усилвател

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

усилвател

Мнение от milen801114 » 07 Окт 2009, 19:56

:help: ,имам проблем с усилвателя или модема,незнам точно как се казва,намира се отзад в багажника.Значи още когато го купих(БМВ-то),задните тонколони не свиреха,отидох при "майстор" и той ми каза че стъпалото е изгоряло за тонколоните отзад и затова не "свирят".Предложи ми ако искам да ги върже заедно с предните и аз приех,но "уви".......свириха около месец и започна да прекъсва(свири 5минути,после спира за около 20-30минути и пак започва)Ходих в "Дару кар"(Пловдив) замериха ми цялата инсталация и казаха че проблема е в "усилвателя",не подлежи на ремонт и трябва да си взема нов(неуфициално ме посъветваха да потърся втора ръка от автоморгите-направих го,но никъде не намерих такъв,за Пловдив имам предвид),Та молбата ми е - може ли някой да даде информация къде мога да намеря тази част(втора ръка имам предвид)
тел:0885013165/0898746216
Става въпрос за БМВ525Д,2002година на производство(с навигация е и има телевизия,незнам дали има значение)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535D 2012

Re: усилвател

Мнение от skp » 07 Окт 2009, 23:05

Нов наистина е доста скъп, но по моргите трудно ще намериш. Пробвай в е-бей там редовно продават. Аз лично на твое място бих пробвал да го занеса на ремонт. Ремонтира се лесно.

Потребител
Аватар

Мнение от milen801114 » 08 Окт 2009, 18:22

skp написа:Нов наистина е доста скъп, но по моргите трудно ще намериш. Пробвай в е-бей там редовно продават. Аз лично на твое място бих пробвал да го занеса на ремонт. Ремонтира се лесно.

Значи опитах да го занеса на ремонт на поне 7,8 места,но всичките вдигат "рамене" и казват,че немогат да го оправят и ме съветват да го търся по моргите или ново.А това какво означава-"е-бей",къде се намира?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Мотопед :)
Мечтае да кара: колело
Детайли за колата: супер е

Мнение от harko77 » 08 Окт 2009, 18:42

Пробваи да го намериш в интернет :) това е саит за продажби на нови и употребявани стоки лошото е че се чака да пристигне а някои път може и въобще да не доиде плаща се предварително с карта

Назад към E39