Проблем с климатроника !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с климатроника !!!
Здравейте колеги.Имам проблем с климатроника на 520и 97год..Понеже гледам че всички го правят та и аз свалих управлението на климатроника за да почистя вентилаторчето.Разглобих го внимателно почистих го хубаво с памуче и спирт,капнах една капка wd40 на оста на вентилатора ,згобих го по обратния ред като внимавах всички кочета да са си на мястото щракнах му буксите и дотук добре.Като го пусна обаче вабще не иска да духа.Копчетата си бачкат ,увеличавам вентилатора и до там .Не ще да духа!
Къде съм збъркал?
Чакам компетентните ви мнения.
Благодаря предварително!
Къде съм збъркал?
Чакам компетентните ви мнения.
Благодаря предварително!
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Проблем с климатроника !!!
Колега може да ти е изгорял така наречния таралеж (безстепенен регулатор на оборотите на вентилатора). Има доста теми за него потърси в търсачката да се информираш по-подробно. Според мен проблема ти е от там.
Re: Проблем с климатроника !!!
Колега благодаря ти за отговора ,но проблема вече е отстранен.Разглобих го пак огледах всичко внимателно и всичко си беше на мястото.Зглобих го и вентилатора тръгна.Предполагам че не съм вкарал платката хубаво и затова не е тръгнал.Другия вариант е от почистването със спирт да не е давало хубав контакт някъде понеже преди чистих платката на едно дистанционно и пак така нещеше да работи и след ден два проработи.
Благодаря за отделеното време!
Темата може да бъде обработена от Модераторитe.

Благодаря за отделеното време!
Темата може да бъде обработена от Модераторитe.

3 мнения
• Страница 1 от 1