Относно обръщането на волана на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Относно обръщането на волана на Е39
кКолеги колко ще струват частите и труда за обръщането на волана на едно английско Е39? Какви части ще са ми нужни? И ако може да ми кажете някой добър майстор или сервиз в обръщането.
.

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: въпрос относно обръщането на волана на е39
Сега ще стане забавно тук...... 

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
tarzio, аз познавам само един човек, който има нужните части и има зад гърба си 2 обърнати Е39-ки и това е точно ivanov 530d
Не, че няма и други, които могат да свършат тази работа, но аз познавам само един.Да не се обидят други колеги, които също го могат
Не, че няма и други, които могат да свършат тази работа, но аз познавам само един.Да не се обидят други колеги, които също го могат

- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
та така,към темата:колко излиза смяната за Е39 ? колегата Иванов да се изкаже 

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
колега и аз да подтвърдя, че колегата иванов 530д е човека за англичанките
возих се в неговото е39, обърнато от него самия и да ти кажа, че се разбира, че е англичанка единствено по регистрацията
едно нещо не ми хареса само, черния таван

едно нещо не ми хареса само, черния таван

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Относно обръщането на волана на Е39
Моля спрете чата и се придържайте към темата, зада не я приключим преждевременно.
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
Аз също съм виждал колата на колегата ivanov 530d и смея да твърдя, досега не съм виждал толкова готина е 39-ка дори с нормален волан, просто всичкое направено абсолютно идеално като от завода, с една дума, няма човек който може да ти обърне волана по добре от колегата ivanov 530d, защото той е един от най-големите фенове на марката и ще го направи с мерак и тертип, а що се отнася за парите ще ти вземе съвсем нормално, дори по-малко от другите, правил ми е някой дребни неща и смея да твърдя, че работи качествено и не работи скъпо. Не искам да звучи като реклама просто обяснявам, как е в действителност. Той е човека за твоята манипулация. За такава сериозна работа трябва някой истински майстор, щото като я караш тази кола всеки ден, ще ти е доста неприятно ако е направена писюрската, всички тези напръв поглед дребни неща на които няма да обърнеш внимание първоначално в последствие ще те влудят, и пак после ще ги поправяш, затова говори с него, и знай, че всичко ше ти е направено както трябва. Поздрави.
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
kalin_peev написа:Аз също съм виждал колата на колегата ivanov 530d и смея да твърдя, досега не съм виждал толкова готина е 39-ка дори с нормален волан, просто всичкое направено абсолютно идеално като от завода, с една дума, няма човек който може да ти обърне волана по добре от колегата ivanov 530d, защото той е един от най-големите фенове на марката и ще го направи с мерак и тертип, а що се отнася за парите ще ти вземе съвсем нормално, дори по-малко от другите, правил ми е някой дребни неща и смея да твърдя, че работи качествено и не работи скъпо. Не искам да звучи като реклама просто обяснявам, как е в действителност. Той е човека за твоята манипулация. За такава сериозна работа трябва някой истински майстор, щото като я караш тази кола всеки ден, ще ти е доста неприятно ако е направена писюрската, всички тези напръв поглед дребни неща на които няма да обърнеш внимание първоначално в последствие ще те влудят, и пак после ще ги поправяш, затова говори с него, и знай, че всичко ше ти е направено както трябва. Поздрави.

Не съм я карал но на пръв поглед доста спретнато изглеждаше
- КироКиров
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски през лятото
- Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
- Детайли за колата: убаа
Айс-а не го отразяваме нещо 

10 мнения
• Страница 1 от 1