проблем Виско
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
проблем Виско
здравейте .
направо на проблема.
двигател м40 - от няколко дена се чува странен шум от двигателния отсек оказа се шум като вихрушка. температурата на двигателя си е както обикновенно на 12ч. като е студена ми се струва малко мудна може и само така да ми се струва. понеже търсех във форума и открих само проблеми за не зацепващ виско исках да ви попитам възможно ли е съединителя да се прецака в такова положение че да върти винаги бързо? пробвах номера с вестника прави го на сол. но колата до сега не е работела така като ЗИЛ. при студен двигател духа доста което до сега не е било така.
Поздрави!
направо на проблема.
двигател м40 - от няколко дена се чува странен шум от двигателния отсек оказа се шум като вихрушка. температурата на двигателя си е както обикновенно на 12ч. като е студена ми се струва малко мудна може и само така да ми се струва. понеже търсех във форума и открих само проблеми за не зацепващ виско исках да ви попитам възможно ли е съединителя да се прецака в такова положение че да върти винаги бързо? пробвах номера с вестника прави го на сол. но колата до сега не е работела така като ЗИЛ. при студен двигател духа доста което до сега не е било така.
Поздрави!
- kobrata55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520
Re: проблем Виско
колега и аз съм така върти много яко и незнам дали е зачепило постояно ако е така добрв ама ако не е 
колега пробваи да хванеш перката с раката ако спре значи работи добре ако те е шубе с рака пробваи с някъв предмет ,а ако не спре значи е за смяна по принцип не трябва да шуми като зил и до колкото знам маи пада малко мощноста на колата ако е зацепен
опитах да я спра както четох из форума с вестник и го направи на сол. и шума си е точно на завихряне на вятър.
колата си достига работната температура с малко зор и се усешта че се товари. ще бързам да го сменя защото се опасявам да не прецака нещо водната помпа.
колата си достига работната температура с малко зор и се усешта че се товари. ще бързам да го сменя защото се опасявам да не прецака нещо водната помпа.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Водната помпа няма отношение в случая 

sobiss написа:Водната помпа няма отношение в случая
Поправете ме ако греша,но мисля че в някоя тема за виското бях чел ,че ако е зацепено постоянно се износва някаква втулка на водната помпа.
Desso написа:sobiss написа:Водната помпа няма отношение в случая
Поправете ме ако греша,но мисля че в някоя тема за виското бях чел ,че ако е зацепено постоянно се износва някаква втулка на водната помпа.
няма какво да поправяме, помпата се износва по интензивно при зацепено постоянно виско
8 мнения
• Страница 1 от 1