Да ви се "похваля" (кражба във Варна)

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е 30
Мечтае да кара: alpina b6 E 30

Re: Да ви се "похваля" (кражба във Варна)

Мнение от coveran » 28 Сеп 2009, 16:41

колега дано да разбереш кой са и моита разбиваха два пъти

на третия ги фанах

и се получи че пред винкела всички са равни
CoveraN за винаги със BMW E 30

Изображение

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 28 Сеп 2009, 19:17

стига ве марто :( нали уж в тая база имаше аларми сод-ове лазерни датчици путки майни кво стана с тях как са ги изключили за да влязат?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА

Мнение от rahoGabroveca » 30 Сеп 2009, 3:01

Стаевски написа:Лошо...мисля,че ако се замислиш ще се сетиш кого да "разпиташ"...това мирише на заяждане.Да са ти правили намеци...дано ги хванеш

амме,тва не е заяждане..
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА

Мнение от rahoGabroveca » 30 Сеп 2009, 3:02

DEFLEPPARD написа:тая сутрин като тръгвах имаше 1 червена алфа спряна до мойта.... тоя глупак като е паркирал ми е одрал и другия преден калник (имам червена боя) освен тва преди малко забелязах че са ми свили и другия мигач...

нещо зе да ми писва вече :censored: :censored: на път съм да разпродам сички коли и да мина на градски транспорт... баси

тва няква пунта май....
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 30 Сеп 2009, 9:13

E30_M_Tech_ll написа:стига ве марто :( нали уж в тая база имаше аларми сод-ове лазерни датчици путки майни кво стана с тях как са ги изключили за да влязат?

два дена преди това от сот-а се обадиха да предупредят че външния периметър не работел по някаква причина, като имаме път натам да ги викнем да го оправят... е оправиха го - ама след дъжд качулка...
аз ислех да слагам и видео наблюдение там, даже имам 5 камери за целта ама... пусти пари все не им идва реда на тях :roll:

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 30 Сеп 2009, 10:36

а дали не е някой точно от сота?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Окт 2009, 4:18

DEFLEPPARD написа:
E30_M_Tech_ll написа:стига ве марто :( нали уж в тая база имаше аларми сод-ове лазерни датчици путки майни кво стана с тях как са ги изключили за да влязат?

два дена преди това от сот-а се обадиха да предупредят че външния периметър не работел по някаква причина, като имаме път натам да ги викнем да го оправят... е оправиха го - ама след дъжд качулка...
аз ислех да слагам и видео наблюдение там, даже имам 5 камери за целта ама... пусти пари все не им идва реда на тях :roll:

много неглиже го раздават от тоя сот :shock: (в същност... какво ли се очудвам)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 05 Окт 2009, 19:46

Марто , откакто те познавам все не ти е вървяло с тия пусти кражби :(

П.С 325 продава ли се ?
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 05 Окт 2009, 19:51

И аз за малко да изгъмя с Х5цата... :( Паркирвам пред блока наобед...слетобед тръгвам да отключвам....та*ак...Ключа се върти наляво надясно...нъцки..на другия ден ключар..Той ми вика пробвали са я... И вече опраих заключването(кода) на ключа..тапа на ключалката и си свиркам...

пп.Вече е в гараж! :( :censored: :ranting:

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 06 Окт 2009, 0:26

те само с поглед ги отварят не им трябат ключалки особено х5 и х6 мнооого ги крадат... така че е хубаво освен кода и нещо друго да се направи за да не може да тръгне колата..... щом си я отварят и си я палят без никъв проблем смятай кви емулатори и кви чудесийй имат...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sicbul » 06 Окт 2009, 10:28

Колега DEFLEPPARD аз ако сам на твое място още след първата кражба щях да дебна 1-2-3 вечери и както каза колегата Coveran ..пред винкела всички са равни...... :ranting: мамичката им на такива хорица

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 07 Окт 2009, 12:53

sicbul написа:Колега DEFLEPPARD аз ако сам на твое място още след първата кражба щях да дебна 1-2-3 вечери и както каза колегата Coveran ..пред винкела всички са равни...... :ranting: мамичката им на такива хорица

минал съм по тоя път - не се получава... за съжаление не са чак толкова глупави че да се върнат толкова скоро :mhihi:

както и да е.. има развитие по случая - ченгетата свалиха доста отпечатъци от къде ли не и... О чудо :idea: :shock: намериха крадците... намерили са и хеликоптера (машината за шлайфане на бетон) която ще ни бъде върната скоро...
цигънчетата са си признали всичко... всъщност проблема е, че са почнали да признават твърде много :mhihi: :mhihi: оказва се че последните два месеца са извършили над 30 кражби :shock: и не можели да си спомнят къде са продали джантите и другите липсващи неща :mhihi: :mhihi: полицаите са тарашили някви заложни къщи но без особен успех...

ся се чудя дали да отделя голяма част от времето си (по принцип разполагам с доста такова) за да им стъжня живота максимално и да ги съдя до дупка за възможно най-високи присъди... или да не се занимавам и ако случайно ги освободят да ходя да ги пердаша всеки път като се случи нещо такова и нямам на кого да си изкарам яда :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring

Мнение от SammY » 07 Окт 2009, 18:15

Колега съди до дупка майка им циганска да се научат малко на ред и да им се дръпне лайното ... И ако можеш ги съди и за някви пари та да поработят за теб извесно време в панделата :bang:

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 07 Окт 2009, 19:22

съди ги адаш.....
те тия от бой не разбират свикнали са и колкот и бой да им нанесеш до другия ден са се опрайли и пак са на "работа"
съди ги дет вика колегата да поработят за теб известно време че така по ше ги заболи ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Окт 2009, 20:35

DEFLEPPARD написа:ся се чудя дали да отделя голяма част от времето си (по принцип разполагам с доста такова) за да им стъжня живота максимално и да ги съдя до дупка за възможно най-високи присъди... или да не се занимавам и ако случайно ги освободят да ходя да ги пердаша всеки път като се случи нещо такова и нямам на кого да си изкарам яда :mhihi: :mhihi:

и двете :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към E30