Айде малко помощ
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Айде малко помощ
пфффффффффф последния се смее най-добре нали знаете?Сам ще си го направя и после да не питате кое и как?Щото като човек ви казвам дайте да направим една тема с мойте пари и кола и вашите знания,тая тема ще служи на хората - вие не ОКЕY
Ти не си ли онзи с много пари и бързата кола ... Сали-Патрона ли как беше ... дето изкупува орехи и капачки за ниски буркани

TUZara` написа:Ти не си ли онзи с много пари и бързата кола ... Сали-Патрона ли как беше ... дето изкупува орехи и капачки за ниски буркани![]()
![]()
ти не си ли оня от Батман-Салваторе Валестра къде оня ден виде компютър и свърши курс по общи приказки и фана да пише по форумите
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
замисли се що всички те базикат.ти си 1981-вия който пуска подобна тема,видял че някой го прави и по лесния начин,искаш много сила без пари .вместо да пускаш безмислени теми вземи се образовай малко,купи си частите и тогава пиши.ако всеки пуснал подобна тема беше постигнал нещо всяка трвта кола щеше да е турбо,всяка втора с компресор а останалите с антигравитационни двиатели
от 5000 теми реално има 5 човека дето са си направили колите,има толкова много изписано че 3 години няма да ти стигнат да изчетеш темите в нета.потруди се малкомпрочети и си го направи,всичко друго е просто спам и губене на време
успех 

kirililiev написа:има толкова много изписано че 3 години няма да ти стигнат да изчетеш темите в нета.потруди се малкомпрочети и си го направи,всичко друго е просто спам и губене на времеуспех
Добре бе ае кажи ми каде е тфа толкова много исписано ае дай да чета бе
то че е верно тфа за 5те хиляди където питат едно и съще е верно ама къде е тфа за четене където викаш,аз ако съм го намерил да не да ви питам
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
BMWWW написа:то че е верно тфа за 5те хиляди където питат едно и съще е верно ама къде е тфа за четене където викаш,аз ако съм го намерил да не да ви питам
viewtopic.php?f=62&t=108982
viewtopic.php?f=62&t=26757
като ги научиш на изуст ще ти пратя и линкове от каде да си купиш частите,може цели китове,може и по отделно

kirililiev написа:BMWWW написа:то че е верно тфа за 5те хиляди където питат едно и съще е верно ама къде е тфа за четене където викаш,аз ако съм го намерил да не да ви питам
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2&t=108982
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 62&t=26757
като ги научиш на изуст ще ти пратя и линкове от каде да си купиш частите,може цели китове,може и по отделно![]()
![]()
ok мерси!можеше и с тфа да почне темата
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2