от aisikterix » 11 Окт 2009, 18:24

Имах нещастието да видя мазната физиономия на боклука убил жената след катастрофата в спешния център (Казанлък).Хилеше се като пача и не знаеше къде се намира и кво го чака .Добре чене бех на мястото на полицайя дето го водеше щото сигурно немаше да се стрърпя да му отхлупя тиквата с една девятка :bang: .Гадно ми стана особенно като дойдоха родителите на момичето.Писъци и сълзи зарди един боклук който едно че петни марката друго че отнема невинен живот.Едва ли чекидджии дето не са дали пари за кола и дето карат с 240км по околовръсното ше се трогнат от подобна гледка.На такива им пожелаван да се размазват без да отнемат други животи.
Заради такива лекета ше ни плюят хората.Писнало ми е като ме спрат полицай да викат :"а ти не си от ония напушени цървули".Да си продам колата заради такива отпадъци нема да стане . :nono:
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 14 Окт 2009, 8:19

за такива само 20+годишни крайпътни дървета :bang:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 17 Окт 2009, 0:26

best_buy написа:
Тук не става въпрос коя кола е по-здрава а кой ги прави всички тея трагедии на пътя ! Мисля че не само водачите на БМВ ги правят тия работи . И аз имам що годе мощна и бърза кола и определено не карам като баба , е не карам пил с 300км/ч де , но това не ме прави УБИЕЦ нали ?

Приятел, ще ти кажа само едно - ако и ти удариш някой с такава скорост, защото това е над 100 км/ч...да не кажа много над 100...тогава и ти ще си убиец! Искаш ли да ти изкарам от закона определението за убиец? Отнемеш ли живота на друго човешко същество, те съдят за убийство...било то преднамерено или по непредпазливост! Точно този начин на мислене ни е докарал до там. За забележката ти, че не трябва да се нарича този алкохолик - да, съгласен съм. Но определено в последно време се наблюдава тенденцията, че седнеш ли зад волана на маркова машина, оттам нататък се чувстваш недосегаем!

По темата не мисля, че има какво да казвам - то самата случка говори достатъчно за себе си. Комбинация от пиян на дъска перко с мощен автомобил никога не е била особено добра!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Предишна

Назад към Страхотни истории