2010 X5 LCI - информация, снимки...
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: 2010 X5 LCI - информация, снимки...
kriso85 написа:MaXimal написа:Че кво му е лошото на 3.0д? Я да погледнем конкуренцията какво има
ML 280 CDI 190 к.с. 0-100 9.8
ML 320 CDI 224 к.с. 0-100 8.6
ML 420 CDI 306 к.с. 0-100 6.5
Е то ясно, че и на Мл малкия дизел е супер зле, и на ку7 3.0тди-то са по зле от Х5 3.0д,
но може във ЛЦИ версията да вграждат двигателя 3.0сд като базов и новия 3.0 дизел от 740д като следващо ниво![]()
Все пак БМВ искат да правят най-бързите джипки във всеки клас
Ами достатъчно е да сложат 245 коньовия дизел а 35д май е задължителен .
Не вярвам да махнат 3.0д. Най-малкото така ще се "вдигне" базовата цена на модела.
А и другото е, че има доста хора които не ги интересува ускорението на колата.
MaXimal написа:.........
Абсолютно си прав. Само, че това важи за реланите купувачи, а не за форумните писачи. Да не говорим, че е смешно да си купиш не някое купе, а джип, заради страхотното му ускорение. А относно колегта, дето ги задминава на светофарите - дизела от 740d ( 8-цилиндровия )го спират от производстово - защото никой в нормалния свят не се "гони" по светофарите с лимузина или джип... при това дизелова

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Koliu написа:MaXimal написа:.........
А относно колегта, дето ги задминава на светофарите - дизела от 740d ( 8-цилиндровия )го спират от производстово - защото никой в нормалния свят не се "гони" по светофарите с лимузина или джип... при това дизелова![]()
![]()
Това само в БГ го има.
А бе незнам дали го има само в БГ,ама ако незнаеш 740д го спряха за да пуснат по-усъвършенстван 8-цилиндров дизелов двигател под името 45д,който се монтира само в 7 серия Е65 LCI или 745д с 330 к.с..С него спокойно можеш да се гониш навсякъде стига да имаш желание

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
И аз искам тате като порасне да ми купи бръз дизелов джип...
мое да е дизел,мое да не е.....се ми е тая, важното е да ми гори малко и да съм пръв на светофара.....
мое да е дизел,мое да не е.....се ми е тая, важното е да ми гори малко и да съм пръв на светофара.....
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Koliu написа:MaXimal написа:.........
Абсолютно си прав. Само, че това важи за реланите купувачи, а не за форумните писачи. Да не говорим, че е смешно да си купиш не някое купе, а джип, заради страхотното му ускорение. А относно колегта, дето ги задминава на светофарите - дизела от 740d ( 8-цилиндровия )го спират от производстово - защото никой в нормалния свят не се "гони" по светофарите с лимузина или джип... при това дизелова![]()
![]()
Това само в БГ го има.
Може да не се гони , ама я ми кажи има ли луксозна лимозина под 500 коня

acho.rs написа:Koliu написа:MaXimal написа:.........
Абсолютно си прав. Само, че това важи за реланите купувачи, а не за форумните писачи. Да не говорим, че е смешно да си купиш не някое купе, а джип, заради страхотното му ускорение. А относно колегта, дето ги задминава на светофарите - дизела от 740d ( 8-цилиндровия )го спират от производстово - защото никой в нормалния свят не се "гони" по светофарите с лимузина или джип... при това дизелова![]()
![]()
Това само в БГ го има.
Може да не се гони , ама я ми кажи има ли луксозна лимозина под 500 коня
Ачо, уникален си

Малко по темата: 99% от продадените лумозини са под 500 кс.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Koliu написа: - защото никой в нормалния свят не се "гони" по светофарите с лимузина или джип... при това дизелова![]()
![]()
Това само в БГ го има.
Колега , не си ме разбрал правилно.
Идеята ми беше, че малко повече динамика не е излишна никога (не говорим за бИгачки и т.н.). И още повече все пак говорим за коли от по 100+++к. лева. Мисля си, че е малко зле за толкова скъп и престижен автомобил ускорението му да е около 10 сек.

А още повече при наличието на Х5м, 760и (в12 битурбо), Ес 65амг, С8 и т.н. не мисля че няма купувачи на скъпи, тежки и бързи лимузини

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
двигателя 3.0сд който се монтира в Х3,Х5,Х6 от почти една година е преименуван на 35д 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Koliu написа:acho.rs написа:Koliu написа:MaXimal написа:.........
.
Радвам се щом те веселя - явно толкова си се смял,че не си разбрал понятието- Луксозна лимозина . Ти как ги броиш тия 99% не знам , но аз си мисля че Бентли(всичките лайнери) , Ролс Ройс Фантом (е да той е 475 не е 500) и Гоуст , Майбах под 500 коня няма . Ама да бе - те са толкова мощни за да се гонят по светофарите.Я им обясни , сега на производителите,че техните коли са - уникална простотия - че за какво са му толкова коне на собственика,като се вози,а не кара

Айде и да продължа за 740Д и 745Д , за да се видиш колко си смешен - били ги спрели,защото клиентите им нямало да се гонят по сфетофарите и не им трябвало тоакава мощност . Хахахха - баце спряха V8 diesel , защото заложиха на Р6 битурбо , който е по-ефективен и по-евтин,а който иска дизел-търси икономия. За това пък пуснаха 750и и 760и , а по-твоята логика те далеч , не трябваше да съществуват, защото тези коли ...
PS:в една друга тема питаше на коя планета се произвежда S5 V6 Kompressor - ами на планетата земя се произвежда С5 кабрио със този двигател , извинявай ако пак съм казал глупост

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
А само на мен ли ми се струва, че това е микс между предница на Х6 и задница на Х5???
Si non confectus, non reficiat.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Zagy написа:А само на мен ли ми се струва, че това е микс между предница на Х6 и задница на Х5???
Не просто това е подготвеният фейслифт на настоящия модел Х5, и да това е предна броня като на актуалния модел Х6. Ще поживеем ще видим какво има под маскировъчното фолио. Може би всичко ще е ясно на автосалон Женева 2010

Едит: Ето и последни снимки на фейслифта на Х5-цата :

Мястото на фаровете за мъгла изобщо не е там. Лично мое мнение. Иначе задната броня си я бива.
Източник: http://www.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=345621
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
абре 3д-то си е чудесно за пътувания. Дърпам си платформата с е30ката отзад и не я усеща, а и разхода ми не мърда. Все пак тва е джип да си ходиш си дърпаш играчките... джетове, коли, мотори... да може си караш лек офроуд. Ако си тръгнал чупиш часовниците от А до Б то там са м3-те. Са тва, че пазара иска Х5 500 коня щото е гъзариика да кажеш на каката "Е ма мойта кола е 500 коня бре" ама в завоя си се препотил 6 пъти на тоя 1 метър от земята и с тия 20ки джанти на 35 профил вози по-твърдо от каруца е друг въпрос
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Zagy написа:А само на мен ли ми се струва, че това е микс между предница на Х6 и задница на Х5???
Не си само ти,страничните въздухозаборници са като на х6 само,че халогените са изкарани и са поставени не от външната (както на х5) а от вътрешната страна-малко по нагоре.Средната решетка е трапецовидна като х6
Някой колега ако има да допълни още нещо...
П.С Аз лично симпатизирам повече на Х6,както казват някои 3.5 Би Турбо и си ти

74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5