Купе vs Седан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Купе vs Седан
Пускам темичката,понеже часът на истина наближава за мен
и започнах все повече да се колебая кое за избера
Дилемата е купе (най-вероятно с М50Б20ТУ мотора 94-95 година или четиривратката 96-97 година с М52)
Личните ми пристрастия са купето,заради външния вид(красотата,динамиката...) и предполагам по-добрата сглобка
От другата страна поставям,седана с практичност,по-съвременния мотор все пак...каквото и да си говорим няма да е над 10години,напротив кола около 8 все пак...
Я сега кажете вие какво мислите?Какви са разликите,по конструкция,съответно консумативи и подръжка?Има ли изобщо,понеже в крайна сметка за едни и същи пари получаваш различни коли
Давайте ,вие сте
П.С.Става въпрос за Е36 320,ако някой не се е сетил

Я сега кажете вие какво мислите?Какви са разликите,по конструкция,съответно консумативи и подръжка?Има ли изобщо,понеже в крайна сметка за едни и същи пари получаваш различни коли

П.С.Става въпрос за Е36 320,ако някой не се е сетил

One passion,one car,one life...
Re: Купе vs Седан
Impasse написа: предполагам по-добрата сглобка :
извиняам се за офф топик-а ама седаните да не ги правят в корея?
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Седан е точния избор
,щом ще е по-нов значи още по-добре.
Имай впредвид,че някой части на купето са в пъти по-скъпи(справка Енджи
).

Имай впредвид,че някой части на купето са в пъти по-скъпи(справка Енджи

Добре де,дайте нещо по-конкретно,а не вземи тая или оная
Това лично не ми пречи,няма да возя родата напред- назад
,пък и съм ерген още
Ами, ти само тва ли ша каиш
Айде, дай малко акъл като основен представител на купетата 

xterminat0r написа:за купето прави сметка, че е малко стани да седна
Това лично не ми пречи,няма да возя родата напред- назад

Engi написа:взимай по-новата и това е
Ами, ти само тва ли ша каиш

One passion,one car,one life...
вземи която е по-запазена и изглежда поддържана .. т.е. която ти хараса на теб повече .. аз също си търсих седан .. но просто като видях колата .. се отказах и не съжалявам купето е супер
.. и вече съм яко фен на купетата и следващато ми се иска да е купе пак
..
а колкото до годината и мотора.. ако смяташ скоро да я продаваш (след 1-2-3 години) вземи по-новата.. поне после да имаш кво да кажеш на купувача;) .. иначе най-важно е как е поддържана колата разлика от 1-2 години не е толкова важна

а колкото до годината и мотора.. ако смяташ скоро да я продаваш (след 1-2-3 години) вземи по-новата.. поне после да имаш кво да кажеш на купувача;) .. иначе най-важно е как е поддържана колата разлика от 1-2 години не е толкова важна

- tarantulata-320i
- кандидат ентусиаст
-
Impasse,вземи която е по запазена и която наистина ти харесва,щот и която да вземеш ще е супер,щом става въпрос за е36 320

320i
Не че съм голям познавач но лично аз бих си взел седана -- по-нов е, по-лесно се намират някои части (и са по-евтини), по-лесно ще го продадеш (не само защото е по-нов ами и защото купета търсят само ерегни като нас и разни тинейджъри). Аз мисля да си сменям купето и да взема един седан 96-97 пак 320 именно поради тези причини... пък и колкото и да не возя родата, пак доста често се налага да правим операции тип "стани за да седна"... като кача повече от една п..ка примерно, става по-сложно... това е малко ОТ ама реших че ще ти е интересно като за ерген.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Impasse написа: ...
дадох ти възможно най-изчерпателния коментар

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Не му пожелавайте от сега да търси тенекий де
А инче мойто мнение е че седана рулз ! Въпреки че и купетата почват да ми храесват

А инче мойто мнение е че седана рулз ! Въпреки че и купетата почват да ми храесват

R.I.P Landikar
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Къв седан уе ей фафли .......Е36 е само купе друго нема
тва да не ти е Е30
край на коментара .Гледам пишеш 94-95г за купето та то има М52В20ки 95та щом държиш толкос (и с право).Нали ме разбра айде и да се похвалиш 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
krika написа:Êúâ ñåäàí óå åé ôàôëè .......Å36 å ñàìî êóïå äðóãî íåìàòâà äà íå òè å Å30
êðàé íà êîìåíòàðà .Ãëåäàì ïèøåø 94-95ã çà êóïåòî òà òî èìà Ì52Â20êè 95òà ùîì äúðæèø òîëêîñ (è ñ ïðàâî).Íàëè ìå ðàçáðà àéäå è äà ñå ïîõâàëèø

È ñ ïîâå÷å åêñòðè, åé! È êëèìà è øèáèäàõ íåïðåìåííî

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4