BMW M5 Ring TAXI
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
BMW M5 Ring TAXI
BMW M5 стана такси на „Нюрбургринг”
Както е известно, на немската писта „Нюрбургринг”, и по-точно на външния кръг „Нордшлайфе”, може да пробвате възможностите си със собственото си возило или нает под наем супер автомобил.
Тези, които искат да усетят истинския професионализъм на пилотите, могат да ползват предложението на BMW и тяхната M5 Ring Taxi.
Идеята е хората да изпитат тръпката на „Нордшлайфе”, като се возят в таксито на BMW. Зад волана няма да е Сами Насери от култовия филм на Люк Бесон “Такси”, но може да се паднете в ръцете на известната немска състезателка на BMW Сабине Шмид, която преди време смая екипа на Top Gear, карайки за предаването бус на пистата.
-- http://auto.dir.bg/2009/10/07/news5185389.html
Както е известно, на немската писта „Нюрбургринг”, и по-точно на външния кръг „Нордшлайфе”, може да пробвате възможностите си със собственото си возило или нает под наем супер автомобил.
Тези, които искат да усетят истинския професионализъм на пилотите, могат да ползват предложението на BMW и тяхната M5 Ring Taxi.
Идеята е хората да изпитат тръпката на „Нордшлайфе”, като се возят в таксито на BMW. Зад волана няма да е Сами Насери от култовия филм на Люк Бесон “Такси”, но може да се паднете в ръцете на известната немска състезателка на BMW Сабине Шмид, която преди време смая екипа на Top Gear, карайки за предаването бус на пистата.
-- http://auto.dir.bg/2009/10/07/news5185389.html
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: BMW M5 Ring TAXI
Колко ли взима на километър това Такси???
Иначе ако имах възможност с удоволствие бих се повозил.

Иначе ако имах възможност с удоволствие бих се повозил.

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
не го препоръчвам....далеч по-голямо удоволствие ще си направите ако се повозите при някой фен, който познава добре пистата
....хората там са многопечени, никой не би ви отказал...

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
160 Евро за 4 4овека за 21 км. Наи добре похар4ените ми пари през 2008- ма година 

- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
Страшна идея,но и доста стара,а за това кой ще те качи да те повози,най-добрия избор е Сабине Шмид,вярвай ми колега гледал сам как кара.Дори е водеща на едно немско предаване за коли,а там какво прави мисля,че ще те убедя,че е най-добрия избор. 

Аз съм се возил при Сабина на ринг таксито и е пълна лудница! Дрифти яко и си струват парите!
Макар, че това което каза Виктор също има много смисъл.
Макар, че това което каза Виктор също има много смисъл.
- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
Не съм казал,че няма смисъл просто дадох мнение
,а за феновете е така,но каква гаранция има при тях.Как би реагирал на покана всеки един от нас,от МЪЖ
на относително 31
,с черно М3 Е92
да го повози на РИНГА.Ми честно това е ГЕРМАНИЯ и там всеки е добър човек и няма намерение да ви убие
,всеки би се ПОВОЗИЛ.Но до колко може да кара този човек-никой незнае,освен ако не направиш анкета
,това е шега без капка злоба 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Не шофираше ли ринг таксито и Ханс Йоаким Щук?
Мечта ми е и предстои да я изпълня. Дали да избера сам да покарам моята си 520-ка по Пистата с главно "П" или Ринг таксито това е въпросът?
Мечта ми е и предстои да я изпълня. Дали да избера сам да покарам моята си 520-ка по Пистата с главно "П" или Ринг таксито това е въпросът?
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Заповядайте нещо интерестно -------> http://www.youtube.com/watch?v=IAmffVb0 ... rofilepage
И си помислете дали наистина си струва
П.С. "Where is the MR Ferrari?"
И си помислете дали наистина си струва

П.С. "Where is the MR Ferrari?"

- Бимбо
- младши ентусиаст
-
Доста бързо карат там да ти кажа,защото бях там и "само гледах" какви коли влизат на паркинга,а моя съученик (който живее в Аденау вече 5-години)и с който бяхме там,кара 540и с "расе ланд"регулируемо окачване и т.н и т.н и т.н,каза-"Брат тук не е за нас ела да гледаме на хълма там е безопасно",а аз го попитах "защо"и той простичко каза "ще видиш".Не се мина повече от час и първата лека катастрофа беше налице,а причината беше бързо преминаващо 911 996турбо покрай доста хубаво Мини купарче и голямата уплах на шофиращия Минито,който леко поднесе колата в опита си да направи път на Поршето и закачи мантинелата.Нали се сещате че момнетално отбиха движението и жълти флагове и ГАДНО общо взето.Сажалявам че толкова дълго ти го написах и дано да сам ти обяснил,че ще ти е по-готино да дадеш 160 евра и да си направиш "густото"с састезателен пилот и М5 Е60. 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
100% е кеф и при първа възможност бих се повозил
П.С.Макар,че на мен ми е мерак да покарам там

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
martin_g60 написа:100% е кеф и при първа възможност бих се повозил![]()
то този мерак с пари се гаси...
http://www.rent-racecar.de/gb/preise2007.html
най-густото е първо да се возиш и после да караш

Dr.Schnaps написа:160 Евро за 4 4овека за 21 км. Наи добре похар4ените ми пари през 2008- ма година
7.61 Евро на километър

като гледах Сабине Шмит как кара един микробус по пистата

You said: "Time will change!" What if it changes you?
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2