Mnoo zul Mercedes
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Anglichanite sa naj dobre.......
BMW , AUDI , MB.............
Dvutonnite bageri na tez firmi vuobshte ne me kefat....
ako shte da sa po 500BHP......
tova sa izguzici za milioneri.
Porsche 996 Biturbo - 420BHP STANDARTNO pravi 60-130 za okolo 6 sekundi na 6ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zashtoto e 1300-1400 kg. Na 3ta ne mi se misli za kolko gi pravi
A britancite gorkite sa naj dobre vadiat TVR Cerbera - struwa ima nema 40,000GBP (2 1/2 po-evtino ot Porsche) i go prai na g*z !!!!!!!
TVR Tuscan S - 380BHP ot 4l motor - 1000kg, maje M3, M5ci na vsiakude
A za TVR Speed Twelve (800BHP) ne mi se govori
Iskreno se nadqvam BMW da izkarat nai-nakraia M3 ama istinsko kato E30, a ne guzaria s klimatik,i vsiakakvi el.dgagi - kakuw tempomat na sporten avtomobil be, hora??????????????
E*** ti tempomata.........
Onq den se zachetoh v edni stari spisaniq ot '97g. i mi napravi vpechatlenie che 996 Porsche BAZOVO durji do 200km/h Ferrari 355!!!!
200kg Porscheto e po-leko, 272 sreshtu 380 konq - удивен..
misulta mi tuk e ne da hvalia vsichko ostanalo osven BMW a da kaja che konieve i torque ne e vsichko....
Muka mi e kogato E46 M3 e s moje bi nai-unikalnia dvigatel na planetata vadesht nad 105BHP ot litur obem, e natupkana s tejki izlishni extri. Gledah ia na izlojenieto v Birmingham 2000g - design, izrabotka - perfektna, chestno vi kazvam nastruhnah kato ia vidiah.No zashto podiavolite triabva da e tolkova nabluskana s extri?????????
цензурирарно от Turturelo - сдържай си цинизмите другия път (макар и малки)
Dvutonnite bageri na tez firmi vuobshte ne me kefat....
ako shte da sa po 500BHP......
tova sa izguzici za milioneri.
Porsche 996 Biturbo - 420BHP STANDARTNO pravi 60-130 za okolo 6 sekundi na 6ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zashtoto e 1300-1400 kg. Na 3ta ne mi se misli za kolko gi pravi

A britancite gorkite sa naj dobre vadiat TVR Cerbera - struwa ima nema 40,000GBP (2 1/2 po-evtino ot Porsche) i go prai na g*z !!!!!!!
TVR Tuscan S - 380BHP ot 4l motor - 1000kg, maje M3, M5ci na vsiakude
A za TVR Speed Twelve (800BHP) ne mi se govori
Iskreno se nadqvam BMW da izkarat nai-nakraia M3 ama istinsko kato E30, a ne guzaria s klimatik,i vsiakakvi el.dgagi - kakuw tempomat na sporten avtomobil be, hora??????????????

E*** ti tempomata.........
Onq den se zachetoh v edni stari spisaniq ot '97g. i mi napravi vpechatlenie che 996 Porsche BAZOVO durji do 200km/h Ferrari 355!!!!
200kg Porscheto e po-leko, 272 sreshtu 380 konq - удивен..
misulta mi tuk e ne da hvalia vsichko ostanalo osven BMW a da kaja che konieve i torque ne e vsichko....
Muka mi e kogato E46 M3 e s moje bi nai-unikalnia dvigatel na planetata vadesht nad 105BHP ot litur obem, e natupkana s tejki izlishni extri. Gledah ia na izlojenieto v Birmingham 2000g - design, izrabotka - perfektna, chestno vi kazvam nastruhnah kato ia vidiah.No zashto podiavolite triabva da e tolkova nabluskana s extri?????????
цензурирарно от Turturelo - сдържай си цинизмите другия път (макар и малки)
Re: Anglichanite sa naj dobre.......
Cult Society написа: Muka mi e kogato E46 M3 e s moje bi nai-unikalnia dvigatel na planetata vadesht nad 105BHP ot litur obem, e natupkana s tejki izlishni extri. Gledah ia na izlojenieto v Birmingham 2000g - design, izrabotka - perfektna, chestno vi kazvam nastruhnah kato ia vidiah.No zashto podiavolite triabva da e tolkova nabluskana s extri?????????
E46 M3 CSL
Останалото ме мързи да го коментирам.. не си заслужава

Re: mdaaa
DA WOLF написа:Не забравяй обаче че това не е "редови" МВ а AMG, и то някакъв много "бъдещ" модел ( защото аз лично като неинтересуващ се от МБ например, не бях и чувал че има такъв :) :oops: ) Но дори и да го пуснат и дори да е това което ти описваш, замисляш ли се колко кинти ще струва??? Сигурен съм че ще е на цената на Порше и Ферари (300-400000$).
CL 65 Amg struva "okolo" 200'000 Evro, spord men S 65 Amg shte struva malko po-malko - s edna ideja samo :) sravneno sus segashnite ceni na S600 i CL600 primerno.
AMG e tochno tolkova Mercedes kolkoto //M na BMW i quattro na Audi. Toest tova si e 100% chast kum firmata pod formata na "sporten" otdel, nishto poveche! :)
KGB написа:Abre na mnogo mesta sravniavat, Audi RS6, BMW M5 i MB AMG. BMW e nai bavno, zasototo e 400ps Audito e 450 a MB 490, no tova e na prava otsechka. V poveche spisania gi testvat kolite na pista, tam e tochno obratnoto M5 e po barzo spochti 4sec na Hokenhaim (malka). I pak si e na parvo miasto.
Absolutno greshno!!!

RS6 blagodarenie na pridobivkata si ot Yamaha dava NAJ-dobro vreme na pista sravneno s drugite dva avtomobila!!! Izpisal sum ebem ti temata v kluba na AUdi kraja na minalata godina, s udovolstvie shte postna link ako iskash s grafiki ot AutoBild. Cherno na bjalo stava oshte po-interesno

Re: mdaaa
DA WOLF написа: Не забравяй обаче че това не е "редови" МВ а AMG, и то някакъв много "бъдещ" модел ( защото аз лично като неинтересуващ се от МБ например, не бях и чувал че има такъв![]()
)
Премиерата на CL 65 AMG (612 кс, 1000 Нм от 2000 rpm) вече мина

A дали AMG e "редови"...хмм, ако каже някой, че ///М не се броят, щото не са баш редови БМВ-та ще наскачате всички май

Само Дизел!
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Turturelo написа:Cult Society написа: Muka mi e kogato E46 M3 e s moje bi nai-unikalnia dvigatel na planetata vadesht nad 105BHP ot litur obem, e natupkana s tejki izlishni extri. Gledah ia na izlojenieto v Birmingham 2000g - design, izrabotka - perfektna, chestno vi kazvam nastruhnah kato ia vidiah.No zashto podiavolite triabva da e tolkova nabluskana s extri?????????
E46 M3 CSL
Останалото ме мързи да го коментирам.. не си заслужава
не те и карам да го коментираш

Зная за CSL, но той не е ли по-скъп от обикновеното М3???
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
.. особено като нито една от изброените коли, за които писах не виждам да е излязла
Towa prawi oshte edin pyt Mercedes lider, prosto sa po-napred.
Oswen towa nito BMW nito Audi prawiat Roadsteri ot klasa na CL i SL
Oswen mnogo wyrjen awtomobil CL ili SL na MB si e gyzariika

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Ей ей чакайте бре, спрете се с тия оценки бре!
Току що се пръкнало някакво МВ (дали и 50 броя са продадени от него) и вече е номер едно за всички времена а? ПОчаакайте малко да се покара, да се покажат недостатъците и пак ще говориме.
Родстари? С какви да ги сравняваме като БМВ и Ауди още не са пуснали техните модели??? А това ще стане по-късно през годината... Ако вземеме предаването BMW Z3M Roadster vs Mercedes SLK32 AMG на Top Gear то БМВ-то РАЗБИВА МБ-то ОТВСЯКЪДЕ! Има база за сравнение понеже са модели от едно и сащо време. Как да сравниме BMW Z3 със някой МВ 2003 година (където славата му е още само на хартия)?!? Това питам аз?

Родстари? С какви да ги сравняваме като БМВ и Ауди още не са пуснали техните модели??? А това ще стане по-късно през годината... Ако вземеме предаването BMW Z3M Roadster vs Mercedes SLK32 AMG на Top Gear то БМВ-то РАЗБИВА МБ-то ОТВСЯКЪДЕ! Има база за сравнение понеже са модели от едно и сащо време. Как да сравниме BMW Z3 със някой МВ 2003 година (където славата му е още само на хартия)?!? Това питам аз?
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

DA WOLF написа:Ей ей чакайте бре, спрете се с тия оценки бре!Току що се пръкнало някакво МВ (дали и 50 броя са продадени от него) и вече е номер едно за всички времена а? ПОчаакайте малко да се покара, да се покажат недостатъците и пак ще говориме.
Edva li shte budat prodadeni mnogo poveche brojki ot tova koeto si napisal za S 65 Amg, kakto i za CL 65 Amg...
Ti seshtash li se njakoi da e otkril njakakvi nedostatuci na kola za okolo 200'000 Evro? Az ne!

DA WOLF написа:А това ще стане по-късно през годината... Ако вземеме предаването BMW Z3M Roadster vs Mercedes SLK32 AMG на Top Gear то БМВ-то РАЗБИВА МБ-то ОТВСЯКЪДЕ! Има база за сравнение понеже са модели от едно и сащо време. Как да сравниме BMW Z3 със някой МВ 2003 година (където славата му е още само на хартия)?!? Това питам аз?
Hummm, kakvi modeli tochno shte izlizat che sum propusnal mai?

Audi ne sum siguren che imat neshto v programata si po tozi vupros... moze da ne sum dobre osvedomen, vupreki che tvurdja dosta smelo che sum v krak s vremeto kogato stane duma za Audi. kakto i da e

Cult Society написа: Зная за CSL, но той не е ли по-скъп от обикновеното М3???
Не видях да сме говорили за цени .. Ти роптаеше срещу това, че М3 е накичен с екстри ...
RE:za6to trqbva da se pla6ta po-skypo....
Ami pla6ta se 6toto e nablyskana s razni karbonovo-kompozitni materiali i sqkakvi drygi upgradi na Spira4ki oka4vane i dvigatel!!Vyob6te CSl e mai nai-4istoto BMW za karane-ima samo tova koeto ti trqbva za sportno 6ofirane(Vypreki 4e az bih si slozhil klimatik i radio :o
)
Vizh v supercars.net tam ikma mnogo pdrobno opisanie za CSL-kata!!!!
btw to vinagi Coupetata stryvat pove4e ot sedanite vypreki 4e na teoriq predlagat poi-malko!!!

Vizh v supercars.net tam ikma mnogo pdrobno opisanie za CSL-kata!!!!
btw to vinagi Coupetata stryvat pove4e ot sedanite vypreki 4e na teoriq predlagat poi-malko!!!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ако не се лъжа, обаче Мерцедесите, за който говорим имат ТУРБО, а това е сериозно преимущество. БМВ са все още "само" атмосферни, затова може би за един момент ще изгубят част от позициите. Чудно ми е дали ще склонят да слагат ТУРБОЧАРДЖЕРИ.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3