Да ви се оплача ....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mirizlivpor
- Потребител
-
Да ви се оплача ....
Не знам дали има такъв раздел във форума, аз поне не видях, но ви пиша, за да се оплача - на 15 септември излязох за работа и колата я нямаше. Беше '02 525D, черно комби, великотърновска регистрация с люспичка колкото палец от пасажерската страна на предното стъкло. За жалост нямах и каско, така че дървото е пълно. Не очаквам полицията да свърши нещо, нито пък са ми звъняли за откуп. Така че един съвет - застраховайте се, защото в шибаната ни държава никой не те оставя да си ползваш имуществото спокойно ако не заплатиш рекет под някаква форма, в случая каско.
- КироКиров
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски през лятото
- Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
- Детайли за колата: убаа
Re: Да ви се оплача ....
За съжаление и тия работи ги има в нашта скапана държава колега
ПС: предполагам в "Продава" можеш да я събереш обратно .....

ПС: предполагам в "Продава" можеш да я събереш обратно .....

- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
[quote="mirizlivpor"]Не знам дали има такъв раздел във форума, аз поне не видях, но ви пиша, за да се оплача - на 15 септември излязох за работа и колата я нямаше. Беше '02 525D, черно комби, великотърновска регистрация
Колега във Велико търново ли ти откраднаха колата? Тук в търново зачестиха кражбите като цяло на мой колега също му откраднаха джипчето Кия, но не само на него .Никак не е хубаво обаче има и такива гадове дето заслужават
Колега във Велико търново ли ти откраднаха колата? Тук в търново зачестиха кражбите като цяло на мой колега също му откраднаха джипчето Кия, но не само на него .Никак не е хубаво обаче има и такива гадове дето заслужават

- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
а колега кои луд те е е.ал та да ненаправиш каско на тая кола или може би парите за тази кола са ти били излищни
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d

viewforum.php?f=4 тука в този раздел си напиши, там ще бъде прочетена от доста фенове
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- mirizlivpor
- Потребител
-
Колеги, ще отговоря в един пост на всички.
Не направих каско, защото исках да сложа аларма, да оправя тази люспичка на стъклото и да платя наведнъж, за да спестя някой лев. Причината да не свърша тези неща е, че нямах пари. Иначе тези за колата определено не ми бяха излишни. Тъкмо бях купил нов акомулатор Бош за 250лв., освен това вътре имаше неща може би за около 500лв. Колата беше открадната от центъра на София (тук живея и работя), на Неофит Рилски. Същата вечер не забелязах нищо съмнително, но честно казано не съм се и оглеждал. Никой не се обади за откуп, така че нямам надежда повече за тази кола. Не пожелавам на никой такова нещо, пазете си баварците (и не само)!
Не направих каско, защото исках да сложа аларма, да оправя тази люспичка на стъклото и да платя наведнъж, за да спестя някой лев. Причината да не свърша тези неща е, че нямах пари. Иначе тези за колата определено не ми бяха излишни. Тъкмо бях купил нов акомулатор Бош за 250лв., освен това вътре имаше неща може би за около 500лв. Колата беше открадната от центъра на София (тук живея и работя), на Неофит Рилски. Същата вечер не забелязах нищо съмнително, но честно казано не съм се и оглеждал. Никой не се обади за откуп, така че нямам надежда повече за тази кола. Не пожелавам на никой такова нещо, пазете си баварците (и не само)!
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега за откуп не чакай да ти се обадят за съжаление колата ти вече е в някой гараж и се разфасова много неприятно наистина .......заради тая криза пак почнаха да се крадат коли и дори и застраховани и всичко заминава за части
Барай шишарката Минкеее ....
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
anzak написа: всичко заминава за части
или за близнак. Наистина в каква мизерия живеем, и това е най-лошото, че става със знанието и протекцията на "полицаи".
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- mirizlivpor
- Потребител
-
LUCIFER'S написа:anzak написа: всичко заминава за части
или за близнак. Наистина в каква мизерия живеем, и това е най-лошото, че става със знанието и протекцията на "полицаи".
За съжаление е така, както и много други неща в България. Какво да се прави ... животът продължава. Просто исках да споделя мъката си

- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
неможеш да оставиш кола за 20 000лв еи така, като взех моита 5 дни докато не я застраховах неслезнах от нея освен на платен паркинк за 5-6 часа докато поспя...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Аз моята като я взех още в първия работен ден я застраховах.Защото я взех в петък.Ама то като се обърне каруцата пътища много
Много кофти случка колега.

- КироКиров
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски през лятото
- Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
- Детайли за колата: убаа
ако е черна на тоя номер я търси
Регистрация за черна Е39 дизел: viewtopic.php?f=16&t=167315&p=1845398&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F#p1845398
ПС: Абе до кога ще има такива обяви във форума. Дайте и да пуснем едно упътване как се обезврежда аларма и имобилайзер на Е39 (аз имам,пробвал съм го и мога да започна темата - на руски е ама ще си го преведете)

Регистрация за черна Е39 дизел: viewtopic.php?f=16&t=167315&p=1845398&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F#p1845398
ПС: Абе до кога ще има такива обяви във форума. Дайте и да пуснем едно упътване как се обезврежда аларма и имобилайзер на Е39 (аз имам,пробвал съм го и мога да започна темата - на руски е ама ще си го преведете)
- mirizlivpor
- Потребител
-
Ivo_Borisov написа:Аз моята като я взех още в първия работен ден я застраховах.Защото я взех в петък.Ама то като се обърне каруцата пътища многоМного кофти случка колега.
Така е, колега. Аз си осъзнавам грешката, но както казваш - като се обърне каруцата .... Иначе аз я карах близо 4 месеца така, но честно казано повече се притеснявах някой да не ми счупи фара при паркиране в тези тесни улички по центъра, отколкото да я вдигнат.
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е

Явно пак са почнали
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D