Относно неоригинален ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Относно неоригинален ксенон
Здравейте колеги, имам следното питане. Тъй като фаровете на колата ми са Хела, но не от тези за оригиналния ксенон, а другия вариант, и ми се иска да сложа някакъв хубав ксенон на 4300, ще има ли значителна промяна в качеството и силата на осветяване? Питам защото вчера ми казаха, че фара, който не е за оригинален ксенон не бил направен така, че да свети с ксенон и едва ли ще има значителна разлика, препоръчаха ми да сложа обиковени халогенни крушки на 55W, които щели да светят с 50% по-добре от сегашните. Споделете вие с какво карате с фарове, на които не може да се монтира оригинален ксенон и доволни ли сте.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Относно неоригинален ксенон
Ще има огромна разлика в светенето у ще е в по-добро 
Няма никаква разкика във фаровете, освен цокъла за крушката, което теб въобще не те бърка, защото ще си вземеш ксенон на Н7.
0

Няма никаква разкика във фаровете, освен цокъла за крушката, което теб въобще не те бърка, защото ще си вземеш ксенон на Н7.
0
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
theOnly кои глупак ти е напълнил главата с такива глупости ? да не би некои продавач които е искал да ти продаде такива крушки, тия глупости дето си ги написал горе по добре ги изтрии, да не ти се смеят хората пичага
вземи си китаиски ксенон Н7 и колата заспива но на всяка цена на 6000 келвина, наи красиво е, и свети перфектно !
вземи си китаиски ксенон Н7 и колата заспива но на всяка цена на 6000 келвина, наи красиво е, и свети перфектно !
Човека явно наистина искаше да ми продаде халогенни крушки, тъй като ми ги показа на щанда за 75лв. комплекта И аз се очудих, затова поисках и вашето мнение, за което ви благодаря. Иначе момчето, което ми го каза е от магазина Вари 2000 и бях склонен да повярвам, че разбира.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
за 75 лв комплекта един приятел си взе ксенон за късите, и даде още 75 за ксенон на дългите, кара е38 740, прави си сметка дали е балък
а старата му кола беше точно като при теб, с хела феислифта + такъв ксенон на 6000к и светеше едно уникално, а и визията страшна, за това слагаи смело 6000 келвина и няма да съжаляваш гаранция
иначе ако искаш по хубав ксенон слагаи на луксима, добра фирма са
иначе как е бронята, кога ще черпиш
а старата му кола беше точно като при теб, с хела феислифта + такъв ксенон на 6000к и светеше едно уникално, а и визията страшна, за това слагаи смело 6000 келвина и няма да съжаляваш гаранция
иначе ако искаш по хубав ксенон слагаи на луксима, добра фирма са
иначе как е бронята, кога ще черпиш

Ще черпя,нямаш грижи, супер е бронята,утре ще й слагам и подкалниците, че няма къде да стой термодатчика. Малко в повече ми синеее 6000К, затова мислих на 4300, както излизат оригинално БМВ-тата, нищо че е бял, но ще го мисля. Как е 528-цата, все още си търся такъв мотор или 530i
Как стана при теб номера с акциза ?

6 мнения
• Страница 1 от 1