Тампони Lemforder??
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
Тампони Lemforder??
Здравейте колеги, (пуснах се с търсачката но не можах да намеря тема за този вид тампони)
трябва да сменям на моята колица (320d '99г.) тампоните на двигтеля.
Искам вашето мнение. Препоръчват ми на LEMFORDER тампони за 77лв бройката (с отстъпка).
Някой знае ли дали са качествени и добри или да пребягвам към оригинални които са 99лв бройката??
Също така и съденител с притискателен диск трябва да сменя - чел съм че повечето от вас предпочитат и препоръчват на LUK, но пък знам че има и доста фалшификати на LUK. От Елит Кар по принцип ще си вземам частите?
Двуомя се между LUK и SACHS?? SACHS-a комплекта е с 30лв по скъп!
Искам вашето мнение. Препоръчват ми на LEMFORDER тампони за 77лв бройката (с отстъпка).
Някой знае ли дали са качествени и добри или да пребягвам към оригинални които са 99лв бройката??
Също така и съденител с притискателен диск трябва да сменя - чел съм че повечето от вас предпочитат и препоръчват на LUK, но пък знам че има и доста фалшификати на LUK. От Елит Кар по принцип ще си вземам частите?

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Тампони Lemforder??
Здрасти, Lemforder са добри тампони, аз обаче бих ти препоръчал да си вземеш от плътните полиуретанови тампони (PowerFlex) - те са практически вечни, а и ти пазят носачите.
За съединител - Luk или Sachs, май няма много голямо значение какъв е, стига да е оригинален.
Прегледай обявите в Продава, има колеги които продават такива части и всички са доволни.
За съединител - Luk или Sachs, май няма много голямо значение какъв е, стига да е оригинален.
Прегледай обявите в Продава, има колеги които продават такива части и всички са доволни.
Si non confectus, non reficiat.
brabusbg написа:Здравейте колеги, (пуснах се с търсачката но не можах да намеря тема за този вид тампони)
Колега кажи от къде ти ги предлагат за толкова да отида и да си купя знам че тия тампони са много добри пък оригиналните са за по 120лв бройката

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Zagy написа:Здрасти, Lemforder са добри тампони, аз обаче бих ти препоръчал да си вземеш от плътните полиуретанови тампони (PowerFlex) - те са практически вечни, а и ти пазят носачите.
За тампони на мотора говори човека.
Аз слагах на билщайн,и в колата не се стоеше от вибрации,после сложих на БМВ и работата заспа

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
колега свържи се с колегата V-max от него си взех за носачите PowerFlex и съм повече от доволен - МНОГО ПО-ДОБРИ от оригиналните, но незнам дали има за двигател затова най-добре го питай.
Иначе съединител - и 2та са добри. Щом са от ЕлитКар едва ли ще имаш проблеми - колегите са много коректни и си държат на качеството (работим с тях).
Иначе съединител - и 2та са добри. Щом са от ЕлитКар едва ли ще имаш проблеми - колегите са много коректни и си държат на качеството (работим с тях).
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
оригиналните тампони за двигателя на BMW са CORTECO .LMI - ЛЕКФОРДЕРА СЪЩО СТАВА 

- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Уупс... пак пиша преди да съм прочел правилно
сори, колега.

Si non confectus, non reficiat.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Трудна ли е смяната на тампоните на двигателя (М47) ?
Някой сменял ли ги е сам ?
Някой сменял ли ги е сам ?
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Абе и сам може,но мисля,че ще спестиш символична сума,ако не отидеш в сервиз.
Иначе сваляш корите под мотора,развиваш тампоните,но за да ги извадиш трябва с нещо да повдигнеш мотора(специален крик).Елементарно,но иска инструмент!
Иначе сваляш корите под мотора,развиваш тампоните,но за да ги извадиш трябва с нещо да повдигнеш мотора(специален крик).Елементарно,но иска инструмент!
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
somuchbetter написа:колега свържи се с колегата V-max от него си взех за носачите PowerFlex и съм повече от доволен - МНОГО ПО-ДОБРИ от оригиналните..
Гаранция някаква даде ли ти?

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Face написа:Абе и сам може,но мисля,че ще спестиш символична сума,ако не отидеш в сервиз.
Не е до пестене на сума, ми не обичам да ми барат по колите. Аз на автомивка не ги карам...... (само зимата външно)
Мисълта ми е дали трябва се разкачат доста неща преди да се повдигне мотора ?
miroalpina написа:оригиналните тампони за двигателя на BMW са CORTECO .LMI - ЛЕКФОРДЕРА СЪЩО СТАВА
От къде знаеш колега че оригиналните са corteco аз си купих такива и мислих че ся някви ментаци

Сложих лемфьордер и сега се пада една година след това и пак се появиха вибрации 

- brabusbg
- младши ентусиаст
-
BMDrago написа:Сложих лемфьордер и сега се пада една година след това и пак се появиха вибрации
Ааа недей така... аз ги купих вече, но не съм ги сложил още! Сигурен ли си че е от тях, а не нещо друго?

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2