Пак я разбиха
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
В четвъртак и аз олекнах с едно JVC KD 500 или не6то подобно яд ме да погледна кутията какво точно бе6е. М...цата им мръсна. Праснали ми стъклото пък тъпата аларма няма шок датчик. И.... Пак и панела си бях забравил във вратата.
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
По другите форуми също масово се оплакват от кражби на Car audio и счупени прозорци, нарязани седалки и други подобни. Вероятно е нещо като подкана за си позастраховаме това-онова..., кои ли са инициаторите..?
Niky Georgiev
Ами как няма да ги крадат - днес отивам в РПУ-то и там само си пуснах молбата и това беше.
Никой не дойде да я огледа, да види за отпечатъци или нещо подобно
....
Ще си заведат поредната преписка срещу неизвестен извършител и с това ще приключи всичко.
Затова можеш да си крадеш колкото искаш касетофони без да се притесняваш че ще те хванат.
Наздраве!

Ще си заведат поредната преписка срещу неизвестен извършител и с това ще приключи всичко.
Затова можеш да си крадеш колкото искаш касетофони без да се притесняваш че ще те хванат.
Наздраве!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Айде пак почнаха умни изказвания
Къде ги тия панели за по 30-40лв бе?Дай аз да взема 10-15 панела така!

то хубаво да се застрахова, ама на мен ми писна да се разправям ... то не бяха полицаи, то не бяха застрахователи......
писна ми вече...в полицията ми искат копие от каското + копие от гаранционната карта, в застрахователното дружестжо пък искат бележка от полицията и т.н.
до гуша ми доиде от разправии, затова ще седи без касетофон и ще стърчат грозните жици... нямам нерви да се разправям повече....
писна ми вече...в полицията ми искат копие от каското + копие от гаранционната карта, в застрахователното дружестжо пък искат бележка от полицията и т.н.
до гуша ми доиде от разправии, затова ще седи без касетофон и ще стърчат грозните жици... нямам нерви да се разправям повече....
Cobra написа:Айде пак почнаха умни изказвания![]()
Говори със steen_ който си купи панел, след като му го откраднаха за 20 лв, някъде от Горубляне.. Ти какво мислиш, че свалят задното и го хвърлят после на боклука ли?
На един приятел от кадет 1.3с му свалиха касетофона, който дори не работеше

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3