m50b25 проблем
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Re: m50b25 проблем
Zubcho написа:KON4ETO написа:Колега и аз сам със същия мотор и мога да ти кажа че нема такава луда кола и според мен проблема е в чипа.
А ти с какъв ваздушен филтър я караш тази кола защото аз сам с кн филтър и сам много доволен .
Смени си ваздушния и горивния филтър и пак ще си говорим![]()
![]()
Ти пък кога смени мотора???
Toй сигурно говори за Е30-ската...
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
филтара е накав спортен, а за охлаждането на компютара може и да е вярно защото в интарес на истината когато колата е студена не го прави тоя проблем първите няколко минути 5-10...горивния филтър е сменен скоро
искъм да изкарам през едниния фар една тръба да смуче въздух студен защото ми се струва ,че от двигателя топлия въздух ебава компютара ...тва днес ще го пробвам ако намера подходяща тръба (макар че не намерих досега )

bedrock city racing
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Тя тази е30 е на др. човек. Освен ако не са станали някакви супер рокади и много пари да са сменили собственика си 
Айде бре Сашо раздуй какви сте ги надробили с Митко.

Айде бре Сашо раздуй какви сте ги надробили с Митко.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
///ivanE30 написа:охлаждането на компютара ... искъм да изкарам през едниния фар една тръба да смуче въздух студен
Колега,
ти като махало отиде на другата крайност. Сега зимата ще му вкараш лед и влага на компа.
Не е ли по-добре да вземеш от една Е34-ка онази охладителна система, дето ти дадох линк в предния пост... ?
Поздрави,
Д

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
не си ме разбрал колега , за въздуха към дебитомера и въздушния филтър беше това , но както и да е не е от това
проблема си остава 

bedrock city racing
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ddddk написа:Не е ли по-добре да вземеш от една Е34-ка онази охладителна система, дето ти дадох линк в предния пост... ?
Поздрави,
Д
Това с вентилаторчето се прави ако като мене си подредил там хиляди компютри за какво ли не.

Иванчо, да беше измерил нещо....само с приказки няма да стане.
релето на помпата се управлява от комп. но се захранва от друго реле, което пак се упралява от комп. сигурен ли си, че само релето на помпата се гаси или се гаси и главното реле? в главното реле има и един диод, което означава, че има и посока на включване. посоката вярна ли е?
релето на помпата се управлява от комп. но се захранва от друго реле, което пак се упралява от комп. сигурен ли си, че само релето на помпата се гаси или се гаси и главното реле? в главното реле има и един диод, което означава, че има и посока на включване. посоката вярна ли е?
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2