Да ви се оплача ....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Re: Да ви се оплача ....
Рекета си е на 6 в страната ни. И преди беше така и сега е така, без каско можеш само да чакаш деня, много тъжно. В западна европа шанаса да откраднат незастрахована кола и застрахована е еднакъв, но ако трябва да сме честни и там не пропускат да ти счупят стъклото и да ти отмъкнат нещо.
Кофти работа,минала нощ са думнали и на един приятел колата,и той без каско.....абе мани луд човек....нещо верно зачестиха кражбите.....аз мойта още с влизането в БГ,веднага в КАТ,и си викнах едно приятелче да направи каското още там и от КАТ излязах застрахован вече,и после само на охраняемия паркинг до нас........не че тва ще го спаси Бимара,ако решат да го вземат де,ама поне спим спокойно и знам че като стана,нема да липсва хелата с ксенона
Само КАСКО в сигурна компания

Само КАСКО в сигурна компания

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Е колега.Мамка им на тия шибаняци,ако ми вземат колата ,направо ще умра,,колко се ядосвах имах хубава е-39 тдс ,с кожа ,продадох я и после сьжалявах и още сьжалявам а камо ли ако я дигнат цьрвулите,човече искрено ти сьчувствам дано да си здрав да искараш пари да вземеш друга,а тая дано да се задявят и пукнат мрьсните копелета дето крадьт
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Нещата загрубяват. За каското да споделя че скоро едни застрахователи не щяха да застраховат една 7ца щото миналата година е била при други с лоша слава и те обичали да си "прибират" колите ако не си при тях пак - така ни обясниха неформално - формалното беше че липсвали некви документи примерно митническа декларация или нещо такова. При същите съм чувал как идват клиенти да заявят кражба. А са стабилна компания иначе. Демек колега и с каско е възможно да ти се случи не се обвинявай. Щеше да земеш някой лев поне амаа... Много гадно
- mirizlivpor
- Потребител
-
Колеги,
Всички сте прави, и с каско нищо не е сигурно, но поне можеше да взема пари. Не знам дали умишлено не споменавате компании, но аз ще ви кажа какво ми казаха от Алианц когато почти я бях застраховал (отидох с парите, снимаха я, и на другия ден уж трябваше да платя, но промениха всичко) - трябвало да има самоучастие при кражба!!!!!!
Била в някакъв списък с често крадени и при кражба щели да ми изплатят само 70% от стойността. Такъв филм не бях гледал, но ми падна шапката тогава и им теглих една майна. Оказаха се прави ... Честно да ви кажа мен повече ме притеснява факта, че не можем да си спим спокойно без да се притесняваме за вещите си, било то на улицата или вкъщи, макар и застраховани. Всички въртят схеми - застрахователи, куки, СОТ и всякакви други измекяри, а честните хора гризват дървото. В близкото бъдеще не виждам възможност да събера пак пари за такъв автомобил, а вие знаете, че веднъж на хубаво после трудно се минава надолу (имал съм и А8 преди). В крайна сметка да сме живи и здрави. Мерси за коментарите!
Всички сте прави, и с каско нищо не е сигурно, но поне можеше да взема пари. Не знам дали умишлено не споменавате компании, но аз ще ви кажа какво ми казаха от Алианц когато почти я бях застраховал (отидох с парите, снимаха я, и на другия ден уж трябваше да платя, но промениха всичко) - трябвало да има самоучастие при кражба!!!!!!

mirizlivpor написа:В близкото бъдеще не виждам възможност да събера пак пари за такъв автомобил.............В крайна сметка да сме живи и здрави
Ще събереш,че даже и по-хубава ще си купиш,но ще си спиш спокойно,че и по-дълго ще живееш,не ги мисли тия

- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Много лош късмет колега! За всички е ясно, че удоволствието ни да караме тази марка коли е свързано с доста по-големи и допълнителни изваждания, но е въпрос на вкус и собствен избор. Така че без застраховка не съм си и помислял, че мога да оставя колата - при това от най-рисковата марка е все пак. Не те виня, но е ясно че ще вземеш все някога пак нещо добро и истинско - пожелания да е по-скоро и задължитерно веднага каско.
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
Ако нямаш пари за пълно каско,направи само за кражба не е много пари около 120-160лв за година.А после като събереш доплащаш за пълно и готово.
BMW
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
Аз мойта я взех април и аз като тебе все неможех да отделя пари за каско, но една вечер тука преди 3 седмици ударих заек и счупих халогрна и радиаотора за маслото, после след три дни единмалък орел с фара и реших да не злоупотребявам с късмета. направих каско на разсрочено преди 3 дни и сега съм си спокоен.
- mirizlivpor
- Потребител
-
kalin_peev написа:Аз мойта я взех април и аз като тебе все неможех да отделя пари за каско, но една вечер тука преди 3 седмици ударих заек и счупих халогрна и радиаотора за маслото, после след три дни единмалък орел с фара и реших да не злоупотребявам с късмета. направих каско на разсрочено преди 3 дни и сега съм си спокоен.
Браво, че все пак си намерил пари за разсрочено. И по-добре, че е заек, а не като моя случай. Да си я караш със здраве и безаварийно!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2