Питане за Е32.
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Питане за Е32.
Здравейте колеги.
Имам едно питане относно Е32 (кораба) ... не съм карал 7-ца засега само съм се возил и сам оставал доста впечатлен.. Та реших да се здобия с една такава. Е32-ка.
Ще съм много благодарен ако някой драсне един ред отсърце и ми каже нещо за тези машини. Кои мотори са по хубави. 3.0-3.5-4.0V8- 5.0
Извинявам се за темата.. ако е несмислена модераторите да се погрижат.
И БЕЗ ТЪПИ ИЗКАЗВАНИЯ .. Все пак Е30 - ка карам
Имам едно питане относно Е32 (кораба) ... не съм карал 7-ца засега само съм се возил и сам оставал доста впечатлен.. Та реших да се здобия с една такава. Е32-ка.
Ще съм много благодарен ако някой драсне един ред отсърце и ми каже нещо за тези машини. Кои мотори са по хубави. 3.0-3.5-4.0V8- 5.0
Извинявам се за темата.. ако е несмислена модераторите да се погрижат.
И БЕЗ ТЪПИ ИЗКАЗВАНИЯ .. Все пак Е30 - ка карам

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Re: Питане за Е32.
Вземи си 34-ка с М60 мотор 

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
dj_ennsy_1 написа:Вземи си 34-ка с М60 мотор

- biem_w
- ентусиаст
-
аа да ми кажете. некои + некох - в кво е разликата.. кое е по удобно .. или 5-цата е по изгодна за потдражка.. от 7-цата.. щото разбрах,че 7-цата била цифромания малко
глупости от всякаде, е34 като подръжка е същата работа като е32.
Части за е32 има много а търсенето е малко >> цените даже са по ниски на някой неща. От към окачване и мотори разлика голяма няма с е34.
За моторите лично мое мнение е м30 е по здрав и надежден докато м60 е по-ефективен и по мощен. Разход над 16/100 в града,и около 10 извън. Като цяло колите са доста стари и имат дребни проблеми и си иска мерак да се оправят а някой са непоправими(например машинката която регулира силата на притискане на чистачките при мен е счупено едно зъбно колело, за съжаление само зъбно колело неможах да намеря) Общо взето си заслужават парите, не бих се замислил м/у е34 и е32 за еднакви пари кое да избера.
Части за е32 има много а търсенето е малко >> цените даже са по ниски на някой неща. От към окачване и мотори разлика голяма няма с е34.
За моторите лично мое мнение е м30 е по здрав и надежден докато м60 е по-ефективен и по мощен. Разход над 16/100 в града,и около 10 извън. Като цяло колите са доста стари и имат дребни проблеми и си иска мерак да се оправят а някой са непоправими(например машинката която регулира силата на притискане на чистачките при мен е счупено едно зъбно колело, за съжаление само зъбно колело неможах да намеря) Общо взето си заслужават парите, не бих се замислил м/у е34 и е32 за еднакви пари кое да избера.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
AcOrP написа:глупости от всякаде, е34 като подръжка е същата работа като е32.
всичко подкрепям, само дето само твойта машинка е непоправима. От друга страна има го момента че Е32-та е невероятна платформа за наслагване на допълнителни есктри, като всичко става съвсем бързо и лесно, без човек да се замисля дали има пуснато окабеляване за това или онова.

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
AcOrP написа:(например машинката която регулира силата на притискане на чистачките при мен е счупено едно зъбно колело, за съжаление само зъбно колело неможах да намеря)

Може и на ЛС да не цапаме темата

- biem_w
- ентусиаст
-
обсъждаЙте всичко свързано с Е32 и Е34 

S_h_e_f_a написа:AcOrP написа:(например машинката която регулира силата на притискане на чистачките при мен е счупено едно зъбно колело, за съжаление само зъбно колело неможах да намеря)
Само да попитам,как се разбира дали тази машинка (екстра) ръботи или не?
Може и на ЛС да не цапаме темата
При тръгване се чува дззззззз натяга чистачката и когато е натегната неможе да застане във вдигнато положение. Също когато спреш и изгасиш колата пак прави дзззззз и отпуска чистачката.
Когато спре да работи остава в едно от двете положения. И се чува стържещ звук при мен беше останало в натегнато.
А машинката си е поправима. Липсват 2 зъба на пластмасово колело колелото може да се поръча да се направи но за 1 бр няма кой да се занимава като минимум бр искат 5 000,
По евтино ще излезе нова оригинална машинка
Номенклатурен номер : 67528360246
Описание : РЕГУЛАТОР
Ед.цена (с ДДС) : 460.46 BGN
- biem_w
- ентусиаст
-
егати машинкта
А,неможе ли да се земе втора употреба от друго бмв.

biem_w написа:егати машинкта![]()
Може да се вземе втора употреба

- biem_w
- ентусиаст
-
а като електроника как са? дават ли ядове нещо... (бъгват ли се?)
Щото забелязах,че всичко е ел. в 7-цата
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
biem_w написа:а като електроника как са? дават ли ядове нещо... (бъгват ли се?)
зависи на каква кола попаднеш. При мен не беше наред окабеляването но не е сложно да се оправи. аз се справих съвсем сам и не е трудно. Но имай в предвид че е пълно с пишман майстори които освен да опънат допълнителен кабел друго няма да направят (наскоро се натъкнах на кабел от разклонител захранващ бензиновата помпа опънат от ключа до багажника

иначе електрониката им е доста юнашка и едва ли ще ти прави проблеми.

- biem_w
- ентусиаст
-
ем. и аз предполагам,че за такава кола си требе яка работа
а за пишман майсторите ги знам тия
и тва з а кабела (от разклонител) ми хареса много 

14 мнения
• Страница 1 от 1