Аngel Eyes

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d 05
Мечтае да кара: F10 M550D

Аngel Eyes

Мнение от dmxl » 06 Окт 2009, 18:32

колеги понеже не намерих отговор в търсачката искам да ви споделя следния проблем. След последния дъжд левия фар ми се изпоти а след това ринговете спряха да светят и като пусна габаритите ми свети мигача на този фар и няма рингове,фара е оригинален Hella здрав е без удари и пукнатини,откаде се взе това изпотяване :?: Възможно ли е от влагата да са изгоряли габаритите и някои отварял ли е такъв фар че направо се побърквам като я гледам така защото докато преглеждах темите разбрах че по принцип тези фарове не се отваряли, а пък някакъв колега ги бил отварял и ги мил, как става това нещо ако може да споделите. Благодаря предварително
DIESEL POWER
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само русо и с 19"
Мечтае да кара: същото (е39) ама М

Re: Аngel Eyes

Мнение от CA3108KM » 06 Окт 2009, 23:26

до колкото знам е много много трудно... дори и за теглене на застраховка е трудно чупенето.. но мсиля че ги нагряват с пистолет и махат стаклото.. псоле наново силикон и така

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520i - e39 - 97 г.

Мнение от mandorg » 07 Окт 2009, 17:30

За потенето при мен а и при други хора гледах че помага с бургиика да продупчиш малка дупка във фара или няколко някъде от страни или отдолу за да не се вижда и да не влиза вода. Това е най-простото а и ако не стане винаги може да се запуши лесно с малко силикон. Напиши изпотяване фарове или конденз фарове мисля че имаше 2-3 теми. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dmxl » 07 Окт 2009, 17:32

благодаря за съвета
DIESEL POWER
Изображение

Аватар
Кара: E 39,34
Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
Детайли за колата: 0896863663

Мнение от mitkosekurit » 08 Окт 2009, 1:23

Приятелю по принцип за пари всичко правим.така ако желаеш може да си го оправиш но трябва да знаеш какво правиш.Отваря се фара много трудно изсушава се хубаво,нанасяш тънък слой силикон и го затваряш и си готов.Но това с боргийката е нещо много грубичко.Представиси проливни дъждове и започваш да си отглеждаш жабчета от тинята която ще се събере вътре.Успех ако не се справиш ела при нас и ще ти го направим.Митко 0896863663,0878869663 RN Performance

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 08 Окт 2009, 2:01

mandorg написа:За потенето при мен а и при други хора гледах че помага с бургиика да продупчиш малка дупка във фара или няколко някъде от страни или отдолу за да не се вижда и да не влиза вода. Това е най-простото а и ако не стане винаги може да се запуши лесно с малко силикон. Напиши изпотяване фарове или конденз фарове мисля че имаше 2-3 теми. ;)

Защо ще ги дупчиш, като те си имат отдушник!!! :winky:
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 09 Окт 2009, 8:05

За да се потят от вътре !! или крушката на Angel eyes-а не е легнала хубаво във фасунгата си или някъде е пукнат където не го виждаш !! Няма логика да се поти фара и да изгори тази крушка ..
Не дупчи фара ... тая чудесия за пръв път чувам .. и прилича на някаква топ идиотщина !!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dmxl » 09 Окт 2009, 17:07

колеги нищо няма да дупча, днес извадих крушката на ейнджъла наистина е изгоряла може би просто съвпадение със потенето на фара, даже сега фара малко се е поизчистил до половината някъде. обаче смених крушката но тази новата свети много по слабо пробвах с две различни 5w и 10w Philips Longlife халогенни почти едно и също много по слабо от другия фар явно трябва да се хади до камор или дару за оригинална,а оригиналната е 5w Longlife
DIESEL POWER
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520i - e39 - 97 г.

Мнение от mandorg » 10 Окт 2009, 11:09

Абе май сте прави за дупченето. Отдушник има че при мен даже и някво капаче което се отваря има обаче аз трябваше да дупча щото незнайно как (просто са боклуци фаровете) единия фар започна да се пълни юнашки с вода при един дъжд и единствения бърз начин да не стане аквариум беше да го продупча да изтече. И се отпоти също. За това казах ;) А RN Performance в кой квартал сте горе долу че май ще прибегна до ваши услуги за рeгулиране със счупени реглажи :(

Назад към E39