Камор ауто

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 02 Юни 2005, 10:30

DragoCL написа:
Тоо Cool написа::ahah: -ми мноооого ясно бе-с пари (достатъчно пари имам впредвид ) ще имаш ВСИЧКО-и внимание и мечтаното 645ци или М6 ( колата, която е истината за живота като цяло...) и свирка от тая кифла там, а и от всяка друга....В парите е истината :yes:

мислиш ли??
същото съм го преживял и в юнитрейд и в автомотор корпорация и в ... ееее абе на тойота там... просто си мислят че са богове и че клиентите са прости говеда
а в тойота ставаше въпрос просто да си вземеме новичкия ланд купен преди 5месеца които кисна там 4месеца сигурно 30-40мин чакахме някой да дойде да го предаде по 2 кафета пихме :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
така че понякога и за нова кола да ходиш и пари да вадиш
като им липсват първите 7 години все тая

Не им липсват първте 7 години само, а поне още 17, за съжаление 90% от персонала е такъв и явно или ги избират с конкурс за тъпаци или така ги обучават в последствие :roll:
Изображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 02 Юни 2005, 12:00

Така е. Ако отидеш и се държиш добре, те се държат нагло и не вършат работа... :confused:
Но ако отидеш и се държиш нагло, те почват да се държат добре и да вършат работа... :mhihi: :roll:
Навсякъде ги има всякакви. Шефа раzправяше как преди време е искал да си вzеме ново Ауди и като отишъл при Ауди дилъра се държали много zле с него, zатова отишъл при БМВ дилъра и си поръчал БМВ. :lol:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 02 Юни 2005, 15:40

BMW8 написа:
DragoCL написа:
Тоо Cool написа::ahah: -ми мноооого ясно бе-с пари (достатъчно пари имам впредвид ) ще имаш ВСИЧКО-и внимание и мечтаното 645ци или М6 ( колата, която е истината за живота като цяло...) и свирка от тая кифла там, а и от всяка друга....В парите е истината :yes:

мислиш ли??
същото съм го преживял и в юнитрейд и в автомотор корпорация и в ... ееее абе на тойота там... просто си мислят че са богове и че клиентите са прости говеда
а в тойота ставаше въпрос просто да си вземеме новичкия ланд купен преди 5месеца които кисна там 4месеца сигурно 30-40мин чакахме някой да дойде да го предаде по 2 кафета пихме :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
така че понякога и за нова кола да ходиш и пари да вадиш
като им липсват първите 7 години все тая

Не им липсват първте 7 години само, а поне още 17, за съжаление 90% от персонала е такъв и явно или ги избират с конкурс за тъпаци или така ги обучават в последствие :roll:

И в ИНД и в АУТОТЕХНИКА и в.......
Ти му даваш пари оня ти вика:
-За толкоз пари,кво искаш БЕ :?:
Кат си за толкоз пари върни ми ги и ходи си купи един ан*** вибромасажор и се почвай :evil:
Кретени има навсякъде :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 02 Юни 2005, 22:55

Вярвам на това, което пишете, но вярвам и на това, което ми се случи. Във вторник ходих в Камор, обясних им, че съм студент, че имам предмет Маркетинг в Автомобилния Бизнес и ми трябва инфо за курсова работа. Подходиха учтиво, без високомерие и ми дадоха необходимата ми информация. Аз лично си тръгнах доволен. Какво да мисля?....Кажете Вие.
...Тез` две бири `що ги каза ...?

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 02 Юни 2005, 23:55

аз пък исках да правя тест драйв и ми казаха ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ КУПЯ колата за да и направя тест-драйв :mhihi: :mhihi: аз тогава попитах не се ли прави обратното и ме отсвириха :mhihi: както и да е дано скоро да мога да си взема някоя по нова бавария 8)
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================

Потребител
Аватар

Мнение от hamann3mg » 03 Юни 2005, 0:31

ето и моите впечатления от м-кар пловдив ;може би един от наи добрите сервизи вав европа като техника.отивм сас моията е36 за ремонтче и диагностикана климатроника и катосе почна едно обслужване то кафета то натурални сокове ,то вижте тази кола вижте онази кола,адски любезни не е за бярване.По едно време си помислих че сам в германия,само дето говорят на български, та мисалта ми е че има и иприятни изключения .....савет от мен ;ако са некултурни кам вас .скандала компенсира парите ...от личен опит го знам,.това е. УСПЕХ НА ВСИЧКИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tarantulata-320i » 10 Юни 2005, 16:31

ми като не жи хареса на някой държанието му що не му кажете ТИХО И СПОКОЙНО да въри да е*е майката на коалите и да си тръгнете :lol:
320i

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 10 Юни 2005, 16:50

Жената отива да си КУПУВА 330ци, тъкмо нави майка и тя вика айде ако е таква цената и лизинга е такъв, ще го вземем да мирясаш. Отива се в Дару ония като почна да и разправя как ще се убя някъде, щяла да се обърна, много била бърза , не била за жена ... с две думи няма да Ви я продам. :)
Виж в БлаканСтар, влизаш и на вратата те посреща един доволен готов да ти вземе ключовете и да ти кажа четирицифрена сума но ... поне са любезни ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tarantulata-320i » 10 Юни 2005, 17:59

на мен едно не ми е ясно!пове4ето от вас гледаха предаването "искам работа" или както и да му беше заглавието,където туртурело го назначиха,и в него предаване "гонеха" връщаха участниците на сцената!единия от у4астниците го изгониха точно заради това че като бил продава4-консултант не обърнал внимание на клиент.
та въпросът ми е какъв е бил смисълът на това предаване за назначаване на нови хора в Камор-ауто като там всичките са такива педалчета?
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ :ranting:
320i

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tarantulata-320i » 10 Юни 2005, 18:00

не се и очудвам че бат Владо се е махнал от там-сигурно и шефа им е такъв :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
320i

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tarantulata-320i » 10 Юни 2005, 18:02

нищо лично-само мнение
да не вземе некой превърженик на работещите там да почнат да ме псуват :lol: :lol: :lol:
320i

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 10 Юни 2005, 21:54

аз от сервиза на дару нямам впечатления но тоя тупан който продава частите е ебати надменното копеле .... абе няма кво да коментирам вие сте гонаписали
обаче ми се наложи да купя едни мищо и никакви тампончета от мото пфое в младост които струват 20-30 лв но служителя се държа страшно любезно....
та.... то си е до човека лошото е че в повечето случай се държат така сякаш си им изял баничката...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tarantulata-320i » 10 Юни 2005, 22:22

абе всичко зависи не от това че им липсват първите 7 години,а възпитание(1) и мързела и нежеланието да работя ИЗОБЩО(2)
това е истината :(
същата работа е при ония шибани п***ки по гишетата на КАТ (определени имам предвид-не всички)които само като се приближиш до тях и започват да ти викат-ЗАЩО никой не може да ти каже
и най-лошото е че скоро няма да се оправят-така да те омаят че и да нямаш пари ще си купиш кола.
а това според мен е вина на управителя
аз ако съм управител на една от тия фирми-считайте че продажбите доста ще се увеличат,не само заради рекламите
и така
аз вече спирам да пиша в тази тема щот май бая се написах :P :uups: :lol:
320i

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tarantulata-320i » 10 Юни 2005, 22:28

извинявайте че ще се наложе пак да ми четете писанията,ама един съвет към администратора-що не я заключите тази тема щот тия от камор ауто и сие едва ли ще могат да носят толкоз псувни на гърбъ си както и ще им се изтрие четирибуквието от миене щот като ги сърби същото си мислят че е мръсно,а то е знайте от кво..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
320i

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 11 Юни 2005, 17:40

аз си бях поръчал един маркуч от камор, взех си го и отивам в сервиза да го сложат (то е работа буквално за 3мин)
и оня ми вика, ми сега немога, ела утре!
аз му разправям, без него ми гасне колата, може да не успея да се дотътря утре, а и работа имам...и т.н.

оня, непоколебим, в краина сметка се разбрахме да дойда по което и да е време на другия ден след обяд да го сложи.....
звъня към 4 и нещо на другия ден да потвърдя, че идвам, а той....
еми късно е вече, идвай в понеделник!

естествено отидох да ми го сложат на друго място....

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории